Отговори на тема стр <  1, 2, 3  >
 Трудна покупка :-? 
Автор Съобщение

Постове: 14
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Оня ден като карах видях едно субару дизел и се лепнах зад него да го огледам :), Забелязах че тръбите на ауспуха са ръждясали сериозно, възможно и нормално ли е това за кола на 2 години има няма ? (беше със спойлер, а той май се слага от 2009 нали ?)

Пон Окт 17, 2011 9:35 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 68
Автомобил: Impreza 2.5 2007
Телефон: 0887199846
Нов фен
Отговори с цитат
Ето моята оферта: http://auto.plius.lt/naudoti-automobili ... 46&make_id[46]=315
Аз от там си взех моята ;)
Нещо ми е прецакан линк-а, но ти ще се ориентираш в търсенето надявам се.

Пон Окт 17, 2011 4:38 pm
Върнете се в началото
Профил YIM

Нов фен
Отговори с цитат
Литва ? нещо не разбирам и как се купува кола от там ? или по някакъв начин си поръчал да ти докарат ?

Пон Окт 17, 2011 5:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 68
Автомобил: Impreza 2.5 2007
Телефон: 0887199846
Нов фен
Отговори с цитат
subifan написа:
Литва ? нещо не разбирам и как се купува кола от там ? или по някакъв начин си поръчал да ти докарат ?

viewtopic.php?f=6&t=5690
За да не се повтарям, тук пише всичко. Ако ти се сторят интересни офертите може да ги обсъдим ;)

Пон Окт 17, 2011 7:13 pm
Върнете се в началото
Профил YIM
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
subifan написа:
тръбите на ауспуха са ръждясали сериозно, възможно и нормално ли е това за кола на 2 години има няма
Тая тръба, която влиза в най-последното гърне при мен е зверски ръждива, особено там където е връзката с гърнето. Мойта е на 2 години и е направо на шупли :) Но ми се вижда доста масивна и дори такава ръжда не изглежда да е проблемна. Бтв, това съм го забелязал на много коли от най-различни марки.

Пон Окт 17, 2011 7:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Само тръбата ли е или има ръжда и по други места отдолу ? Например окачване или ? Това би било даже опасно , но надявам се при субару да не е така. Четох на един форум как им се чупят носачи на Хюндай Сантафе и направо ме хвана страх , та се отказах тогава от тая марка.

Чет Окт 20, 2011 1:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Нормално е колега да има ръжда, след като поливат пътищата с луга зимата. Моето Фори също са му ръждясали тук-таме крайните гърнета , но никъде другаде няма ръжда! Само Фори хт е с неръждаеми гърнета фабрично.

Чет Окт 20, 2011 2:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:smt125 Много ме забавляват кандидат колеги,които се чудят какво Суби да си вземат,пък после като започнат:
"Ма то харчело бензин,ми масло,ми антифризззз и т.н. :smt139
И ние сега като почнем:
"А бе няма таквоз нещо бе земи си и ще видиш за кво става въпрос ма моля ти се земи си..... :smt139
И сега: то му изгнили носачите малииии ОПАСНО :smt131
На Ауди и ФВ са алумин и не гният :smt023
Хайде със здраве :smt033
П.П. Освен в редките случаи ,когато някой не си е отврял очите и са му набутали наредена кола,не съм чел няой да се оплаче много от марката :lipseal:

Чет Окт 20, 2011 11:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1159
Автомобил: с EWG
Рейтинг: 379
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Големият проблем на Субару е че води до пристрастяване :smt101

Пет Окт 21, 2011 10:12 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 899
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Особено преди няколко дена - като бяха снеговете, дъждовете и ветровете тука из нашия край - имах работа към Добрич и после - чувам отвяло някакви край Кичево в снега, а след картинг пистата било кошмар - викам си я да видя къв е тоз кошмар - отивам - а, то приказка - дръпнем тоз, бутнем оня - аз си спирам на баира, отварям си кат пич вратата - слизам, посрещнат от леко подигравателните погледи на закъсалите - тоз, мноо тъп - спря тука на баира, после как ше тръгне с таз барака и с тез летни гуменки. Качва се некво ЦРВ нагоре - святка, бибитка, мига - крещи оня от колата - знае, човека, че спре ли там - нема драпане нагоре. После си се качам в аквариума - топличко и те така - кво не им харесват на тез Субара - не знам.

Оня ден сънувах най-големия кошмар в живота си - слизам сутринта пред блока - гледам колата - оглозгана като за скрап - двигател, кулери, джанти гуми, гърнета, изпускателни тръби, електроники, волан, табло, уреди - всичко ограбено, дори предния капак и двете предни врати ги нямаше - направо щях инфаркт да получа - после поглеждам колите наоколо - гледам на всяка една от тях по нещо от мойта, я джанти, я челния кулер, я турбопътищата - а викам си, споко - тва е сън, събудих се - ударих му едно червено вито и пак са кютнах.

Та това е за Субару и останалите марки - сектанти сме. Каквато и друга кола да е - нема да се припотя така, при тая гледка - но черния аквариум - не мога да го гледам изкормен и разграбен.

Пет Окт 21, 2011 10:56 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Един познат разказа, как тръгнал на риба и гледа някаква кола на брега на язовира, а до там наклонено, кал, мокро и прочее. Въртял, сукал не можал да стигне. Накрая отишъл да пита колегата как се стига до там, но като се приближил, видял, че колата е субару и разбрал как се стига до мястото и без да пита:)

Пет Окт 21, 2011 12:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 676
Автомобил: Субару Форестер 2003 мт
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Тази тема много ми е забавна,напомня ми за един виц преди години.Цитирам само част от вица:
-Ми.....докторе,ква вода да пия,чешмяна или от маркуч
На доктора му писнало от тъпотий и отговорил:
-От маркуч
-Ми ако е цепнат маркуча.........

Пет Окт 21, 2011 1:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Greg4o написа:
:smt125 Много ме забавляват кандидат колеги,които се чудят какво Суби да си вземат,пък после като започнат:
"Ма то харчело бензин,ми масло,ми антифризззз и т.н. :smt139
И ние сега като почнем:
"А бе няма таквоз нещо бе земи си и ще видиш за кво става въпрос ма моля ти се земи си..... :smt139
И сега: то му изгнили носачите малииии ОПАСНО :smt131
На Ауди и ФВ са алумин и не гният :smt023
Хайде със здраве :smt033
П.П. Освен в редките случаи ,когато някой не си е отврял очите и са му набутали наредена кола,не съм чел няой да се оплаче много от марката :lipseal:

не съм писал за изгнили носачи на субару , а на хюндай, което не пречи и японеца да спести от материали, на днешно време всички пестят.

Пет Окт 21, 2011 2:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Krasimir_65 написа:
Тази тема много ми е забавна,напомня ми за един виц преди години.Цитирам само част от вица:
-Ми.....докторе,ква вода да пия,чешмяна или от маркуч
На доктора му писнало от тъпотий и отговорил:
-От маркуч
-Ми ако е цепнат маркуча.........

на мене ми заприлича на филма за Стив Джобс, който са го пуснали сега - купиш ли си айпод - ставаш фен на Епъл.....
не ме разбирайте погрешно, но хубавите неща и сам ги виждам, а много хубаво не е на хубаво са казали, та затова исках да чуя нещо лошовато за тия коли и повдигнах темата... но здраве да е. я според мене всяка кола води до пристрастяване, ако не е форд да речем :) (е ако той не е мустанг пък) за мене важно е отношението, познавам хора, които нито субару нито мазда или хонда нито танк ще ги издържи без да се счупи....

Пет Окт 21, 2011 2:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Лошото на Субару е:
-не особенно красив външен вид
-леко спартанско оборудване откъм глезотийки

А иначе е изключително здрав и надежден автомобил.Имам Легаси-92г. на което още не е правено нищо по предницата

Е Subifan,направи ли избора :smt023

Пет Окт 21, 2011 2:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 43
Нов фен
Отговори с цитат
Препръчвам на Subifan да чете още, дори много да чете, но не чак толкова,че да му мине мерака. Защо винаги гледаме първо разхода, а не за какво ще се използва автомобила. Субару са създадени за по-специфичен начин на използване, за преодоляването на малко по трудни пътни условия и т.н. Ако ще се возя в града ще си взема втора кола. Според мен една кола или те грабва или започваш да разсъждаваш. Напълно подкрепям колегите с мненията им по-горе. Всяка кола си има цена, но кеф цена няма.
Поздрави и успех!

Съб Окт 22, 2011 3:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
точно града май стана вече за сув, днес като минавах през Сточна гара и газех през тротоара и една бразда да скъся пътя малко си казах , че следващата кола ще е само нещо с голям просвет, просто .... сме като в джунгла, паркива се само по тротоара, ужас е някакъв, не знам кога ще почне тоя Бойко да строй паркинги ? 2050 ?

разхода се преглътва, пък и мисля много зависи от карането. не би ми харесало някоя електроника да изпуши, не дай Боже. проблемът е че дизелът ми хареса повече и като динамика, но струва по-скъпо, та ще се примиря и с бензин за 4-5 бона разлика :)

Съб Окт 22, 2011 4:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ми давай де,от кога чакаме

Съб Окт 22, 2011 4:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Отговори с цитат
taipan написа:
Големият проблем на Субару е че води до пристрастяване :smt101

+1
:smt023

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Съб Окт 22, 2011 5:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Отговори с цитат
Кефа цена няма браточка! Ако си си надвил на масрафа , вземай печката щото после ще се заглеждаш след всяко Фори дизел \:D/
Между другото Нептун Ауто чистят Легаси дизел 2009 за 39000лв.

Съб Окт 22, 2011 8:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3  >