Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
matevs
Регистриран на: Съб Авг 20, 2011 8:14 am Постове: 3 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 0
|
|
| Съб Авг 20, 2011 8:32 am |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
Измитият мотор нее наи хубавото нещо и оборотите не са ли малко височки за загрял мотор??? Иначе има приличен външен вид. Гледаи номерата на рамата и на ДВГ-то преди покупката че гледам много опарени има...
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Съб Авг 20, 2011 12:02 pm |
|
|
|
Devil Inside
Автомобил: мераклия за Forester или Outback
Рейтинг: 0
|
|
| Нед Авг 21, 2011 3:41 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
|
Външно е повече от добре, само че цената е доста висока и е със стоманени джанти...
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Нед Авг 21, 2011 3:58 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
колата е много красива,цената е малко висока,за 6-7евра има новата генерация на същите километри.
иначе си е лимка
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Нед Авг 21, 2011 5:24 pm |
|
|
|
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
|
|
Според мен пък даже е ниска цената.....освен ако километрите например не са х2, което е най-малкия проблем де.
|
|
|
|
| Пон Авг 22, 2011 7:40 am |
|
|
|
tony
|
Ако наистина ти харесва тази кола, по-надолу където са описани характеристиките, продавача предоставя колата за оглед в избран от теб сервиз.  Какво по-добро от това. Закараите колата до някои от познатите сервизи за Субару и я огледайте. Успех.
|
|
|
|
| Пон Авг 22, 2011 8:00 am |
|
|
|
okean
Регистриран на: Нед Яну 02, 2011 1:38 pm Постове: 35 Местоположение: Варна
Автомобил: Reno Kango , мераклия за Outback
|
Привет ..попаднах на нова обява но ми се струва невероятни километри, както и ставнително ниска цена за тази година ,някой да сподели нещо ?? Колата е внесена от Верона Италия по думите на вносителя..от представителство на Субару http://pressauto.car24.bg/car.cgiSubaru Outbeck 2003g.-11200 lv.
|
|
|
|
| Съб Авг 27, 2011 4:10 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
 !OUTBACK! иначе колата е доста добра по снимките
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Съб Авг 27, 2011 4:22 pm |
|
|
|
bat bubi
|

Колега Океан, моето мнение (като на човек занимаващ се с внос на автомобили) е следното (лек анализ): Колата външно изглежда доста добре, по някой елементи които виждам мога да съдя, че е горе-долу на такива километри, най-вероятно е карана от по възрастен мъж и то с финансови възможности (повечето субита в италия , които се карат повече и от хора с по-малко финансови възможности са с монтирани газови уредби, щото освен всичко по икономисването, ползват и много сериозни данъчни облекчения), отделно че е и бил и човек с положително отношение към автомобила си, за разлика от повечето италианци, НО:: 1. Цената е твърде ниска за Аутбек на тези години - реалната цена на която е взета колата е около 3800-4200 евро - няма такава цена за такъв автомобил от този клас и тези години - ориентировъчно ще ти кажа, че такъв Аутбек (на тези години и с такова външно състояние ) е около 7700-9200 евро!! 2. Специално за Италия, може да се направи автомобила да е взет не от представителство, ами и от министър председателя - срещу някаква сума (която не мога да ти цитирам)....почти е и невъзможно да се проследи историята му, както това би станало в по-северните страни! 3. Забележи снимката на двигателния отсег......забелязват се доста елементи силно корозирали и то на що-годе високите точки от равнината на двигателя - ще ти спомена само, че пролетта - началото на лятото, в нея част на Италия имаше доста зверски наводнения - ако разбираш какво ти намеквам - за мен колата е давена (както се казва на разговорен език) - даже бих казал, че доста автомобили се повкараха от там - това са много сладки кирий за родния балкански автоджамбаз. Един съвет да ти дам: Никога, ама никога не се заглеждай по добре изглеждащи автомобили, на малко пари , продаващи се на родния пазар (независимо от къде са вкарани), особенно от марката Субару, щото опарването може да е зверско и накрая да ти излезе на пари - на които съм ти написал по-горе (това почти мога да ти го гарантирам)..........иначе правилно си се ориентирал към марката, но не трябва да се надскачаш за парите които имаш възможност да отделиш...... 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Пон Авг 29, 2011 8:05 pm |
|
|
|
DARKO1
Регистриран на: Чет Юни 24, 2010 5:21 pm Постове: 132 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Outback 3.0, 2007
Рейтинг: 19
|
Добре си е колата! 
