Отговори на тема стр <  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 45
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.5L
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
nuke написа:
щях да ходя да го гледам - та не мога да коментирам нищо - но цената преди 2 седмици беше 6500...

Беше 6300 .... обявата е от средата на лятото... появява се на 2-3 седмици...продавача или не бърза или има други причини...

Вто Окт 04, 2011 11:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
phalko написа:
nuke написа:
щях да ходя да го гледам - та не мога да коментирам нищо - но цената преди 2 седмици беше 6500...

Беше 6300 .... обявата е от средата на лятото... появява се на 2-3 седмици...продавача или не бърза или има други причини...

да е жив и здрав продавача :) инфлацията го е хванала щом е станала 6800(+500лв)

Вто Окт 04, 2011 11:54 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
:lol:

Вто Окт 04, 2011 12:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
А не може ли, просто да е инвестирал нещо допълнително в автомобила и това да рефлектира върху цената? Или всичко трябва да идва безплатно?
Или пък, не може ли просто да му е писнало да го питат "коментар на цената", сякаш българина като отиде да си купува хладилник, някой му прави отстъпка...? :-?

Вто Окт 04, 2011 1:14 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Flat 6 написа:
А не може ли, просто да е инвестирал нещо допълнително в автомобила и това да рефлектира върху цената? Или всичко трябва да идва безплатно?
Или пък, не може ли просто да му е писнало да го питат "коментар на цената", сякаш българина като отиде да си купува хладилник, някой му прави отстъпка...? :-?

Вие пък сега...Ми зима идва кво да прави човека наясно е какво продава. :-D

Вто Окт 04, 2011 7:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз си мисля, че е онзи синдром "абе това е много евтино и сигурно е някоя гробница".
Имаше и колеги във форума, които споменаха за случай, когато не могат да продадат кола на ниска цена, дават я на автокъща/джамбазин и той я продава на по-висока цена за отрицателно време.
Може колата да е читава, но да го има този "синдром" и да се опитва да намери златната цена, така че да има повече запитвания и евентуален купувач.
Другото е че има и хора, дето биха се пазарили цял ден, за да свалят 10лв, за да "стане пазарлъка"!

П.С. Лично мнение, без да съм виждал колата.

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Вто Окт 04, 2011 11:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 136
Автомобил: OUTBACK 2.5 "99
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
снощи я гледах, с уговорката че не разбирам, за краткото време видях следното:

уморено окачване - колата е "клекнала", поне в сравнение с другите, които гледам в последните месеци.

седалката е прокъсана здраво, колана не се прибира.. на километража пише 278 хил. от които последните 40 са от миналата година до сега (сегашния собственик) иначе е от 2,5г. в БГ. газова СТАРГАЗ с бутилка в багажника
климатроника работи, поне духа топло и студено, елстъклата също, обаче задния люк нъцки - само бръмчи
фаровете или по-точно стъклата са захабени/ все едно са мити с ацетон

шофьорската чистачка има навика да излиза извън стъклото и е надрала колонката - по думите на момчето - 130лв. ремонт
още ми каза за маншони на каре и на рейка за смяна, както и 2 О-пръстенчета........ това било диагноза от Митака.......... преди 2 месеца я карал с някакъв чичо да я тестват, спазарили я за 6, но после той се отказал......
отделно, в някои случаи, след палене (топла) светва чека............ после гаснел сам, някакъв датчик бил (по негови думи)

до тук нищо смущаващо (освен чека може би) но като я пробвах, не ми хареса...... има едно забавяне в реакцията, изобщо не дърпа когато натисна педала..... прави го и на газ и на бензин......... според мен не е нормално, никоя друга не го правеше ( а пробвах поне 5 в последния месец)

сега му трябват пари и затова пак я продава........ под 6,500 нямало да я даде ( не съм се пазарил)

а,още нещо - гражданската му е на расрочено, платена е за 6 м. напред, каското е платено до 15,10, данък не е плащан.

от мен, като лаик - толкова :oops:

Сря Окт 05, 2011 11:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ето това вече е отговор =D> =D> =D>
Благодаря на Иван за полезната информация. И съвет към всички (и мен разбира се): колеги нега бъдем конкретни и пишем в темата неща, които наистина ще са полезни и ще ни информират за автомобилите, които се предлагат за продажба.
Благодаря още веднъж :smt136

Сря Окт 05, 2011 12:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
phalko написа:
Ето това вече е отговор =D> =D> =D>
Благодаря на Иван за полезната информация. И съвет към всички (и мен разбира се): колеги нега бъдем конкретни и пишем в темата неща, които наистина ще са полезни и ще ни информират за автомобилите, които се предлагат за продажба.
Благодаря още веднъж :smt136

пак казвам, аз не разбирам и гледам колите с очи на потребител, не на майстор....... ако някой е мераклия, спокойно да не се доверява на моята преценка и да си я види сам, може пък аз да съм много претенциозен ;)

Сря Окт 05, 2011 12:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 356
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
То е ясно какво съм имал предвид-ако е залепен със силикон тоя люк повече няма да се отвори,или поне няма да стане със смяна на дреболия от сорта на "кабелче или бушонче".

Сря Окт 05, 2011 2:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Нов фен
Отговори с цитат
Някой дали е поглеждал тази машинка?

http://www.cars.bg/u465430 (червен H6, 01)

Сря Окт 05, 2011 8:09 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
http://www.mobile.bg/11317760683689953

много странна птица е собственика - карал само Субару от 12-13г. има тенекиджийски/бояджийски сервиз в Княжево, познава Петко Мародера :giggle: и същевременно ми обяснява как на автоматиците не им се сменява маслото - говорил бил със специалисти.......
двд-то било 2000лв. т.н. булбар (от хюндай) 1000лв. абе ужас, бетер горублянец е :smt129

същевременно е скопил така газовата, че колата едвам набира, ако не бъркам. четох че това скапва клапаните.......

2 часа се омайвахме, но си държи на цената, а аз не съм убеден. че тая кола заслужава толкова пари....... направо не зна какво да правя, ако някой го познава, да даде съвет #-o

Съб Окт 08, 2011 5:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Минавай на следващата...има един бек в Г.Делчев 3.0 Н6...2002г. с двд...и всичко за 10 000лв,ако те интересува...и ако още не е продаден де...пиши да ти пратя телефона на търговеца(точен е). От там взехме на колегата balbeck(той е връзката) - Forester 2.0XT 2003-2005 модела за добри пари :smt023

Съб Окт 08, 2011 6:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.aniautobg.com/gallery.php?id=624 ето го....паднала му е цената на 9900лв явно защото се е превърнал незнайно защо в Mitsubishi Outback 3.0 бензин :smt139 :smt139 :smt139

Съб Окт 08, 2011 6:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
тоя изглежда добре, но с регистрация, обслужване и газ ще отиде над 12, а това ми е над бюджета

Съб Окт 08, 2011 7:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 420
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
ivanivanovi написа:
http://www.mobile.bg/11317760683689953

много странна птица е собственика - карал само Субару от 12-13г. има тенекиджийски/бояджийски сервиз в Княжево, познава Петко Мародера :giggle: и същевременно ми обяснява как на автоматиците не им се сменява маслото - говорил бил със специалисти.......
двд-то било 2000лв. т.н. булбар (от хюндай) 1000лв. абе ужас, бетер горублянец е :smt129

същевременно е скопил така газовата, че колата едвам набира, ако не бъркам. четох че това скапва клапаните.......

2 часа се омайвахме, но си държи на цената, а аз не съм убеден. че тая кола заслужава толкова пари....... направо не зна какво да правя, ако някой го познава, да даде съвет #-o

От такива .................бягай бързо и далеч.

Съб Окт 08, 2011 8:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Колега Pacone 4X4 - До колко може да се вярва на въпросния търговец? На мен също ми харесва на снимки автомобила, но да си призная, първо нямам опит с автотърговците, нито с автомобил от Италия - все съм купувал от частни лица или внесен от Германия.
Превърта ли километрите на автомобилите въпросния "мющерия" или все пак са си реални?
Какво е твоето наблюдение, ако имаш такова.

Колега ivanivanovi, извинявай но може ли на лично да ми пишеш каква газ мислиш да му слагаш на твоя бъдещ автомобил?
От това което съм чел, не е ли проблем да си сложи на Н6 нормален инжекцион?

Благодаря ви предварително!

Има ли някой, който да има по-задълбочени наблюдения на човека от кв. Гоце Делчев, дето все внася от Швейцария?
Виждал съм се един път преди време с него, но не ми допадна тогава Оутбека-а, който продаваше.
Постояно гледам внася и изглежда продава Субарута от страната на банкерите.
По-специално сега гледам това сега и се колебая:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11298804744039843&f1=details
Удобен ми е, че е в София.
Иначе другия в Гоце Делчев изглежда по-добре - поне на снимки.

Нед Окт 16, 2011 3:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Моля някой ако може сбито да обясни (и има желание), защо не е желателно на H6 да се слага газов инжекцион.
Имаше някакво пластмасови чарколаци, заради които не е хубаво.
Ако му се занимава разбира се.. знам, че има много теми в форума за това.
Разбира се, ако има прилично решение, нека сподели.
Благодарско.

Нед Окт 16, 2011 5:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 27
Нов фен
Отговори с цитат
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

И евентуално сервиз в В. Търново за проверка ???

Пон Окт 17, 2011 1:30 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 58
Автомобил: Subaru Outback 3.0/H6
Рейтинг: 26
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз съм го виждал този Аутбек - юни 2011, когато още си търсех такъв за мен.
Продава го едно отче (не се бъзикам) от Търново, но често пътува до София. Поддържа го при Митака, взел го е от Франция с обикновена газова, но тук са му сложили инжекцион. Бях останал с впечатление, че салона е малко захабен, но е хубаво да си го видиш сам.
Вървеше добре, но имаше нещо за смяна по предницата ... биалетки ли беше, забравил съм. Човека е коректен и си казва всичко, дава и да покараш, както и няма проблем с оглед в сервиз.

Пон Окт 17, 2011 10:22 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Отговори на тема  стр <  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 157  >