Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  >
 www.sti.bg - магазини, автосервизи, автоморга 
Автор Съобщение

Постове: 1187
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
STi.bg написа:
Благодаря за хубавите думи

Еее хем казвате отправяйте критики и предложения към сайта пък се сърдим.
Просто сайта за мен ви е написан прекалено гръмко, все едно че целия свят се върти покрай Вас.
Закакво ли изобщо писах по темата. :-? Ама с тая източна европа нараво ме шашнахте. :) От къде може да се види такава статистика?

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Съб Окт 29, 2011 8:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 54
Автомобил: Subaru Outback 2,5 limited
Рейтинг: 0
Нов фен
blatimir написа:
STi.bg написа:

Просто сайта за мен ви е написан прекалено гръмко, все едно че целия свят се върти покрай Вас.
Закакво ли изобщо писах по темата. :-? Ама с тая източна европа нараво ме шашнахте. :) От къде може да се види такава статистика?

Извинявай колега че ще те цитирам, но за мен сайта е точно такъв какъвто трябва да бъде.....сайта показва кои са сти.бг, за какво се борят и какво правят. А това че на теб нещо не ти изнася си е лично твой проблем. Аз се познавам както с Калин така и с момчетата от сервиза и мога да ти кажа че са много точни във всяко едно отношение. :smt136

Съб Окт 29, 2011 9:30 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Напуснал форума

Постове: 120
Автомобил: Subaru Impreza Type RA,R,555
Рейтинг: -3
Кофти...
vakko написа:
Аз пък преди време купих един двигател 2.5 от г-н Калин Бенчев.Разбрахме се по телефона,че е напълно оборудван,но на място картинката беше друга липсваха доста датчици.Но това не е болка за умиране,когато човека за когото беше мотора го монтира на автомобила се оказа,че има характерното чукане за тези двигатели.Разхода на масло също беше доста над допустимия.Г-н Бенчев ме увери,че автомобила е докран на ход от Англия и мотора е перфектен.За да могат да ни дадат гаранция двигателя трябва да бъде монтиран в техен сервиз срещу скромните 300 лева.Познаваме се,купували са части от мен и смятам,че съм бил коректен.Това е моя опит с Сти.бг.Пожелавам им успех!Доверието е нещо,което трудно се гради,а се губи за миг.

Василе,смяташ ли,че е коректно да коментираш точно тук,при положение,че се занимаваш също с части втора употреба???
НЕМИСЛЯ!!! За мотора ако беше прежалил тази безумна сума от 300лв с гаранция,сега можеше нещата да не са така нали за това казвам ГАРАНЦИЯ-ако нещо не е наред и не ти хареса сваляме двигателя и връщаме парите за ремонта+това ти говориш с Дани и питаш него за двигателя а не мен,+ това се обаждаш на Дани да му кажеш,че нещо по мотора не ти харесвало след няколко седмици а на мен ми звъниш за части и ми казваш абе помниш ли мотора преди дето го взимах(преди колко месец,два,три,осем) той нещо харчи масло.Мотора бил необорудван или оборудван-ДА НЕ САМ ГО ПРАЩАЛ ПО ЕКОНТ,ЛИЧНО ДОЙДЕ ДА СИ ГО ВЗЕМЕШ НАЛИ?ЗАЩО ГО ВЗЕ?ЗАЩО НЕ КАЗА??
Не се ли срамуваш от това което пишеш???????Не ти ли е малко неудобно????Имаш ли идея на колко хора съм дал ТВОЯ телефон да те търсят за части????Искаш ли да ти ги изброявам??????
Ти да видя Agent_Dust,Дани DK,Любо в Люлин,Ispitatela,mimo_13 всички се изхранваме с това-

ТИ НЯКАДЕ ДА ВИДЯ НЯКОИ ДА ПЛЮЕ БЕЗПОЧВЕНО И ДА СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ПИШЕ В ТЕМА НА ДРУГ КОЛЕГА ЗАНИМАВАЩ СЕ С ТОВА???
И МОГА ДА ТИ КАЖА,ЧЕ СЪС ВСИЧКИ СМЕ МНОГО ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И СИ ПОМАГАМЕ ПОСТОЯННО?

АКО ИМАШ ДА КАЗВАШ НЕЩО-МОЛЯ ТЕ БЪДИ МЪЖ,ЗВЪННИ ЕДИН ТЕЛЕФОН-НЕ НА ДАНИ А НА МЕН.

