Отговори на тема стр <  1, 2, 3  >
 Молба за съдеиствие от съфорумците . 
Автор Съобщение

Постове: 449
Автомобил: Forester 2.0X 5MT 2003
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
tito написа:
Абе момчета какво ви става

колега, да сравняваш форд, и то фокус, със субару, и то форестър, на всичкото отгоре в субару форума, е малко неловка ситуация. във форд форум може и да бъде прието добре, но тук, забрави. аз не страдам от маркопоклонничество и не поставям субару в ролята на божество, но дори и за мен такова сравняване е нелепо. карал съм разни фордове, карам и форестър, макар и съвсем безцеремонно отритнатия от теб.

та това им става на момчетата. не че нямат какво друго да им става :smt129

Пон Юни 27, 2011 4:41 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 75
Автомобил: Субару Аутбек 2.5Llineatronik
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
stupid_boy" написа ;

колега, да сравняваш форд, и то фокус, със субару, и то форестър...... аз не страдам от маркопоклонничество и не поставям субару в ролята на божество .....

Ама аз къде точно ги сравних или съм ги сравнявал двата автомобила ? Единственото което съм написъл е че въртящият момент на двата дизелови агрегата не се различава существено :idea: Чети малко по нагоре и по внимателно пич. А от какво страдаш - немога да ти дам диагноза . На първо време чети постовете внимателно и докраи , за да не бъдеш голословен :!:

Последна промяна tito на Пон Юни 27, 2011 7:01 pm, променена общо 1 път

Пон Юни 27, 2011 5:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
като не те кефи дизелака,скачай в един бек Н6 3.0R.или 3.6R и си ти,автоматик,ръчка май няма или едно фори 2,5ХТ има да си дъъъърпаш караваната

Пон Юни 27, 2011 5:18 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
valadares написа:
като не те кефи дизелака,скачай в един бек Н6 3.0R.или 3.6R и си ти,автоматик,ръчка май няма или едно фори 2,5ХТ има да си дъъъърпаш караваната

За - 3.6.R няма да ми стигнат еврата отиваме на прекалено нов автомобил.... даи боже всеки му [-o<
Н6 е във списъка ми , раздвоението ми е между форестер 2.0 със понижаващи предавки или Н6 от 2004 г [-o< два автомобила които са много различни и същевременно имат толкова общо #-o

Пон Юни 27, 2011 5:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
tito написа:
Ама аз къде точно ги сравних или съм ги сравнявал двата автомобила ? Единственото което съм написъл е че въртящият момент на двата дизелови агрегата не се различава существено :idea: Чети малко по нагоре и по внимателно пич.

опитах кротко и културно да ти помогна, дори да поукротя малко темата. ти ме нападаш!

tito написа:
А от какво страдаш - немога да ти дам диагноза . На първо време чети постовете внимателно и докраи , за да не бъдеш голословен :!: За диагнозата по нататък :beer01: ....... СТУПИТ БОИ - обещавам да го включа във диагнозата :smt033

включвай каквото искаш и където искаш. проблема си е твой. човек ти говори нормално и спокойно, търпи ти леко неуместния тон, ти му се качваш на главата. моля те, прочети си пак темичката и с ръка на сърцето си отговори за себе си, някъде казал ли съм нещо лошо по твой адрес? не го казвай тук, на никой не му пука. отговори за себе си с какво предизвиках тая помия, с която ме заля. прочети и си отговори и кога и с какво си сравнявал фокуса със субару ( и защо други колеги заслужено вече ти теглиха по една майна без извинения ). и аз мога и вече имам пълно основание, но за сега ще се въздържа в името на добрия тон и доброто възпитание. повярвай ми, мога го много качествено, не ме карай да го доказвам!

почивай си в гърция, на никой не му пука, после си купи каквато кошница искаш, пак никой не го интересува. и да не си купиш, пак е все тая.

ай със здраве!

Пон Юни 27, 2011 6:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен

Постове: 197
Автомобил: subaru impreza
Рейтинг: -15
Кофти...
Отговори с цитат
tito написа:
Здравеите всички щастливи собственици на тази марка... Казвам се Николаи . От доста време във мен назрява мисълта , че следващият ни семеен автомобил ще е форестър или аутбек. И така след като взех решението за покупка на тази марка остана само да избера коя от двете? Тук вече ще помоля собствениците да сложат по едно рамо - после ще им се отблагодаря със една почерпка :) Хобито ми е риболов и излети сред природата , през зимата ходя и на ски... Молбата ми към вас е следната - бих желал някои собственик на Форестър (предпоследният модел ) 156кс. бензин 2000 см3 за среща :oops: Изка ми се да поогледам този автомобил по отблизо.... Ще ходя в Германия за купуването , годината ще е 2006-2008 , ръчни скорости със понижаваща предавка . Ако има собственик на такъв автомобил със желание да помогне със един тест драив ще съм наистина много благодарен. Благодаря ви момчета .

колега само бих ти казал че което и да избереш няма да сбъркаш , аз не се бях качвал на импреза никога мо с първото сядане казах че това е моята кола , не е бегачка и затова да съм я харесал малка е 103 коня но с нинджи върху тях така че което и да избереш ще ти хареса гарантирам ти :)

Пон Юни 27, 2011 6:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
stupid_boy - Аз просто не разбрах къде сравнявам Форд със Форестер :D За да за запазим добрият тон корегирах един от постовете си ;)

Пон Юни 27, 2011 7:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Браво :smt023

Ето тук:
Цитат:
Въртящият момент на моят автомобил е колкото на Форестер дизел , но не е достатъчен по неравен път със коловози и 1200 кг каравана МИРИШЕ НА СЪЕДИНИТЕЛ . Които не е теглил каравана няма как да разбере за какво говоря.

Пон Юни 27, 2011 7:12 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 610
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Сериозен проблем стана.Когато се караме и се плюем сме номер едно,ако трябва да си помагаме не сме толкова активни.Затова и държавата ни е в това състояние.Успех на всички!

Пон Юни 27, 2011 7:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
От заглавието за молба за съдействие , до колкото разбирам , колегата "tito" е имал в предвид , някои съфорумници с въпросните модели и години от марката , ако изявят доброто желание да услужат с автомобилите си закачайки им една каравана зад тях и направят една разходка в някоя пресечена месност,за да разбере човека нагледно,ще му вършили работа марката Субару извън пътя с караваната отзад или да търси друга алтернатива , защото е станало ясно,че със съществуващата в момента най-много да я заеже в някоя нива.
Обаче тя темата така се задълбочи в друга посока , че чак искри взеха да хвърчат.
Според мен е по-добре да се даде директно предложение (стимулиращо), пътни,барбекюто на язовира,да направите тест-драйва да поснете снимки от събитието (на всички,ще ни е интересно) някак по-така дипломатично , не с рогата и от двата бряга :lol: :beer02: :drunk:

п.с. Дано нещо не се обърках ;)

Пон Юни 27, 2011 11:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:-D

Вто Юни 28, 2011 9:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:giggle: :smt082

mirovarna написа:
Браво Yco! =D> Мисля , че темата се изчерпи с този клип. Бъдещият колега ще може да си тегли караваната , дори без колела с Фори BOXER DIESEL :smt136

Вто Юни 28, 2011 10:29 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В този ред на мисли,дано не е прекалено брутално :smt129

http://www.youtube.com/watch?v=GLL7ueoa3rY

Вто Юни 28, 2011 1:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
уважаеми съфорумци тези клипове какво общо имат със молбата на това момче тито? :waste:

Вто Юни 28, 2011 5:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1555
Автомобил: Forester 2.0 sf5 ,Outback 2.5 b13
Телефон: 0888 8едно7 81две
Рейтинг: 571
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами в общи линии показват как 'нормален" въртящ момент ,като се впрегне в подходящ вариант/4x4/ стават чудеса.... :smt129
Тази тема наистина загрубя,а по повод сравнението между двата автомобила ,мисля че просто човека наистина не знае какво може SUBARU спрямо доста автомобили..
Дано намери подходящия автомобил за него ,успех :smt023

Вто Юни 28, 2011 5:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Direktora написа:
уважаеми съфорумци тези клипове какво общо имат със молбата на това момче тито? :waste:

ами за да ти покаже горе долу какво може,до като не се качиш и се убедиш,че за това са тея клипове,та за това и го поканих човека по горе да дойде и да ми по кара моята събка за да си направи избор

Вто Юни 28, 2011 5:56 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 308
Автомобил: Legacy 2.0'00
Телефон: 0896716735
Нов фен
Отговори с цитат
tito написа:
Абе момчета какво ви става :shock: Държите се като ущипани невести :D Аз съм добронамерен , регистрирах се тук за да намеря приятели , хора които ги свързва едно и също нещо и един и същ интерес .... А намирам тук едни сръдлиовци :giggle: Миро , незнам със какво съм те обидил :?: Бреи ... чак и кръгчето със колата ти се отменя(имам чувството , че си пиша със дещеря ми ) :giggle: Пиша тези редове със усмивка и те уверявам ,че е със приятелски и добронамерен тон :D Разбира се че няма как да се сравнява Форд Фокус със което и да е Субару по проходимост. Нали ясно казах по нагоре , че имам проблеми със автомобила ми извън пътя . И това е нормално.Поради тази причина се орентирах към марката Субару :waste: Каравана трудно се тегли ... когато си по неравности и коловози е монго неприятно без бавни или автоматик. Това е защото когато задната част на автомобила се вирне нагоре и се качи на някоя бабуна - караваната се забива във земята във задната си част .Чупиш стопове пласмаси и т.н. Ето тагава ти е необходимо понижаващата предавка за да преодолееш тази ситоация съвсем прецизно, не да пилиш гуми и съединители за да се качиш на бабунката (караваната зад теб ще я съсипеш).Ако не си теглил 4.5 метрова каравана няма как да ме разбереш, но можеш де предположиш подобна сутуация. Затова се изразих , че това субару дизел не е за мен . Пиша всичко това за да се опитам да бъда напълно точен и детаилен във обяснението си .Това е единствената причина за израза ми ** осакатен форестер ** Тава е нов модел , някои казват , че имал голям въртящ момент и не му трябва понижаваща предавка , е тука вече несъм съгласен :!: Аргументирам се веднага - ако беше така то всички дизелови джипки щяха да са без бавни скорости, но това всъщност не е аргумента ми .По скоро аз мисля , че това просто е един предпазлив ход на японците да опипат пазара със дизеловият мотор... По натък времето ще покаже дали ще се разработват варианти за трансмисии ;) Само недеите да се заблуждаваме еди друг , че бавните скорости при дизеловият мотор не са нужни поради високият въртящ момент ...Ако може някои да ме убеди във нещо друго нека се аргументира ...

Колега от както дърпам караваната която е 950 кг с форко съм нямал никакви ядове,говорим за черните пътища щото всеки знае че на магистралата и на дядо ми :giggle: москала ще я дърпа.
Другата седмица я вкарвам на Шкорпиловци в гората за 2 месеца някои ако има път на там да звънка за по бирка,а може и среща да чукнем на плажа. :beer02:

Вто Юни 28, 2011 6:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 106
Автомобил: Subaru Forester 2.0 S-Turbo '01
Нов фен
Отговори с цитат
Имах служебен форд лайнокос 1,8 дюрахипермегаултра торк със гигамега спорт пакидж/което се оказа малко сива боя по уредите и едно мини атнтикрилце на багажника/на 4к км. - е няма такава чикия! при 160 и вече е на път да пръцне карантиите през тръбичката сложена му за успеченцеце. Веднъж излезнах 20метра от асфалта да се изпикая и му се откачи преден ляв калник. В снега ходих до няква баба някъде на майната си покрай плевен да вземам тежки туби с домашно вино//ооох чадооо/, имаше сняг, срещата беше точно до нещо като кариера и имаше яко машини, трактори, фадроми и т.н. - та реших без страх да се метна в лекия снежец наоколо/има-няма - 3-5см/ ---> минах точно 5 метра и до там - поне се посмях от сърце на това недоразумение :smt139, особено като го сравнявам с мойто дърто , грозно фори...направо го прескачам...отделно, че на магистралата ще го изпреваря ПОНЕ с две обиколки :smt139 .

Та таз същата чикия като карам с 150-160 ми показваше 12-13/100 нафта. ЕБЕМ ти фордО. Колега аз съм в София, мога да ти дам да пробваш, ако имаш мерак, 2ма мои приятели пробваха щот имаха мерак - единия е с легаси, другия с като мойто фори :beer02: ...и двамата развиваха теории за шкоди, сеат-и бегачки, бмв-та, мерцедеси и т.н., питай ги сега... :beer02:

Subaru Forester 2.0 S-Turbo '01
Ducati SuperSport 900ss '99

Сря Юни 29, 2011 2:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Valio написа:
Ами в общи линии показват как 'нормален" въртящ момент ,като се впрегне в подходящ вариант/4x4/ стават чудеса.... :smt129
Тази тема наистина загрубя,а по повод сравнението между двата автомобила ,мисля че просто човека наистина не знае какво може SUBARU спрямо доста автомобили..
Дано намери подходящия автомобил за него ,успех :smt023

Валка , аз наистина не познавам този автомоби , затова се регистрирах тук със надеждата да разбера - но маи не се разбрахме със момчетата :roll: Караи , като и да е ....Станалото станало. Поне разбрах, че има хора дето не са сколонни за различен вид услуги към непознати.

благодаря и на valadares за поканата , също така и на миро (тои пък се засегна малко ) А на Стюпид-боисчето мисля да се извиня . Ако успея този септември да се освободя и ходя по черноморието ще е около Варна ... Може да се срещнем на попчета със бира. :D Малко се подразних от това че , мнозина четът постовете ми като дявола евангелието. Дори съм написал че моят автомобил неможе да се сравнява със КОЕТО И ДА Е СУБАРУ по проходимост . Но вие сте разбрали и прочели само това дето ви харесва и адеее даи да спориме . То е ясно че колата ми не е субару ... дали е форд рено или опел няма зачение .Тук въпросът не беше за моита кола а за друата - следващата ми евентуална кола ...

Дечо на тебе незнам какво да ти отговоря , просто няма да ти отговарям :D Но щом предлагаш тест драиф на субару -то ОК. звънни на телефона ми и ще се разберем да се видим . казвам се Николаи. ;)

Сря Юни 29, 2011 2:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
ако проимаш желание, може да ми напомниш като му дойде времето и да измислиме нещо и за моя. дано само е по-хубаво времето, че иначе кефа е непълен. моя е 2003, двулитров атмосферен, 125 магарета, ръчка ( бързи/бавни ). нямам теглич, та за това няма да го тестваш, освен ако не ми подариш един ;)

Сря Юни 29, 2011 3:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3  >