Здравейте колеги,аз съм въпросният Vankata_fly с горепосоченото синхро.Ако имат желание колегите (който не знаят)могат да потърсят из форума цялата история на закъсването.Синхрото си работи много добре,много по-добре от AWD-то на impreza 94 (тогава)който беше може би единственият с Импреза само с предно(защото много ги разбираме нещата),жалко е да виждам коментари от тоя род от колеги във форума.На Паша дере имаше и Импреза която също закъса но за мое съжаление нямаме снимки,аз не казвам,че синхрото е с по-добра система (4х4) от Субару,от край време съм фен на марката и ако не ми се беше наложила покупката на Паджеро 3,5 V6,сега щях да съм горд собствениик на Оутбек,но офроуда си ми е страст и беше неизбежно.За мен е обидно да чета такива коментари във един от малкото останали форуми с що годе висок процент на интелигентни членове (изключвам в случая impreza 94). Поздрави!
Ванка не се коси толкоз.Каквото виждаме ,това коментираме.То предполагам и субару да закъса пак ще го коментираме.И никой не е казал,че ние не закъсваме.Твоя приятел Миро е доказателство за това,а да не говорим за мен
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
Вто Сеп 06, 2011 10:29 pm
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Ванка не се коси толкоз.Каквото виждаме ,това коментираме.То предполагам и субару да закъса пак ще го коментираме.И никой не е казал,че ние не закъсваме.Твоя приятел Миро е доказателство за това,а да не говорим за мен
и аз съм в числото на закъсващите:)КАЛ му е майката
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
Здравейте колеги,аз съм въпросният Vankata_fly с горепосоченото синхро.Ако имат желание колегите (който не знаят)могат да потърсят из форума цялата история на закъсването.Синхрото си работи много добре,много по-добре от AWD-то на impreza 94 (тогава)който беше може би единственият с Импреза само с предно(защото много ги разбираме нещата),жалко е да виждам коментари от тоя род от колеги във форума.На Паша дере имаше и Импреза която също закъса но за мое съжаление нямаме снимки,аз не казвам,че синхрото е с по-добра система (4х4) от Субару,от край време съм фен на марката и ако не ми се беше наложила покупката на Паджеро 3,5 V6,сега щях да съм горд собствениик на Оутбек,но офроуда си ми е страст и беше неизбежно.За мен е обидно да чета такива коментари във един от малкото останали форуми с що годе висок процент на интелигентни членове (изключвам в случая impreza 94). Поздрави!
Някои неща малко се попромениха.......
....но дори и да не бяха — Да, по-добре Импреза с предно от VR6/G60 с двойно.......по талон. Какво се засегна толкова, че не разбрах? Какво съм написал, дето не съм го видял във видеото? Или ти се впрягаш вместо Пасата? Вместо цялото VW общество? Явно и процента на докачливите членове е доста висок, не мислиш ли? Каквото имаш занапред да ми казваш, заповядай да използваш системата за лични съобщения Заповядай също да измерим много по-добре работещото syncro, от мен HD видеото за форума
За мен е обидно да чета такива коментари във един от малкото останали форуми с що годе висок процент на интелигентни членове (изключвам в случая impreza 94). Поздрави!
Поднасям извиненията си, аз бях от тези, чиито постове може да се разберат като обидни. Не ми излиза шегата явно. Аз от VW имам само добри впечатления и винаги се застъпвам за марката.
Бтв имаше един клип и с форестър ако се не лъжа, който също като че ли бяха изключили задния мост. И той стана обект на шеги, някои от които може да се окачествят като преклаени, но пак казвам - надали е от злобария.
След като засвидетелствах добро отношение, може ли все пак някакво обяснение за така получилото се окопаване? Защо наистина задните колела изглеждат неактивни? Това всъщност ми беше интересното.
Сря Сеп 07, 2011 8:36 am
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Как приченявате това на колите си незнам да я навреш в пясък да полепне по всички смазки и да стане на шкурка. Виж в сняк да се навреш е друга работа Имам приятел с ван синхро много драпа но имаше проблем със спусканията от това,че не е зацепен постоянно задния мост и се вклучвал при нужда и така при мърдане в завои надолу се зацепва и ефекта е засилване на поднасянето доста неприятно( поне той така ми го обясни) и доста често се разваля. сеат алхамбра 2004
_________________ "ladies and gentlemen the wing is back "