Съб Окт 29, 2011 10:24 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Напуснал форума

Кофти...
blatimir написа:
STi.bg написа:

Колега пробвай с градивна критика,критиката ти каква е че не я разбрах-това,че съм написал факти???Статистика може да извадиш при счетоводството-звънни на 0888888042 личния ми телефон,ще ти дам адрес където ще отидеш да видиш,счетоводните документи-всички които те инетересуват за да си направиш нещо средно-статистическо ОК.След,като се запознаеш с фактите критиката ти ще бъде градивна-нали??

Поздрави

Съб Окт 29, 2011 10:31 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Напуснал форума

Кофти...
Както този,така и следващия сезон STi.bg,ще бъде спонсор на аматъорският шампйонат Time Attack,нека всички млади момчета да покажат уменията си на пистата,не на улицата.Нека следващия сезон,няма нелепи инциденти,няма невинни пострадали...ще се организират достатъчно мероприятия за съжаление на единствената ни писта в България-Дракон "Калояново"...така,че всеки ще намери своето удобно време да отиде и да изпусне малко парата на пистата.Обмисля се варянт всички автомобили от марката Субару дошли на мероприятие спонсорирано от STi.bg да не заплащат такса "вход" и такса "участие".

Да помослим за невинните....
Шофирай разумно на пътя,
ела и покажи уменията си на пистата!!!!

Съб Окт 29, 2011 10:56 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
STi.bg написа:
Василе,смяташ ли,че е коректно да коментираш точно тук

Опит за превод в ефир :giggle:

Как може така бе Василе, и ти си гарван, а да кълвеш нас гарваните. Като правиш бизнес с нас трябва да прежалваш парите, защото така си работим - даваме гаранция по необходимост, защото не знаем дали са читави частите, пък ако излязат читави си е допълнителна работа за Дани...е понякога двойна. Искал си да минеш тънко - ми прецакал си се. И как може да говориш с Дани - не знаеш ли кой е шефа!
Виж тука и другите гарвани, те не се кълват! :beer01:

Съб Окт 29, 2011 5:31 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Напуснал форума

Кофти...
BAlexandrov написа:
STi.bg написа:

Как може така бе Василе, и ти си гарван, а да кълвеш нас гарваните. Като правиш бизнес с нас трябва да прежалваш парите, защото така си работим - даваме гаранция по необходимост, защото не знаем дали са читави частите, пък ако излязат читави си е допълнителна работа за Дани...е понякога двойна. Искал си да минеш тънко - ми прецакал си се. И как може да говориш с Дани - не знаеш ли кой е шефа!

Аиде сега колега,пробвай и превод в ефир на мнението точно над теб?????Защо не го превеждаш него????Кажи????Да ти дам ли още,който да преведеш в ефир,след,като си толкова добър???

Това цялото от кой тълковен речник го извади?????

Обичате да нападате всеки,който се опитва да направи нещо,нали???При положение,че незнаеш как седят нещата защо въобще се обаждаш-КАЖИ??
Просто още един форумен драскач нали?????Заради всезнайковци,като теб изчели цялата литература писана и публикувана за Субару,много стойностни хора просто забравиха за форума,неискат и да чуят-ЗАРАДИ ХОРА,КАТО ТЕБ!!!
ИСКА МИ СЕ ДА ТИ КАЖА ОЩЕ МНОГО НЕЩА,НО НЯМА ДА Е ЕТИЧНО ЗАЩОТО АЗ НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ,КАКТО ТИ ПОЗНАВАШ НАС И БИЗНЕСА НИ.

НА ПУК НА ВСИЧКИ СКАПАНИ ХЕЙТЪРИ В ТОЗИ ФОРУМ НЯМА ДА ИЗТРИЯ ПРОФИЛА НА СТИ.БГ И НОКОГА НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ОТСТОЯВАМ ДУМИТЕ И ДЕИСТВЯТА СИ ТУК ИЛИ КЪДЕТО И ДА БИЛО.НЯМА ДА СЪМ ПОРЕДНИЯ НАПУСНАЛ ФОРУМА ЗАРАДИ ........
КЛИЕНТИТЕ НИ,КОИТО ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА СЪЩО СА МАЛКО,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА КАЧЕСТВЕНИ И ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА ТИУ КАЖЕ КАК РАБОТИМ,КАК СЕ ОТНАСЯМЕ С КЛИЕНТИТЕ СИ,ИЛИ КАКВИ ХОРА СМЕ!!!!

ЕЛАТЕ НА МЯСТО КОЛЕГИ,ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАС И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ,НЕ БЪДЕТЕ ФОРУМНИ НИНДЖИ!!!!!

