Колега аз имам Джъсти от 96 година. На аватара се вижда

Купето е на Сузуки Суифт, но 4WD механизма е на Субару-100%. Всичко по колата(като части) е японско-Denso и Tokico. Не е като близнака Суифт с Bosh-ови джаджи. Малка кола, по София влизам и паркирам където си поискам. Цяло лято карах със зимните гуми, с които я купих и до Стара Загора ме закарваше за 50 лв. бенз Еко 95 Плюс и ми оставаше да ида до село да заредя с бурканета

Части и поддръжка-лесно се намират и са евтини, за разлика от големите батковци. Колата я взех за 1450 лв., но съм инвестирал в нея около 2000 лв. Така се случи просто, писна ми да се возя с градския от Владая до работа, а нямах много събрани пари и я взех. Нещата, които съм сменил не се бях счупили, просто неудържим мерак. Единственият недостатък-ръждата. Поне на моята, т.к. е от Австрия. Но двигателя няма грешка, изряден и добре поддържан. Лично аз продължавам поддръжката му като слагам само синтетични масла. В момента Statoil 5W50. Моят съвет към теб е-земай едно Джъсти и пей сърце. Лично аз го препочитам пред Клиотата и Корсите. Виж за Фиат Панда 4х4 може и да се замисля. Успех и дано скоро да пуснеш снимки на някое Суби,