Отговори на тема
 Добър вечер 
Автор Съобщение

Постове: 7
Автомобил: subaru legasy outback 2,5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
naskoro si kupih subaru oltback 2,5 benzin,boxer.kupih q ot germaniq.kolata e na 88 000 km.vuv vidimo dobro sastoqnie.interesuva me pri normalna ekspoataciq kolko 6te izdurji bez sa6testveni povredi.mole da mi dadete savet kak se grija za neq za da mi sluji dulgo

:bg:

Последна промяна ge4o на Пет Окт 07, 2011 9:05 pm, променена общо 1 път

Пет Окт 07, 2011 8:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 599
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега,
Добре дошъл и много безаварийни километри. Мисля обаче да ти дам един приятелски съвет: за да ти помагат и да сме си от полза едни на други, трябва да се спазва някакъв ред, т.е. ако отделиш 5 минути да се ориентираш къде си попаднал, веднага ще забележиш, че ТУК СЕ ПИШЕ ГЛАВНО НА КИРИЛИЦА освен в подфорума за чужденци. Бъди си гурен, че никой няма да те вземе на сериозно, ако продължаваш да пишеш все едно си в някой чад, ами и темата ти ще бъде изтрита от админите.
Още веднъж добре дошъл, но правилата важат за всички.

Пет Окт 07, 2011 8:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ge4o написа:
naskoro si kupih subaru oltback 2,5 benzin,boxer.kupih go ot sofieq firma pegas,4oveka se kazva bojidar i se zanimava s vnos ot germaniq.kolata e na 88 000 km.vuv vidimo dobro sastoqnie.interesuva me pri normalna ekspoataciq kolko 6te izdurji bez sa6testveni povredi.mole da mi dadete savet kak se grija za neq za da mi sluji dulgo

колега въпроса ти зависи от много неща....как е подъжана(книжка),как е карана,къде?

пиши на кирилица колега :bg:

Пет Окт 07, 2011 8:18 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
valadares написа:
ge4o написа:
naskoro si kupih subaru oltback 2,5 benzin,boxer.kupih go ot sofieq firma pegas,4oveka se kazva bojidar i se zanimava s vnos ot germaniq.kolata e na 88 000 km.vuv vidimo dobro sastoqnie.interesuva me pri normalna ekspoataciq kolko 6te izdurji bez sa6testveni povredi.mole da mi dadete savet kak se grija za neq za da mi sluji dulgo

колега въпроса ти зависи от много неща....как е подъжана(книжка),как е карана,къде?

пиши на кирилица колега :bg:[/quo
в мен е от 3 дни не знам как е поддурзана,внесена е от германиа...извиниавам се за лативицата

Пет Окт 07, 2011 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, добре дошъл! На първо място ти желая хиляди безаварийни км с новата кола. :smt023 За съжаление г-н Петко е с мрачна слава в този форум. Дано поне ти да си случил на кола от него, но това сега не е от значение.
Важното е, че както казваш, колата е във видимо добро състояние и за сега не те притеснява нищо.
Ако автомобилът е поддържан добре и всички консумативи са сменяни навреме , то бъди сугурен , че ще изкара много дълго без ремонти. Съветът ми е на първо място да обслужиш колата с качествени части и да сменяш всички консумативи съгласто предписанието за време и пробег от производителя.
Не прави компромис с качестово на ангренажния ремък и маслата за мотора и ск. кутия.
Ако имаш конкретни въпроси може да питаш или да четеш в темите из форума. Ще откриеш много информация.

Пет Окт 07, 2011 9:12 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
ComingSoon написа:
Колега, добре дошъл! На първо място ти желая хиляди безаварийни км с новата кола. :smt023 За съжаление г-н Петко е с мрачна слава в този форум. Дано поне ти да си случил на кола от него, но това сега не е от значение.
Важното е, че както казваш, колата е във видимо добро състояние и заг сега не те притеснява нищо.
Ако автомобилът е поддържан добре и всички консумативи са сменяни навреме , то бъди сугурен , че ще изкара много дълго без ремонти. Съветът ми е на първо място да обслужиш колата с качествени части и да сменяш всички консумативи съгласто предписанието за време и пробег от производителя.
Не прави компромис с качестово на ангренажния ремък и маслата за мотора и ск. кутия.
Ако имаш конкретни въпроси може да питаш или да четеш в темите из форума. Ще откриеш много информация.

благодариа ти много,не сам иа взел от петко,а от бозидар,колата не е карана в бг....все о6те ниамам сервизна кни6ка чакам иа...ако иска6 да поддарйаме врузка ми прати приятелство...заредена е с масло 10 по 40

Пет Окт 07, 2011 9:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
колега,коя година ти е колата,автоматик ли е?
според мен 90000км е много средна цифра(защото на 60000км и на 120000км се прави пълно обслужване-малса скоростна кутия дифенциали и т.н)

ако бях на твое място бих си направил пълно обслужване за да ми е мирна главата....