БЛАГОДАРЯ,АКО ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ ИЛИ ИСКАТЕ ДА ПОКАЖЕТЕ КОЛКО СТЕ КОМПЕТЕНТНИ-МОЛЯ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ НА СТИ.БГ ИЛИ ЛИЧНО ПРИ НАС

ВСЯКО СЛЕДВАЩО МНЕНИЕ,КОЕТО Е В РАЗРЕЗ СЪС ТЕМАТА,ЩЕ БЪДЕ ПРЕДОСТАВЕНО НА МОДЕРАТОРИТЕ С МОЛБА ЗА ИЗТРИВАНЕ.

АКО ИМАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ИМА ПЛЮВАЛНИК-ЧЕРЕН СПИСЪК С СЕРВИЗИ И МАГАЗИНИ,ПЛЮИТЕ НА ВОЛЯ!!!!!!!!!!!!

ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГАРВАНИТЕ-ПУСНЕТЕ ЗАПИТВАНЕ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ КОЙ ИМ Е ПУСКАЛ ЗАПИТВАНЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСИЧКИ ТЕМИ И ВСИЧКИ ГАРВАНИ КОИТО ИЗВЛИЧАТ НЯКАКВА ФИНАНСОВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ ФОРУМ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА,ЗА ДА МОЖЕ ФОРУМА ДА СЕ РАЗВИВА ИЛИ ПРОСТО ХОРАТА АНГАЖИРАНИ С ТОВА НЕЩО ДА ПОЛУЧАВАТ НЯКАКВО ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ТРУДА СИ!!!!!!!!

ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО?????А ЗАЩО НЕ ПОПИТАШ ЗАЩО ТИЯ ГАРВАНИ ОТ СТИ.БГ СПОНСОРИРАХА АМАТЪОРСКИ ШАМПЙОНАТ?????ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО???ЗАЩО ХВЪРЛЯТ ПАРИ АМИ НЕ СИ СЕДЯТ ПРЕД КОМПА И ДА СИ ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА КОЛКО СА ВЕЛИКИ ЗАЩО......?????

Съб Окт 29, 2011 7:02 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 802
Автомобил: Subaru Impreza
Кофти...
BAlexandrov написа:
STi.bg написа:

колеги моля да не замесвате моето име в някакви ваши спорове .От 2 години DKperformance и STI.bg са 2-ва различни сервиза .Моля да не ме замесвате в някакви разправии и мерене на пишки ако обичате

power tuning
repair and maintenance for Subaru

бъди един от нас Daniel S
powered by Dkperformance
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002365657539
http://dkperformance.com/

Съб Окт 29, 2011 7:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1159
Автомобил: с EWG
Рейтинг: 379
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Колеги с магазини и сервизи,
Политиката на форума е да бъде в помощ на всички вас - защо това е така и как се подпомага бизнеса е очевидно. Но безплатната реклама си има и минуси - всеки може да каже каквото мисли и да сподели своите впечатления, стига да не е в разрез с приетите правила. Всеки може също така да хули незаслужено, но затова може да ни сезирате по всяко време. Вие всички сте направили много за феновете на Субару, но това е част от работата ви и това се очаква от вас. Хора като Божо помагат на всеки в този и други автомобилни форуми само за идеята. Нека да не им затваряме устата, защото заради тях го има този форум и следователно възможността да се представят всички сервизи и магазини. :smt136

Съб Окт 29, 2011 8:50 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Напуснал форума

Кофти...
taipan написа:
Политиката на форума е да бъде в помощ на всички вас - защо това е така и как се подпомага бизнеса е очевидно. Но безплатната реклама си има и минуси - всеки може да каже каквото мисли и да сподели своите впечатления, стига да не е в разрез с приетите правила. Всеки може също така да хули незаслужено, но затова може да ни сезирате по всяко време. Вие всички сте направили много за феновете на Субару, но това е част от работата ви и това се очаква от вас. Хора като Божо помагат на всеки в този и други автомобилни форуми само за идеята. Нека да не им затваряме устата, защото заради тях го има този форум и следователно възможността да се представят всички сервизи и магазини. :smt136

:smt136

Съб Окт 29, 2011 9:35 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 858
Рейтинг: 254
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
STi.bg написа:
taipan написа:

:smt136

Какъв респект?

След като малко по-нагоре обиждаш човека, който си позволи съвсем основателно да ви иронизира!!! След като се опитваш да превърнеш форума в лична трибуна и да забраниш на несъгласните с вас да пишат!!! Наглостта ви ме изумява!!!

