Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Новото купе на Subaru се казва BRZ 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 344
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Съвместният проект на Toyota и Subaru за компактно купе със задно задвижване фокусира вниманието на автолюбителите вече втора година. За разлика от Toyota обаче, която вече представи няколко прототипа, от Fuji Heavy Industries засега са показали само пространствена рама (снимка 3).

Привидната пасивност на Subaru по проекта скоро ще приключи. На щанда на японците във Франкфурт ще дебютира "технологичен концепт" на спортния автомобил. Прототипът ще носи името BRZ Prologue.

Зад абревиатурата се крият понятията "Boxer engine", "Rear-wheel drive" и "Zenith", което слага край на всички спекулации, че колата все пак ще запази традиционната за марката архитектура с постоянно задвижване на четирите колела.

За най-нетърпеливите фанатици на тема Subaru на официалния сайт на компанията вече работи секция, посветена на прототипа. За съжаление там засега има само няколко изображения на отделни детайли от механиката на колата.

Прикачени файлове:
thumb_novoto-kupe-na-subaru-se-kazva-brz_2.jpg
thumb_novoto-kupe-na-subaru-se-kazva-brz_2.jpg [ 16.31 KiB | Прегледано 459 пъти ]
thumb_novoto-kupe-na-subaru-se-kazva-brz_0.jpg
thumb_novoto-kupe-na-subaru-se-kazva-brz_0.jpg [ 17.28 KiB | Прегледано 459 пъти ]

Вто Авг 23, 2011 11:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 273
Автомобил: Субару Джъсти 1.3 4WD '96
Рейтинг: 9
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Ами няма лошо в това, че Субару решават да разширят кръга от собственици на марката, сред любителите на задното предаване(BMW, Лада, Москвич :-D , някои модели Mercedes), но лично аз си купих Субару точно заради постоянното(при моят модел) задвижване на четирите колела. Иначе концепцията е добра, все пак е боксеров двигател(за съжаляние не съм с такъв)

Вто Авг 23, 2011 11:22 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 831
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
е все пак ше е Субару, а не Toyosub или незнам си кво :). Абе марката си еволюира и 100% не им е било лесно на дизайнери и инженери

Сря Авг 24, 2011 2:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 273
Автомобил: Субару Джъсти 1.3 4WD '96
Рейтинг: 9
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Определено си прав. Това с Toyosub ми звучи :smt140 все едно е мислено от душевноболен. Докато Субару има модели със задвижване и на 4-те колела ще мога да спя спокойно :-D

Чет Авг 25, 2011 7:05 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема