Колата е ВРХ 12.1998 година EJ205 мотор с познатите ви 218кс. Историята на колата в моите ръце е следната... Купих колата с десен волан от приятел който беше закъсал за пари, а същевременно беше налял доста в нея. Аз лично от субару не разбирам или покрай нея съм разбрал някои повърхностни неща, така че моля не ме нападайте за нещата, които ще кажа. Колата е с ковани бутала и биели и с по дебели гарнитури - подготвена за надуване/това ми го каза стария собственик на колата и докато не се отвори мотора ще остане загадка, но като се има в предвид, че ми е добър познат не вярвам да ме е излъгал/. Генерацията е на Ф76 от край до край. Сменена е турбината с ТД05/доколкото разбрах/. Има афтърмаркет BOV Bailey. Нови консумативи по предницата/без биалетките които скоро ще сменя/. Нови дискове Брембо и нови накладки.
Колата се кара със стоковия селеноид и си надува на заводското налягане. Волана вече е обърнат, за което се снабдих с кола донор/старата импреза на колегата krass, на който благодаря, че се отзова подобаващо/ Всичко стана много културно и приятно. Единственото нещо което не работи в колата е климатика и то, радиатора на ВРХ с ляв волан се оказа различен от атмосферния или от десния волан. Това също ще бъде оправено в най-скоро време. Това е кратката история на колата, ако някой има въпроси или нужда от допълнителна информация на драго сърце ще я дам на лично съобщение или по телефона/за да запазим темата прегледна/.
Сега малко снимки:

Ако има колеги с подобни автомобили, които имат желание да сравним как вървят бих се радвал, защото това ми е първо субару и немога да направя сравнение.
Цена:10500лв
Телефон за връзка:0898 45 12 77