|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
АУТБЕК преди 2003 г. и след 2003 г. - здравина и качество?
| Автор |
Съобщение |
|
milentenev
Регистриран на: Чет Юни 16, 2011 8:40 pm Постове: 40 Местоположение: Sofia
Автомобил: Subaru Outback 2005
Рейтинг: 2
|
evg3 написа: Според мен е нормално колата, която е по-нова да има по-мека и удобна хидравлика. Ела да пробваш моята Импреза да видиш какво мускули ще направиш  . После се качи на Аутбека си и ще връткаш с един пръст. Да но не винаги важи това. Всички Мазди, които съм карал са все едно без хидравлика. Включително най-новата Мазда 6. Собственика на 6-цата го попитах да не би да му се е повредила хидравликата, той ми каза че всичките били така  .
|
|
|
|
| Пет Юли 01, 2011 10:08 am |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
Е при Субару е така  Другите марки да му мислят собствениците. 
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Пет Юли 01, 2011 11:42 am |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|
|
Твърдостта на хидравликата е решение на производителя, когато е настройвал колата. По правило всички нови градски кошници са с една изключително мазна, лека хидравлика, която чак дразни. Поне на мен не ми допада, ама грам - все едно въртиш гумите в кофа с маргарин... От друга страна, лидерите в "управляемите" коли (БМВ, Порше) използват една доста по-твърда настройка, която дава сигурност, спортно усещане в завой и разбира се основната задача - леко управление. Аз съм привърженик на втората формула... След това идват новите решения - променливо управление, electric stearing и т.н.
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Пет Юли 01, 2011 4:40 pm |
|
|
|
bubaru
|
Flat 6 написа: Твърдостта на хидравликата е решение на производителя, когато е настройвал колата. По правило всички нови градски кошници са с една изключително мазна, лека хидравлика, която чак дразни. Поне на мен не ми допада, ама грам - все едно въртиш гумите в кофа с маргарин... От друга страна, лидерите в "управляемите" коли (БМВ, Порше) използват една доста по-твърда настройка, която дава сигурност, спортно усещане в завой и разбира се основната задача - леко управление. Аз съм привърженик на втората формула... След това идват новите решения - променливо управление, electric stearing и т.н. Така е ,много от новите Субарута са с ел. хидравлика и волана се върти лесно. По-сериозните модели обаче не са и воланите са си все така твърди, да не говорим за СТИ или Спек. Б
|
|
|
|
| Нед Юли 03, 2011 3:47 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
Flat 6 написа: Твърдостта на хидравликата е решение на производителя, когато е настройвал колата. По правило всички нови градски кошници са с една изключително мазна, лека хидравлика, която чак дразни. Поне на мен не ми допада, ама грам - все едно въртиш гумите в кофа с маргарин... От друга страна, лидерите в "управляемите" коли (БМВ, Порше) използват една доста по-твърда настройка, която дава сигурност, спортно усещане в завой и разбира се основната задача - леко управление. Аз съм привърженик на втората формула... След това идват новите решения - променливо управление, electric stearing и т.н. съгласен съм много,даже прекалено много ме дразни това леко меко върху маргарин  ,имам чувството че съм нестабилен
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Нед Юли 03, 2011 4:10 pm |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
Субару не може да си позволи да вкара кой знае какво като технология в ценовия си диапазон  .Особено на фона на новите модели на Хюндай и Киа.Субару е баш в този клас,но по брой продажби е далеч назад а за всяка корпорация в днешно време са важни финасовите резултати а не сентиментите. За срванение с Порше и BMW не може и дуама да става -все пак говорим за разлика в цената в пъти Афтърмаркет решения има но накрая цената сумарно пак идва като на премиум класа 
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Пон Юли 04, 2011 5:34 pm |
|
|
|
Flat 6
|
simbat написа: Субару не може да си позволи да вкара кой знае какво като технология в ценовия си диапазон  .Особено на фона на новите модели на Хюндай и Киа.Субару е баш в този клас,но по брой продажби е далеч назад а за всяка корпорация в днешно време са важни финасовите резултати а не сентиментите. За срванение с Порше и BMW не може и дуама да става -все пак говорим за разлика в цената в пъти Афтърмаркет решения има но накрая цената сумарно пак идва като на премиум класа  Темата е за настройката на управлението, което няма връзка с направените производствени разходи. Щом един Нисан може да има твърда настройка на хидравликата, значи и Субару може. Освен това Субару никога не е бил точен конкурент на Киа и Хюндай. Неговите съперници са основните японски играчи - Митсубиши, Нисан, Мазда... Корейците са фирми, чиято стратегия е да дърпат клиенти от всички марки наоколо.
|
|
|
|
| Вто Юли 05, 2011 8:23 am |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
Flat 6 написа: Темата е за настройката на управлението, което няма връзка с направените производствени разходи. Щом един Нисан може да има твърда настройка на хидравликата, значи и Субару може.
Ама няма За Корейците не съм много убеден.Много дръпнаха и мисля,че се целят доста по-високо от нишова марка като Субару... http://www.hyundaiusa.com/build-your-hy ... &year=2011
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Вто Юли 05, 2011 3:42 pm |
|
|
|
Flat 6
|
Корейците искат да станат втора Тойота, в което няма лошо. Ама в кръга на шегата - там накъдето са тръгнали, Субару се връщат, защото отдавна са Тойота...  Хинт: погледни последния таралясник Треция... 
|
|
|
|
| Вто Юли 05, 2011 4:20 pm |
|
|
|
milentenev
Регистриран на: Чет Юни 16, 2011 8:40 pm Постове: 40 Местоположение: Sofia
Автомобил: Subaru Outback 2005
Рейтинг: 2
|
|
За променливата хидравлика съм съгласен. Волана трябва да се върти без усилие при много ниски скорости и на място и да се втвърдява при високи. Аз си карам предимно градско и то доста и определено дразни да въртиш като гламав, особено ако се налага да направиш "1000" маневри, за да излезеш от паркинга.
|
|
|
|
| Пет Юли 08, 2011 8:16 am |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |