|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Cruisе control на форестър 1999/2002
| Автор |
Съобщение |
|
Nikola
Регистриран на: Вто Юни 22, 2010 3:06 pm Постове: 36 Местоположение: Гронинген Рейтинг: 6
|
|
След последното пътуване пораженията се оказаха само по круз контрола. Търсих във формума обяснение точно как работи, но не намерих.
При мен просто спря да работи един ден. На предният работеше, на следващият не. Не дава никакви признаци на живот, в сервиза на Субару казаха че не са успяли да разберат какъв е точно проблемът. Набедиха компютъра на круз контрола и ме посъветваха да не взимам друг защото не са никак евтини, а все пак не е най-важното нещо.
Някой има ли идея как точно работи круз контрола на този модел и как мога да разбера дали наистина е от компютъра? Кефи ме джаджата и много помага по дългите и скучни магистрали в Холандия та ми се ще да я оправя.
Благодаря
|
|
|
|
| Вто Сеп 06, 2011 6:06 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Нямаш ли възможност да тестваш с друг компютър?
|
|
|
|
| Вто Сеп 06, 2011 6:23 pm |
|
|
|
Nikola
Регистриран на: Вто Юни 22, 2010 3:06 pm Постове: 36 Местоположение: Гронинген Рейтинг: 6
|
|
Аз нямам друг, а и щом в сервиза не са намерили... Може би някой ден ако дойда до България.
|
|
|
|
| Вто Сеп 06, 2011 6:28 pm |
|
|
|
Nikola
|
|
Някой има ли идея колко струва в БГ нов круз контрол? Тук ми искат 350 до 400 евро.
|
|
|
|
| Сря Сеп 07, 2011 10:53 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Защо ти е нов - вземи от някой разглобен за части...
|
|
|
|
| Сря Сеп 07, 2011 1:41 pm |
|
|
|
Nikola
|
|
Мда не ми трябва нов. Ще трябва да се разтърся по моргата, но в Гронинген има всичко около 10 форестъра.
Последното което разбрах е че круз контролът е слаган след покупката на автомобила и в сервиза не ми казаха какъв модел е (и те едни майстори... но са свикнали че тук никой не пита, само си плащат).
Имаш ли представа къде точно е компютъра и как мога да видя кой модел е? Ако не е много трудно и няма нужда от специални настройки (май за ръчни скорости е по-трудно), може и сам да го сменя.
|
|
|
|
| Сря Сеп 07, 2011 3:25 pm |
|
|
|
moskow
Регистриран на: Нед Юли 11, 2010 4:07 pm Постове: 308 Местоположение: Kaspichan
Автомобил: Legacy 2.0'00
Телефон: 0896716735
Рейтинг: 0
|
Имах подобен проблем така два месеце кадели не ходих какво ли нечух и накрая отидох при наи-големите  Субару Варна оказасе едно малко пласмасово о пръстенче което стои над съединителя. Успех 
|
|
|
|
| Сря Сеп 07, 2011 8:56 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Ако круйза не е оригинален няма как да разберем какъв е. Понаснимай поне. Самото управление обикновено е малка кутийка под волана.
|
|
|
|
| Сря Сеп 07, 2011 9:27 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|