Здравейте,
Обмислям смяна на генерацията на колицата ми. От тръбите, които излизат от двигателя до гърнето(включително и то). Колата ми е с катализатор, но не държа да си купувам нов. Причината е ръждата, която е много и ми загрозява гледката под капака, и дошло му е времето за смяна. Молбата ми е някой да ми препоръча сервиз и магазин, които работят качествено и с добри, доказани марки в наличност, предпочитам нещата да са по каталог и без преправяния, но ако са добри майсторите може и побългаряване.
Също така искам някой да ми препоръча някой майстор или сервиз, където ще ми погледнат колата и ще ми кажат кое е за смяна, кое скоро ще е за смяна и др. В момента карам и нямам никаква представа кое е нормално(като шум, возия, поведение и др.), колата ми не е първа младост, но си я харесвам, върши идеална работа и предпочитам да и удължа животеца(колкото е възможно

) Имам и желание да я повдигна с 3-4 см., интересува ме възможно ли е, как става и кой може да ми свърши тази работа? Обмислях варианта с планки, но ме интересува има ли други варианти.
П.С. Надеждата ми е във вас(дано не звучи като казано от джедай)