Отговори на тема стр <  1, 2
 Една красавица иска да се метне на друга красавица 
Автор Съобщение
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За Испанката нищо не е казала,иначе един телефон,първият автобус 2-ва дни натам и толкова насам и следващата седмица може да я кара ! :smt033

Вто Юни 21, 2011 1:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Много благодaря на колегата VALQK за подкрепата.В София има няколко автомобила , но за съжаление са при този прословут Петко , за който не се носят добри слухове.

Вто Юни 21, 2011 4:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
SISI1369 написа:
Много благодaря на колегата VALQK за подкрепата.В София има няколко автомобила , но за съжаление са при този прословут Петко , за който не се носят добри слухове.

виж там, излизат доста.
http://www.cars.bg/?go=used&search=1&ad ... ditionId=1

за 1999-2003 година търсене. не те знам какво точно търсиш.

Вто Юни 21, 2011 4:32 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 38
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 16v aut 08
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Аз не съм съгласен колеги че испанката е перфектната инвестиция защото:
1. Като цена докато дойде до БГ и се регистрира ще доиде поне 13000-14000 лв (Пловдивската е регистрирана)
2. Като екстри не е автоматик, няма кожен салон, подгряване на седалките, климатроник!? (не се вижда в обявата)
3. Като здравина и масивност всички знаете как са направени OUTBACK и LEGACY до 2003 след това почва ерата на пластмасата и алуминия. Карал съм и от двата вида та знам, колко по масивна е направена старата пък и 3 години разлика не е кои знае колко.
4. Пътят до Испания е много. Само да отидеш до там и се върнеш са минимум 1000-1500 лв.(храна и пътни), после нито можеш да я огледаш хубаво трябва да вземаш и бягаш. Ако е тук в БГ можеш да я огледаш спокойно, да я закараш на сервиз (дори в Пловдив има качествени сервизи, които разбират от Субару ако незнаете бих ви препорачал от личен опит).

В заключение бих добавил, че лично аз не бих се нагърбил да ходя до Испания без да имам местен приятел, който да превежда и да знае областта, като тук в БГ има достатъчно добри предложения, за които ако ти хареса нещо можеш да се пазариш все пак криза е хората са по-разбрани вече ценят парите :smt129

Сря Юни 22, 2011 12:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ivoned написа:
Аз не съм съгласен колеги че испанката е перфектната инвестиция защото:
1. Като цена докато дойде до БГ и се регистрира ще доиде поне 13000-14000 лв (Пловдивската е регистрирана)
2. Като екстри не е автоматик, няма кожен салон, подгряване на седалките, климатроник!? (не се вижда в обявата)
3. Като здравина и масивност всички знаете как са направени OUTBACK и LEGACY до 2003 след това почва ерата на пластмасата и алуминия. Карал съм и от двата вида та знам, колко по масивна е направена старата пък и 3 години разлика не е кои знае колко.
4. Пътят до Испания е много. Само да отидеш до там и се върнеш са минимум 1000-1500 лв.(храна и пътни), после нито можеш да я огледаш хубаво трябва да вземаш и бягаш. Ако е тук в БГ можеш да я огледаш спокойно, да я закараш на сервиз (дори в Пловдив има качествени сервизи, които разбират от Субару ако незнаете бих ви препорачал от личен опит).

В заключение бих добавил, че лично аз не бих се нагърбил да ходя до Испания без да имам местен приятел, който да превежда и да знае областта, като тук в БГ има достатъчно добри предложения, за които ако ти хареса нещо можеш да се пазариш все пак криза е хората са по-разбрани вече ценят парите :smt129

колега,мога да ти кажа - #-o доста грешиш,че е доста пътя,че е тежък .лично съм го пътувал много пъти с кола от варна до марбея-4100км, \:D/ и не е толкова тежък(с ровър 25 и ауди рс4 :smt138 ).
второ незнам как така от ерата на пластмасата са направени тея след 2003,но грешиш ужасно много- :smt131 от опит го следя колко му "струва" пластмасата :waste: .
и колата с пътуването със самолет и връщането с кола ще е 1000евро-как го сметна че ще излезе 14000лв до като се регистрира?

Сря Юни 22, 2011 8:18 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Напуснал форума
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колегата горе valadares е напълно прав !!! Ние живеехме близо до района на Жирона,за по малко от 12 часа сме се прибирали до Бг.Имаме приятели там,има кой да те посрещне и тн.
Ако ползваш платени магистрали (което и е по-добрият вариянт) с гориво и такси 400- 450евра+600макс до там за самолет и тук за прехвърляне и някои оперативни разходи и си 6-точки.Взимаш автомобил с доказуеми документи по експоатация и поддръжка !!! Предпочитам да купя такъв тип автомобил от държава в която почти няма зима и валежи пред Германия,Швейцария,Италия и тн.
Все пак , всеки си има право на мнение ! Нека не превръщаме темата в спор !
Сори за спама !!!

п.с. Включил съм се с предложение,защото мога да помогна ( отнася се за всеки един колега) а не да си начеша пръстите на клавиатурата ;)

Сря Юни 22, 2011 9:49 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
pradabg написа:
Колегата горе valadares е напълно прав !!! Ние живеехме близо до района на Жирона,за по малко от 12 часа сме се прибирали до Бг.Имаме приятели там,има кой да те посрещне и тн.
Ако ползваш платени магистрали (което и е по-добрият вариянт) с гориво и такси 400- 450евра+600макс до там за самолет и тук за прехвърляне и някои оперативни разходи и си 6-точки.Взимаш автомобил с доказуеми документи по експоатация и поддръжка !!! Предпочитам да купя такъв тип автомобил от държава в която почти няма зима и валежи пред Германия,Швейцария,Италия и тн.
Все пак , всеки си има право на мнение ! Нека не превръщаме темата в спор !
Сори за спама !!!

п.с. Включил съм се с предложение,защото мога да помогна ( отнася се за всеки един колега) а не да си начеша пръстите на клавиатурата ;)

За повечето неща съм съгласен с колегите,но наскоро ходих до Барселона и там не видях много Аутбек,и въобще Субару.Но тези Аутбек които видях бяха с багажници за ски отгоре(поне 3 различни)коли.Та и там хората си ценят парите и не си купуват кола,ако не я ползват по предназначение.Та мисълта ми е ,че ще е виждала сняг и кал тази кола,а ако не е то и да е пълна с прахоляк не е голямо предимство.Да бъдем реалисти все пак си е далеч. :smt023

Сря Юни 22, 2011 3:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Е, че то къде има много Субару-та? Това си е рядка марка и за ценители. :D Аз където и да съм ходил, навсякъде са рядкост. А относно пътуване до Испания - Wizz Air лети до Барселона и Валенсия и билета струва 195 лв. като го вземеш в последния момент. Миналата година като ходих до Валенсия, го купих за около 100 лв, но няколко месеца напред. След това си взимаш кола под наем за 20-25 евро на ден и отиваш където трябва, а се връщаш с Аутбак :smt129

Сря Юни 22, 2011 6:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
plaskom написа:
Е, че то къде има много Субару-та? Това си е рядка марка и за ценители. :D Аз където и да съм ходил, навсякъде са рядкост. А относно пътуване до Испания - Wizz Air лети до Барселона и Валенсия и билета струва 195 лв. като го вземеш в последния момент. Миналата година като ходих до Валенсия, го купих за около 100 лв, но няколко месеца напред. След това си взимаш кола под наем за 20-25 евро на ден и отиваш където трябва, а се връщаш с Аутбак :smt129

и аз така си мисля че е най добре:) :smt023

Сря Юни 22, 2011 6:09 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Напуснал форума
Аватар

Отговори с цитат
Да не говорим,че ривиерата е разкошна,пък е и лято, и е топло и е време за плажуване.Навръщане почти цялата френска ривиера Марсилия,Сен Тропе,Монако,Италия - само заради това не бих заложил на Пловдив-София :smt134

Сря Юни 22, 2011 7:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Отговори с цитат
:smt131 #-o
нямам думи.

Сря Юни 22, 2011 11:57 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
нещо с десен волан или изключено? На мен половината ми приятели вече карат такива, вече се чувствам съвсем нормално като седна на мястото на шофьора и нямам волан, даже карах няколко пъти, единствено трябваше да си държа ръката на скоростния лост в началото, да не забравя от коя страна е, че няколко пъти ръчках с лакет вратата, иначе държа пътя, свикнал съм на мотор плътно в дясно и с такава кола е почти същото. Не ми се струва кой знае какъв проблем десния волан, но всеки си знае сам за себе си, човек е свободен до толкова до колкото сам си позволи.

Чет Юни 23, 2011 10:33 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
streetman написа:
нещо с десен волан или изключено? На мен половината ми приятели вече карат такива, вече се чувствам съвсем нормално като седна на мястото на шофьора и нямам волан, даже карах няколко пъти, единствено трябваше да си държа ръката на скоростния лост в началото, да не забравя от коя страна е, че няколко пъти ръчках с лакет вратата, иначе държа пътя, свикнал съм на мотор плътно в дясно и с такава кола е почти същото. Не ми се струва кой знае какъв проблем десния волан, но всеки си знае сам за себе си, човек е свободен до толкова до колкото сам си позволи.

:-D Кака не станахме една английска колония и да обръщаме движението направо,че то на тези тънки оферти там не се издържа честно.Много бързо ще им се поввишат цените :-D :oops: :smt125

Чет Юни 23, 2011 1:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2