Съб Окт 08, 2011 1:29 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ge4o написа:
благодариа ти много,не сам иа взел от петко,а от бозидар,колата не е карана в бг....все о6те ниамам сервизна кни6ка чакам иа...ако иска6 да поддарйаме врузка ми прати приятелство...заредена е с масло 10 по 40
Джизъс, я си пиши на латиница... :) :) :)

Иначе въпросът ти е крайно общ - как може да знае човек колко ще издържи една кола без ремонти, при положение, че нито сме я виждали, втора ръка е, минала е най-малко 88к км без да се знае какво й е правено, как, къде и кой я е карал...
valadares написа:
ако бях на твое място бих си направил пълно обслужване за да ми е мирна главата....

Съб Окт 08, 2011 9:31 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
valadares написа:
според мен 90000км е много средна цифра(защото на 60000км и на 120000км се прави пълно обслужване-малса скоростна кутия дифенциали и т.н)

колата не е автоматик.когато иа купих ми казаха че има за 8000км масло и 30000км ремаци...вупросат е сполучлив е изборат ми...на кола от тази марка.благодаря за савета:)

Съб Окт 08, 2011 11:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ge4o написа:
вупросат е сполучлив е изборат ми...на кола от тази марка.благодаря за савета:)

Да :smt023

ПП. Според мен тази тема не е достойна за форума.

Съб Окт 08, 2011 11:49 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 676
Автомобил: Субару Форестер 2003 мт
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
BAlexandrov написа:

ПП. Според мен тази тема не е достойна за форума.

Абе,оставете го човека.......,може пък да се научи да пише правилно
:lol: :lol: :lol:

Съб Окт 08, 2011 12:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Отговори с цитат
Тва е все едно да питаш в БМВ форума "хубави ли са БМВ-тата" и при доктора "колко години ще живея"... Нещо средно.

Съб Окт 08, 2011 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 420
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Ами нащо винаги е най-най-хубаво!!!!!!!!!

Съб Окт 08, 2011 3:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ge4o написа:
valadares написа:

колата не е автоматик.когато иа купих ми казаха че има за 8000км масло и 30000км ремаци...вупросат е сполучлив е изборат ми...на кола от тази марка.благодаря за савета:)

Струва ми се че при потегляне е малко тромава,това нормално ли е?А в последствие се нормализира...

Съб Окт 08, 2011 8:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
[quote/]
Струва ми се че при потегляне е малко тромава,това нормално ли е?А в последствие се нормализира...[/quote]

ами нормално е,повечето сме тромави тука с тея коли.коя година ти е колата.досега разбрах че е аутбек,после разбрах че не е автомат,а сега... коя година е.?

Съб Окт 08, 2011 8:33 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
valadares написа:
[quote/]
Струва ми се че при потегляне е малко тромава,това нормално ли е?А в последствие се нормализира...

ами нормално е,повечето сме тромави тука с тея коли.коя година ти е колата.досега разбрах че е аутбек,после разбрах че не е автомат,а сега... коя година е.?[/quote]
Произведена е 2006 година...колко трябва да ми гори,на градско...засякох я и показа 7,2 на далго,нормално ли е?

Съб Окт 08, 2011 9:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей, колега! Ето тема с информация за разхода (реален), попълнена от колеги от форума. Разгледай я и ще намериш отговор на въпроса за разхода.
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=4934
Един приятелски съвет и от мен - тук ще намериш много информация и много отговори на въпроси, които още не си сетил да зададеш. Поразгледай, прочети и ще научиш доста за колата, която си взел, както откъм обслужване, така и като възможности и особености. Има раздел Outback, разгледай го подробно.
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewforum.php?f=5

Изборът ти на този автомобил е много добър, грижи се за него както трябва и той ще се грижи за теб добре!

Пон Окт 10, 2011 11:28 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ivodanov написа:
Здравей, колега! Ето тема с информация за разхода (реален), попълнена от колеги от форума. Разгледай я и ще намериш отговор на въпроса за разхода.
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=4934
Един приятелски съвет и от мен - тук ще намериш много информация и много отговори на въпроси, които още не си сетил да зададеш. Поразгледай, прочети и ще научиш доста за колата, която си взел, както откъм обслужване, така и като възможности и особености. Има раздел Outback, разгледай го подробно.
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewforum.php?f=5

Изборът ти на този автомобил е много добър, грижи се за него както трябва и той ще се грижи за теб добре!

Благодаря ти много колега,наистина ми помогна да се ориентирам :)

Пон Окт 10, 2011 8:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
колата ти е перфектна,пази я,обсужвай я качествено и с качествени материали.дай малко снимки да я видим

Пон Окт 10, 2011 11:25 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема