Отговори на тема
 Subaru Legacy 
Автор Съобщение

Постове: 4
Автомобил: renault
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеите колеги на скоро се сдобих с легаси и имам ниаколко питаниа свети ми лампа на таблото с индикаця чек енгин ниакои можели да ми помогне или да каже каде да го закарам да ми го видиат

Чет Авг 11, 2011 8:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 282
Автомобил: Legacy 2.0 GL 97г.
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Привет Колега! във форума има няколко сервиза, които могат да ти свършат работа, ако се поровиш малко във форума ще ги намериш. става дума за Митака - 0888 544 999 и DK performance -0878-146-602 /0878-877-251 , колегата 1040, http://www.sti.bg, както и други колеги които се занимават с това. При който и да отидеш, няма да имаш проблем, ще ти погледнат колата

Чет Авг 11, 2011 9:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 29
Автомобил: Subaru Impreza GC8 wrx
Рейтинг: -22
Кофти...
Отговори с цитат
Честита придобивка!!!
Браво на колегата =D> дал ти е доста изчерпателна информация ,всичко вече зависи от теб,къде ще избереш да отидеш!!!

Чет Авг 11, 2011 10:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
дайте някаква насока към кого да се обърна искам сервиз в които да отида да си оставя колата и да сам сгорен че няма да имам проблеми и те да си се грижат за нея

Нед Авг 14, 2011 10:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ralipilot_13 написа:
дайте някаква насока към кого да се обърна искам сервиз в които да отида да си оставя колата и да сам сгорен че няма да имам проблеми и те да си се грижат за нея

:-D Само такива са сервизите,които ти е написал колегата :smt023

Нед Авг 14, 2011 11:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Много интересен въпрос от колегата #-o . Има толкова много изписано за сервизи в този форум, че само просто иска четене. А и от негов предишен пост : viewtopic.php?f=2&t=8120&p=104500#p104500
оставам с убеждението че познава Дани, знае за sti.bg и т.н. :-?

Нед Авг 14, 2011 12:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Отидох при Дани-ATUDITO,тъй като с него се познаваме,както отбеляза колегата.Но,това че се познаваме незначи,че немога да тарся мнения на други колеги от форума за избор на точното мястоза колата. Мога да кажа,че сам много доволен от Дани.Цените са супер(сменихме някакав дет. сензор) и работи много бързо,има и студена биричка в хладилника....Сега колицата е тип топ.Ще постна снимки скоро! Поздрави и благодаря заотзивчивоста. :beer02:

Нед Авг 14, 2011 5:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 334
Автомобил: Audi B6 S4
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ейй ,тая бира стана по известна от Дани :beer01:

Нед Авг 14, 2011 9:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Автомобил: SUBARU LEGACY
Рейтинг: -2
Кофти...
Отговори с цитат
Здравей Колега мисля че зная каква ти е болката като ти свети(чек енжина).Датчик на детунацията,намира се под венеца на газта,като погледнеш в дясно зад 2-та колекторна тръба,тои е хванат с 1 болт,с 1 букса.погледни ако е сцепен значи може и да е от него.другият начин да разбереш дали е от него е като дадеш на контакт и брой колко пати ще присветне лампата на (чек енжина)мисля че трябваше да примигне 12 пати и после има няколко секунди палза.трябва да го погледна с сигорност.пробвай така ако не стане пиши!Успех
 -2

Пет Май 04, 2012 11:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема