| Автор |
Съобщение |
|
proscrip
|
Този през горичката северно от Синеморец - става, само да не е много водата в реката 
|
|
|
|
| Вто Сеп 21, 2010 2:16 pm |
|
|
|
detonate
Регистриран на: Нед Сеп 06, 2009 10:15 pm Постове: 252 Местоположение: Dimitrovgrad
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0
Рейтинг: 22
|
|
плажът между Резово и Синеморец
|
|
1
|
|
| Нед Юли 03, 2011 9:14 am |
|
|
|
tony
|
Плажа между Резово и Синеморец се казва, Силистар. Много красиво място. Днес се пребрах от там.....  Валя ме дъжд, но Форко се справи отлично със задачите....  П.П. Това е плажа на Синеморец и Силистар  Прикачени файлове:
IMG_4253.jpg [ 190.7 KiB | Прегледано 520 пъти ]
Прикачени файлове:
IMG_4263.jpg [ 208.67 KiB | Прегледано 520 пъти ]
Прикачени файлове:
IMG_4287.jpg [ 331.68 KiB | Прегледано 520 пъти ]
Прикачени файлове:
IMG_4303.jpg [ 237.99 KiB | Прегледано 520 пъти ]
|
|
|
|
| Нед Юли 03, 2011 8:13 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
|
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Пон Юли 04, 2011 12:23 pm |
|
|
|
tony
|
Не сме слизали до долу защото беше валяло,и не беше здравословно и за джипки. А пътчето е вече доста разбито от валежи и ентусиасти. 
|
|
|
|
| Пон Юли 04, 2011 1:18 pm |
|
|
|
detonate
Регистриран на: Нед Сеп 06, 2009 10:15 pm Постове: 252 Местоположение: Dimitrovgrad
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0
Рейтинг: 22
|
aboychev написа: Плажа между Резово и Синеморец се казва, Силистар. Много красиво място. Днес се пребрах от там.....  Валя ме дъжд, но Форко се справи отлично със задачите....  П.П. Това е плажа на Синеморец и Силистар  първата снимка е уникална къде се намира този плаж
|
|
|
|
| Вто Юли 05, 2011 7:39 pm |
|
|
|
tony
|
detonate написа: aboychev написа: Плажа между Резово и Синеморец се казва, Силистар. Много красиво място. Днес се пребрах от там.....  Валя ме дъжд, но Форко се справи отлично със задачите....  П.П. Това е плажа на Синеморец и Силистар  първата снимка е уникална къде се намира този плаж Това е плажа на Синеморец, или така наречения- Бутамята.....В северната си част се влива р. Велека.Точно от там е и снимката 
|
|
|
|
| Вто Юли 05, 2011 8:20 pm |
|
|
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
Разцепващ е плажа, обявил съм го за номер едно на БГ черноморието  Пясъкът е едър и се чисти лесно, а като надуеш дюшека и се метнеш в реката, течението те носи към морето а после от другата страна си доплуваш до чадъра 
|
|
|
|
| Сря Юли 06, 2011 8:39 am |
|
|
|
tony
|
jafaar написа: Разцепващ е плажа, обявил съм го за номер едно на БГ черноморието  Пясъкът е едър и се чисти лесно, а като надуеш дюшека и се метнеш в реката, течението те носи към морето а после от другата страна си доплуваш до чадъра  Шшшшшт  , тихо да не му правим реклама, че за сега няма много хора и спокойно можеш да си сложиш хавлийка....  Аз съм в околноста почти всеки уикенд.. 
|
|
|
|
| Сря Юли 06, 2011 9:45 am |
|
|
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
О, не се притеснявай  Масовиците не уважават нищо, до което не се стига с кола  Също така там няма 'фабрични' чадъри и шезлонги, което отказва останалата част киселяци 
|
|
|
|
| Сря Юли 06, 2011 9:54 am |
|
|
|
fliyng pig
Регистриран на: Вто Май 11, 2010 4:31 pm Постове: 143 Местоположение: Sofia
Автомобил: Outback 3.6R 2016
Рейтинг: 13
|
първата снимка е уникална къде се намира този плаж[/quote] Това е плажа на Синеморец, или така наречения- Бутамята.....В северната си част се влива р. Велека.Точно от там е и снимката  [/quote] Колега бъркаш, Бутамята е другия плаж на Синеморец!
|
|
|
|
| Сря Юли 06, 2011 1:24 pm |
|
|
|
tony
|
fliyng pig написа: първата снимка е уникална къде се намира този плаж Това е плажа на Синеморец, или така наречения- Бутамята.....В северната си част се влива р. Велека.Точно от там е и снимката  [/quote] Колега бъркаш, Бутамята е другия плаж на Синеморец![/quote] Колега, Бутамята се води плажа на Синеморец. А как да кажем на колегите кое е това място???  при положение че се намира на 200метра северно от Плажа. Добре,за теб ще е делтата или естуара на р. Велека. Поздрави.
|
|
|
|
| Сря Юли 06, 2011 1:34 pm |
|
|
|
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
|
Синеморец има няколко плажа и този, където се влива р.Велека не е Бутамята 
|
|
|
|
| Сря Юли 06, 2011 1:52 pm |
|
|
|
Yco
|

aboychev написа: Шшшшшт  , тихо да не му правим реклама, че за сега няма много хора и спокойно можеш да си сложиш хавлийка....  Аз съм в околноста почти всеки уикенд..  Това е най-добрия плаж, риболов на река и море, също и плаж по желание. От 19 г. ходя там всяка година, живот и здраве и тази след 6-8 Август пак ще съм там, така че ако видите някой с паркирало червено Subaru Forester откъм Синеморец там по-нагоре дето съм го описал, значи съм Ази  , иначе си ходех директно от пътя преди моста до табелата „Защитена зона“ в ляво и излиза на левия бряг до устието и всеки ден, но това се случваше с Москвича, а..ма сега не смея с по-проходимата кола, не заради другото, ами има няколко храста, които ти драскат колата .  Ако някой минава по това време, ще ме намерите на устието и ще ме познаете, че обикновено съм с най-големият прът или ако видите отдалече неориентиран орнитолог с бинокъл, да знаете, че не е ... ,а съм Ази..и пия две бирии едновременно в захлаз.  , е де, га не кълве......, а пък, ка'т каи...и ж..а калве н..е знам, кв'о ще е - сигурно ще приличам на обсерватория. P.S. Ама, който идва да носи и „студена течна захранка“, че няма да му обърна подобаващото рибарско внимание. 
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
1
|
|
| Сря Юли 06, 2011 6:32 pm |
|
|
|
javax
Регистриран на: Сря Апр 22, 2009 1:30 pm Постове: 75 Местоположение: София
Автомобил: Outback 2001 3.0 AT
Рейтинг: 0
|
|
Ето една прясна от вчера от същото място. И аз не слязох до долу. И по-добре, че по-късно ни заваля здраво и в калта си беше кеф като на сняг.
Прикачени файлове:
Коментар на файл: оставихме Вселената да се погрижи...
veleka_rain.jpg [ 83.48 KiB | Прегледано 842 пъти ]
Коментар на файл: Малко е прашен капакът тук, но...
veleka.jpg [ 119.63 KiB | Прегледано 842 пъти ]
_________________スバル アウトバックАко погледнете моя Subaru OUTBACK, може да си помислите, че не го обичам. Но истината е, че за мен мръсотията, прахът и калта, които полепват по него, са нещо като медал за храброст. Кой съм аз да отмивам всичко това? Аз... просто оставям вселената да се погрижи...
|
|
|
|
| Чет Юли 07, 2011 8:26 am |
|
|
|
thebrainless
Регистриран на: Съб Окт 24, 2009 10:01 pm Постове: 239 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK 2.5 2001г, OUTBACK 3.0 2002
Рейтинг: 44
|
bobeck написа: Синеморец има няколко плажа и този, където се влива р.Велека не е Бутамята  точно така Целия район има прекрасни плажове и наистина тази област е последната по-нормална част от БГ черноморието. Но все пак за мен примерно Ситония в Гърция е много по-добро на приблизително същите км.
_________________ stay hungry, stay foolish
|
|
|
|
| Чет Юли 07, 2011 5:43 pm |
|
|
|
Yco
|
|
Да туря нещо прясно...
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 9:53 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
къде е т'ва?
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 11:34 am |
|
|
|
javax
Регистриран на: Сря Апр 22, 2009 1:30 pm Постове: 75 Местоположение: София
Автомобил: Outback 2001 3.0 AT
Рейтинг: 0
|
Велека ще да е. Не видях орнитоложкия бинокъл само 
_________________スバル アウトバックАко погледнете моя Subaru OUTBACK, може да си помислите, че не го обичам. Но истината е, че за мен мръсотията, прахът и калта, които полепват по него, са нещо като медал за храброст. Кой съм аз да отмивам всичко това? Аз... просто оставям вселената да се погрижи...
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 11:43 am |
|
|
|
Yco
|
javax написа: .......Не видях орнитоложкия бинокъл само  - Велека, а последната снимка е Резовска  P.S. Между другото на плажа на Синеморец (Бутамята) има три безплатни WiFi-та - покритие по целия плаж. 
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 12:27 pm |
|
|
|