п.п. Зли езици ми разказаха, че след предишните ни пререкания (относно ремапването на STi 97-98) публично си обяснил как ще ме пребиеш. Тъй като си падам мазохист от тогава с нетърпение очаквам това да се случи. Само ще те помоля преди да ми счупиш главата да ми дадеш една-две секунди да си сложа гумата на зъбите, защото напоследък зъболекарите доста са вдигнали цените.

Съб Окт 29, 2011 11:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 599
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Аз пък незнам колегата Александров някога да е отказал или да иска нещо в замяна когато всички питаме за нещо си, а имаме само VIN. И какви са тия СТИ.бг дето ако не сипеш похвали и не се просълзяваш на техните творения, и размаха на тяхното меценатство си едва ли не виновен, че имаш субару. Извинете господа величия от СТИ.бг, но това колко е добър един сервиз следва от оценката на клиентите ви, а те според вас са малко (но яки пичове), а не от това колко сте агресивни във форумна тема и колко сте самовлюбени, че чак болезнено докачливи. Аз пък лично ако някога имам допирни точки с вас за нещо бих ви поискал документ доказващ, че вие сте ОФИЦИАЛЕН представител на тоз и онзи (общо взето сте изброили всички производители).

Съб Окт 29, 2011 11:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 21
Автомобил: Legacy 3th
Рейтинг: 0
Нов фен
Колеги, мисля че нещата доста загрубяха. Започвате да му изпускате края. Темата стана доста неприятна за четене. STI.bg са много готини пичове. Ходил съм три пъти в сервиза, и останах с много добро впечатление. Дори в момента очаквам доставка на части, и колата ми влиза в бокса. При тях. Работят професионално и с усет към детайла. Опитват се да превърнат клиентите си не просто в клиенти, а в техни приятели. Разбира се че търпят критика. Наистина момчета, държите се малко рязко и с нетърпимост към отправената ви критика, като това ясно личи от отговорите ви. Сигурен съм, че не го правите с лошо но за мен това е главната причина за това колегите да се афектират. И те на са за оправдание. Апелирам и към двете страни да се успокоят. Субару трябва да ни събира, а не да ни разделя. Когато влезнах за първи път във този форум нещото което ми направи приятно впечатление е сплотеността и задружността на форума. Нека бъдем като едно семейство. Не разделяте клуба на две. Бъдете по-умерени и не се подавайте до толкова не емоциите. Освен лоша реклама това носи и други негативи със себе си. Бъдете щастливи, да забравим какво се е случило и започнем на чисто.

Съб Окт 29, 2011 11:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 334
Автомобил: Audi B6 S4
Рейтинг: 57
nomad написа:
Колеги, мисля че нещата доста загрубяха. Започвате да му изпускате края. Темата стана доста неприятна за четене. STI.bg са много готини пичове. Ходил съм три пъти в сервиза и останах с много добро впечатление. Дори в момента очаквам доставка на части и колата ми влиза в бокса. При тях. Работят професионално и с усет към детайла. Опитват се да превърнат клиентите си не просто в клиенти, а в техни приятели. Разбира се, че търпят критика. Наистина момчета, държите се малко рязко и с нетърпимост към отправената ви критика, като това ясно личи от отговорите ви. Сигурен съм, че не го правите с лошо, но за мен това е главната причина за това колегите да се афектират. И те на са за оправдание. Апелирам и към двете страни да се успокоят. Субару трябва да ни събира, а не да ни разделя. Когато влязох за първи път в този форум нещото, което ми направи приятно впечатление е сплотеността и задружността на форума. Нека бъдем като едно семейство. Не разделяйте клуба на две. Бъдете по-умерени и не се подавайте до толкова не емоциите. Освен лоша реклама това носи и други негативи със себе си. Бъдете щастливи, да забравим какво се е случило и започнем на чисто.

Виж сега колега, прави си колата където си решил, но не ми обяснявай кой е готин и кой не е. От STI.bg са супер смешни типове. Имал съм вземане-даване с тях и нещата не са 'ок'. Излъгаха ме и аз няма как да го забравя. Всеки си има глава на раменете, всеки преценява за себе си. Форумът е за мнения, това е поредното споделено и преживяно !!

Нед Окт 30, 2011 12:10 am
Върнете се в началото
Профил

STi.bg написа:
.....ще ти дам адрес където ще отидеш да видиш,счетоводните документи-всички които те инетересуват за да си направиш нещо средно-статистическо ОК.След,като се запознаеш с фактите критиката ти ще бъде градивна-нали??

Явно Вие така сте направили, обиколили сте фирмите от цяла Европа, събрали сте данните и сте видяли че само една фирма в Швейцария и една в Германия ви водят по брой продажби. Браво, таи година номер едно на източна Европа, догодина дано е на цяла Европа.

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Нед Окт 30, 2011 7:15 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 610
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77
Последния път когато ти се обадих по телефона ти ми затвори.И къде да коментирам,ако не тук.в някои форум за литература и изкуство ли?А кой какъв мъж е не се обсъжда пред клавиатурата.

Нед Окт 30, 2011 7:35 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Кофти...
STi.bg написа:
Както този,така и следващия сезон STi.bg,ще бъде спонсор на аматъорският шампйонат Time Attack,нека всички млади момчета да покажат уменията си на пистата,не на улицата.Нека следващия сезон,няма нелепи инциденти,няма невинни пострадали...ще се организират достатъчно мероприятия за съжаление на единствената ни писта в България-Дракон "Калояново"...така,че всеки ще намери своето удобно време да отиде и да изпусне малко парата на пистата.Обмисля се варянт всички автомобили от марката Субару дошли на мероприятие спонсорирано от STi.bg да не заплащат такса "вход" и такса "участие".

Шофирай разумно на пътя,

Колеги и приятели,защо не нападате и това????

Нед Окт 30, 2011 7:43 am
Върнете се в началото
Профил WWW

STi.bg написа:
Аиде сега колега,пробвай и превод в ефир на мнението точно над теб?????Защо не го превеждаш него????Кажи????Да ти дам ли още,който да преведеш в ефир,след,като си толкова добър???

Правите си реклама, какво толкова има за превод?

STi.bg написа:
Обичате да нападате всеки,който се опитва да направи нещо,нали???При положение,че незнаеш как седят нещата защо въобще се обаждаш-КАЖИ??

Да, нападаме всеки който се опитва да направи нещо, но по некоректен начин.

STi.bg написа:
Просто още един форумен драскач нали?????Заради всезнайковци,като теб изчели цялата литература писана и публикувана за Субару,много стойностни хора просто забравиха за форума,неискат и да чуят-ЗАРАДИ ХОРА,КАТО ТЕБ!!!

Обиждаш човек който е направили много за форума, докато за теб форума е само място за реклама.

STi.bg написа:
НА ПУК НА ВСИЧКИ СКАПАНИ ХЕЙТЪРИ В ТОЗИ ФОРУМ НЯМА ДА ИЗТРИЯ ПРОФИЛА НА СТИ.БГ И НОКОГА НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ОТСТОЯВАМ ДУМИТЕ И ДЕИСТВЯТА СИ ТУК ИЛИ КЪДЕТО И ДА БИЛО. НЯМА ДА СЪМ ПОРЕДНИЯ НАПУСНАЛ ФОРУМА ЗАРАДИ ........
КЛИЕНТИТЕ НИ,КОИТО ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА СЪЩО СА МАЛКО,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА КАЧЕСТВЕНИ И ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА ТИУ КАЖЕ КАК РАБОТИМ,КАК СЕ ОТНАСЯМЕ С КЛИЕНТИТЕ СИ,ИЛИ КАКВИ ХОРА СМЕ!!!!

Скапани хейтъри? Добре виж профилите и мненията на хората които обиждаш и после си виж твоя.
Вие имате само доволни клиенти, недоволните не се броят за клиенти доколкото разбирам.

STi.bg написа:
ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО?????А ЗАЩО НЕ ПОПИТАШ ЗАЩО ТИЯ ГАРВАНИ ОТ СТИ.БГ СПОНСОРИРАХА АМАТЪОРСКИ ШАМПЙОНАТ?????ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО???ЗАЩО ХВЪРЛЯТ ПАРИ АМИ НЕ СИ СЕДЯТ ПРЕД КОМПА И ДА СИ ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА КОЛКО СА ВЕЛИКИ ЗАЩО......?????

За реклама, не е за благотворителност със сигурност.

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Нед Окт 30, 2011 7:46 am
Върнете се в началото
Профил

vakko написа:
Последния път когато ти се обадих по телефона ти ми затвори.И къде да коментирам,ако не тук.в някои форум за литература и изкуство ли?А кой какъв мъж е не се обсъжда пред клавиатурата.

То това е коронния номер, пък после "звънете приятели" :smt082

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Нед Окт 30, 2011 7:48 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Кофти...
STi.bg написа:

Шофирай разумно на пътя,

Защо не го коментирате колеги???

Нед Окт 30, 2011 7:53 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  >