|
|
|
|
| Пон Авг 29, 2011 8:14 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
|
И моята има доста ръжди не само под капака, ами отдолу ауспуха целия е в ръжда и всички болтове, ама е 2г. е седяла и има сигурно по малко от 10х.км. и незнам дали не са я държали в някоя оранжерия. Иначе изглежда доста добре, високо ниво на оборудване кожа, всичко... само липсва автомата. Цената да наистина е малко ниска, за тези километри. Цената в чужбина колегата които се занимава сколи също знае, че се прави на база година, километри и накрая състояние на колата. Това че няма изтъркано по педали, лост, кормило, не значи че нее карана. До 200-250х. може и да не проличи че е карана, много зависи кои и къде я е карал. Ако е карана само по магистрали, там няма к'во да превключваш и да въртиш ;-)
Само за инфо. моя позната замина за англия и си остави голфа в градината, като се върна след 3-месеца. дисковете бяха за боклука адските ръжди.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Пон Авг 29, 2011 8:42 pm |
|
|
|
bat bubi
|

Именно, точно това имам предвид Младенски, че ниската цена на която е взета там е провокирана от нещо, и тъй като явно ще се наложи да спомена някой неща , които по принцип нямам желание да коментирам, но загатнах за тях......мой бивши ортаци вкараха това лято 3 коли от околоността там - две тойоти и един опел - удавени, за съжаление вече са и продадени......отделно, че аз не знам субару, на повечко годинки, което да няма ръжда ОТДОЛУ (освен ако не е допълнително обработвано, макар че пак си избива) - особенно ако е от Германия, Холандия или Австрия (там се забелязват и доста следи и на по-високо в двигателните отсеци), но повярвай ми - преди години, като се намирах сред идиотите от "автоджамбазкото общество", сме вкарали доста такива "удавени или по друг начин засегнати автомобили", които носят доста мазничка кирия и знам добре как изглеждат - цялостно. За километрите, съдя от това, че италианците са не по-малки цинцъри от останалите в Европа, и кола с такъв мотор, ако е карана повечко, щеше да си бъде с газово (което при тях си е нещо кажи речи стандартно), отделно и данъчните облекчения....според мен собственика и не е бил човек, който е пестял пари ..... Ако някой ми намери Аутбек с подобни параметри и на подобни години - ЧИТАВ - за около 4 000 евро съм готов да му стисна ръката и да го почерпя Моя съвет е много да се внимава със Субарута от този клас, продаващи се по наши автокъщи, особенно на ниски цени, тъй като опарването може да е жестоко....работил съм дълго с тези хора и знам как се процедира .....по сигурно е ако е кола на някой колега от форума и се знае.....дано на колегата да сме му помогнали до някаква степен с мненията си .....
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Вто Авг 30, 2011 5:44 pm |
|
|
|
okean
Регистриран на: Нед Яну 02, 2011 1:38 pm Постове: 35 Местоположение: Варна
Автомобил: Reno Kango , мераклия за Outback
|
Valadares го знаем,дава само газ на 3.0 и се заяжда за по една буква ма незнае че бебоците ми дават да спя само по 2 часа и 36 мин. на денонощие с отворени очи  Трябва ми сигурна кола за жена и 3 бебока и за семейството по принцип и затова като има време човек и иска сигурност и да не се прекара на тия времена се рови във форуми и автокъщи и говори с познати и приятели за съвет ...защото париците са кът и млякото и памперсите са много пари освен другото... затова искрено благодаря на bat bubi за постовете( съветите ),за неща които не се сеща човек или незнае -вече си на щтрек и за тях,макар да познавам и хора ,които са внасяли(преди време) читави коли на добра цена,няма начин да няма и такъв малък процент...затова и се надяваме не за НОВА кола,а за сравнително читава и такава,която може да си позволим... и разбира се без да съм карал тази марка пък що съм болен за нея-А де 
|
|
|
|
| Вто Авг 30, 2011 11:02 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Гледам, че също си от Варна - Може би най-добрия ти вариант ще е да ангажираш bat bubi да ти помогне с намирането на читава кола 
|
|
|
|
| Сря Авг 31, 2011 6:17 am |
|
|
|
ivodanov
Регистриран на: Сря Дек 30, 2009 4:29 pm Постове: 512 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117  
|
|
Уговори продавача да я огледате отвсякъде в доверен сервиз, така ще си максимално наясно със състоянието на колата.
|
|
|
|
| Сря Авг 31, 2011 8:32 am |
|
|
|
nuke
Автомобил: '05 X5 3.0d; Outback '99 2.5AT
|
|
| Нед Сеп 04, 2011 12:20 pm |
|
|
|
kromanionec
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 9:42 pm Постове: 51 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU LEGACY OUTBACK
Рейтинг: -68 
|
fenix написа: На снимките изглежда добре.Погледна ли предния люк да не е залепен със силикон? Колега какво имаш в предвид за люка отпред да ли е лепен.Ако е лепен какво?
|
|
|
|
| Чет Сеп 15, 2011 10:06 pm |
|
|
|
phalko
Регистриран на: Съб Ное 15, 2008 6:40 pm Постове: 45 Местоположение: Sofia
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.5L
|
|
| Вто Окт 04, 2011 9:42 am |
|
|
|
nuke
Автомобил: '05 X5 3.0d; Outback '99 2.5AT
|
|
щях да ходя да го гледам - та не мога да коментирам нищо - но цената преди 2 седмици беше 6500...
|
|
|
|
| Вто Окт 04, 2011 10:25 am |
|
|
|