Отговори на тема
 Уред за измерване нивото на горивота.Проблем ! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 13
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги от скоро съм собственик на Импреза '93 1.6 година и като я взех стрелката на бензина не работеше срещали ли сте този проблем и как може да се поправи ? Освен това не работи и лампата в купето има ли някъде бушонче и кой номер е :? а и още нещо щом изключа контакт всякакво електричество по колата спира,(освен стоповете когато натисна спирачка) фарове габарити радио дори и часовника и всеки път когато тръгвам трябва да го нагласям защото почва от 1 часа така ли е при всички други :?:

Сря Авг 17, 2011 12:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не е така, имаш нещо правено по инсталацията, но кой знае какво....

Сря Авг 17, 2011 4:48 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 335
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Лампата за осветлението в купето, на моето Легаци е в таблото с бушони в двигателния отсек, той спира при мен и захранването на запалката, и осветлението на багажника и на касетофона, а уж имам отделен бушон в таблото с бушоните в купето за касетофона, иначе и на мойто Легаци 1 като извадя ключа , свети само осветлението на купето, а касетофона трябва да го включиш ръчно пак иначе изгасва при вадене на ключа, би трябвало да можеш да си пуснеш и габаритите(от копчето отгоре на волана на моето пише"position") и аварийните, ако и при тебе е така всичко е нормално.. :smt023

Чет Авг 18, 2011 11:16 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А ако касетофона си забравя часа и всички настройки, най-вероятно не е вързан както трябва.

Чет Авг 18, 2011 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
А аз се чудех за какво е това копче над волана ,каква точно му е ролята като е натиснато и като се вижда червено ....а относно радиото аз си прекарах кабели направо от акумулатора след малко ще слезна да прегледам бушоните в двигателния отсек и тва копче ква дейност извършва да видим дали ще светнат лампите и дали ще се оправи часовника

Пет Авг 19, 2011 11:39 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 335
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Копчето на волана ти светва габаритите, когато не си на контакт и няма нищо общо с вътрешното осветление ако случайно това си си помислил, то е от бушона в двигателният отсек(от него е и часовника на колата).

Пет Авг 19, 2011 1:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Да разбрах как са нещата , часовника пак почва от 1.00 нз защо така мисля и него да го прекарам от акомулатора с едно бушонче само ,а лампата незнайно защо несвети ,всички бушони са здрави и под капака и вътре крушката също вчера я разглобвах да видя дали не е измъкната буксата но не е а несвети ,сигурно е прекъснат някой кабел някъде :?: Случайно някой да знае къде има по-големи чупки на кабела и къде евентуално може да се прекъсне :?:

Съб Авг 20, 2011 5:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема