Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
www.sti.bg - магазини, автосервизи, автоморга
| Автор |
Съобщение |
|
STi.bg
Напуснал форума
Регистриран на: Чет Ное 25, 2010 12:04 am Постове: 120 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza Type RA,R,555
Рейтинг: -3
|
STi.bg написа: На 20.11.2011 STi.bg ще открие своят обновен автосервиз,за всички колеги от форума обявяваме безплатен преглед на автомобила,за всички закупени авточасти и консумативи от нас,ще предложим-безплатна смяна на масла и филтри,както и -50% от стойността на труда за всички останали ремонтни дейности по автомобила до края на годината!!! Заповядайте  ........
_________________ http://www.sti.bg The Power is never enough...
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 7:54 am |
|
|
|
bad_dog
|
Ето какво получих: STi.bg написа: ПриятеЛИУ,Асенчо.Първо да ти кажа,че сме се виждали и не съм те пребил или НЕпомниш.Второ,лични оценки за хора,които непознавам НЕ ДАВАМ И НЕ ГИ ОКАЧЕСТВЯВАМ.НЕ СЪМ ПОСТАВИЛ ТВОЙТЕ УМЕНИЯ ПОД ВЪПРОС И ВЪПРЕКИ ГРЕшКИТЕ КОЙТО СИ ДОПУСНАЛ ПО НЯКОЛКО АВТОМОБИЛА(ТАКА РАЗПРАВЯТ ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ)НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА ОБИЖДАМ И ДА ОБСЪЖДАМ ПУБЛИчНО НАЛИ?АКО ИМАш ДА КАЗВАш НЕщО,МИ ЗВЪННИ ПО ТЕЛЕФОНА,ЕЛА НА МЯСТО-НИЕ НЕ СМЕ МУТРИ,НЕ СТРЕЛЯМЕ НА МЕСО,НЕ ВРЪЗВАМЕ И НЕ ПРЕБИВАМЕ ХОРА!!!!ВМЕСТО ДА СМЕ ЕДНА ОБщНОСТ,И ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ ВИЕ СТЕ СИ СЪЗДАЛИ ЕДНА ГРУПИчКА,И НЕДОПУСКАТЕ НИКОЙ В НЕЯ.ЗА ВАС ВСЕКИ ДРУГ КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА-НЕСТАВА,НЕ Е КАчЕСТВЕН,НЕРАЗБИРА??А ТОВА ПРАВИЛНО ЛИ Е???
ТЕЛЕФОНИТЕ МИ СА-0888888042 И 0890-171717,ЗВЪННИ ДА СИ ПОПРИКАЗВАМЕ НЯКОЙ ДЕН И ето какво отговорих: bad_dog написа: Калинчо Истината, "приятелю",
не виждам причина да ти звъня по телефона, защото не мисля, че имаме какво да си кажем. От друга страна ти, ако искаш да ми се обадиш за нещо съм сигурен, че Мони или Ива, или някой друг все ще намери телефона ми. Ако сме се видяли на живо (освен някога в сервиза на Дани) то аз определено не съм разбрал, което е наистина жалко - можеше да обменим "знания".
Също така, ако съм допуснал грешки по разни автомобили с удоволствие бих ги обсъдил публично - може пък да науча нещо, а и нямам какво да крия. Даже ще ти бъда благодарен, ако пуснеш тема, за да ми обясниш грешките, защото аз лично не считам себе си за специалист.
Колкото до общостта - аз нито искам, нито ме интересува, нито съм в състояние да те приема или отхвърля някъде - то затова се нарича общност - това го правят хората, но ти явно не си дорасъл да го разбереш. Не се притеснявай - има време.
Поздрави и успех, А. И какво получих: STi.bg написа: Написах "злите езици",но ти не обръщаш внимание на това нали???Естествено,че няма какво да обсъждаш с мен,след като няма недей да квалифицираш нали??Нежелая да обсъждам публично,точно теб -не ми дреме какво и как го правиш.Да общност е когато ДОРАСЛИ ми приятелИУ,би могъл да влезнеш в нея,а ващо е дружинка от хейтъри нали??Е аз подавам ръка а ти пак искаш да ме хванеш за Х..я а не за ръката е избора е твои!!! Предпочитам публичната комуникация!
_________________ Beam me up, Scotty
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 7:55 am |
|
|
|
STi.bg
Напуснал форума
|
STi.bg написа: За първото състезание са поканени всички от форума...колкото пропуски успеем да издействаме 2-3-100...ще бъдат раздадени в магазина на всеки фен,които има желание да посети мероприятието  ...............
|
|
-3
|
|
| Нед Окт 30, 2011 7:59 am |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 68 
|
STi.bg написа: STi.bg написа: Както този,така и следващия сезон STi.bg,ще бъде спонсор на аматъорският шампйонат Time Attack,нека всички млади момчета да покажат уменията си на пистата,не на улицата.Нека следващия сезон,няма нелепи инциденти,няма невинни пострадали...ще се организират достатъчно мероприятия за съжаление на единствената ни писта в България-Дракон "Калояново"...така,че всеки ще намери своето удобно време да отиде и да изпусне малко парата на пистата.Обмисля се варянт всички автомобили от марката Субару дошли на мероприятие спонсорирано от STi.bg да не заплащат такса "вход" и такса "участие".
Да помослим за невинните.... Шофирай разумно на пътя, ела и покажи уменията си на пистата!!!! Защо не го коментирате колеги??? Какво толкова има за коментар, РЕКЛАМА и нищо повече, ти още малко Майка Тереза ще се изкараш.
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 8:00 am |
|
|
|
STi.bg
Напуснал форума
|
STi.bg написа: STi.bg и " Prospeed Motorsport " сключиха договор за дългосрочно сътрудничество. Пълната гама от моторни масла Motul, добавките на Bardhal, както и цялата гама от продукти, който предлагат "Prospeed Motorsport" ще можете да намерите и при нас. Екипът на STi.bg благодари на автомобилният пилот и собственик на "Prospeed Motorsport " , Николай Златков и неговият екип, за помоща която ни оказват във сервизната и състезателната дейност, която развиваме. ........
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 8:01 am |
|
|
|
STi.bg
Напуснал форума
|
|
Нямате спиране,от къде и както можете гледате да измъкнете всичко негативно. Просто сте НЕНАДМИНАТИ.Браво,това исках да видя,какво ще стане с малко провокация...да де ама направо надминахте и най-смелите ми очакваня. Мисля,че направихте страхотна тема,ако ни нямаше нас къде щяхте да си изливате "негативизма". Благодаря,трябва да ви е ясно,че никои модератор няма да толерира този чат нали??? Сигурно ще направим една тема СТи чат и там ще плюете на воля.
Незабравяйте темата-черен списък със сервизи и магазини....оу съжалявам,сетих се че малцина (но яки пичове)както каза колегата ни познават и са наши клиенти...а вие какво ще дрскате там незнам.....
Поздрави,Асенчо благодарности за публичностттттттта! Благодаря на всички отзовали се,желая лек и успешен ден на всички.
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 8:15 am |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 68 
|
STi.bg написа: Благодаря,трябва да ви е ясно,че никои модератор няма да толерира този чат нали???
Това не е чат, това е истината за "Калин Истината"
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 8:18 am |
|
|
|
bad_dog
|
STi.bg написа: Благодаря,трябва да ви е ясно,че никои модератор няма да толерира този чат нали??? Сигурно ще направим една тема СТи чат и там ще плюете на воля. Вашата стратегия е ясна: 1. Когато някой ви напише нещо, което не ви утърва 2. Започвате да сипете обиди 3. И след това молите модератор да изчисти темата 4. И с тази дребна хитринка премахвате мненията, които не са ви по вкуса... Доста плоско, но си мисля, че този път няма да има "почистване". Реално в темата има обиди само от ваша страна!
_________________ Beam me up, Scotty
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 8:25 am |
|
|
|
STi.bg
Напуснал форума
|
|
Nice a?
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 8:37 am |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
|
Единствената причина да Ви стои обявата в този форум е, че може би сте полезни на доста хора!!!
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 9:48 am |
|
|
|
DimoJekov
Регистриран на: Вто Дек 14, 2010 7:49 am Постове: 54 Местоположение: гр. София
Автомобил: Subaru Outback 2,5 limited
Рейтинг: 0
|
|
От цялото четене ми стана доста неприятно, съжалявам че се сипе такъв негативизъм и съжалявам че всеки гледа лошото, грешката, никой не гледа усилията за нещо по-добро, само закани само ти това ти онова, а аз си мислех че сме големи мъже а то какво се оказа. Аз подкрепям форума с две ръце (това че не коментирам не значи че не чета) подкрепям и сти.бг, и ми е кеф че с времето от "Добър ден" стана на "Еи къде си бе Диме" като ме видят. Колко от колегите във форума са видяли новия сервиз, новите коли, а колко от вас са видяли как работят до 20:00 по колите и после се продължава с ремонта на сервиза......и какво се оказва с проста аритметика Завистта поражда Негативизма. Няма да пиша повече, за да не бъда заклеймен като някакъв Неинтелигентен тип, въпреки че ме познават само Baleksandrov (които е страшен пич) и Калин, но със сигорност поне 100 други ще ме напсуват, дреме ми...............
А да аз ще си взема пропуск за състезанията и ще отида да се пускам на пистата и даже кола ще си купя от Калин за тия състезания....... само да добавя ако може да се махне тази емотиконка с двете човечета с бира в ръка, които се гушкат. Тя се обезмисли вече в тази и в много други теми из форума......
_________________ Ако правиш нещо, го прави както трябва http://airsense.alle.bg/
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 11:51 am |
|
|
|
sCooBY
Регистриран на: Съб Май 21, 2011 9:01 pm Постове: 29 Местоположение: Sofia
Автомобил: Subaru Impreza GC8 wrx
Рейтинг: -22
|
|
| Нед Окт 30, 2011 10:41 pm |
|
|
|
valqk
|
В петък (четеъртък вечер) пуснах запитване за нещо, което търся (вярно от моргата и евтино, но все пак) и още нямам отговор. Що ла**а се изписаха тук, които ама ГРАМ не ни интересуват, а все още нямам отговор. (извинявам се. Колегата е пратил 2 пъти отговор, но не е пристигнал - сега го получих). А за нападките към Божо -  без този и още няколко човека нямаше да има къде да пишете! Уважавайте си темата и форума и се замисляйте преди да постнете нещо. То си остава тук и ви четат доста хора. Айде  и се надявам да се вслушате в гласа и на недоволните. Може и да не са прави, но във всяко нещо има истина - зависи от гледната точка. Успех със спонсорирането на шампионата и дано има пари и надъхани хора - това си е готина дейност, но не компенсира това, което изс***те по-горе.
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Пон Окт 31, 2011 10:35 am |
|
|
|
votolom
Регистриран на: Вто Апр 13, 2010 10:07 pm Постове: 953 Местоположение: София Рейтинг: 96  
|
|
В крайна сметка каквото и да напишете тук, както спомена subaru_fan, всеки си носи глава на раменете и си прави изводите за себе си. Аз веднъж съм идвал до вашия магазин (който ми е точно на другия край на града), за да проверя за една част или по-скоро консуматив. Там имаше едно момче, което ми каза, че не се занимавал със Субару и почна да звъни телефони "на човекът, който се занимава със Събару" (цитирам, защото имена не знам!)... Последният от своя страна не си вдигна телефона. Еми чаках 10 минути нещо да стане и до там. За мен това не е адекватно обслужване, особено за хора, които искат да се докажат и да набират клиенти.
|
|
|
|
| Пон Окт 31, 2011 12:24 pm |
|
|
|
STi.bg
Напуснал форума
|
votolom написа: В крайна сметка каквото и да напишете тук, както спомена subaru_fan, всеки си носи глава на раменете и си прави изводите за себе си. Аз веднъж съм идвал до вашия магазин (който ми е точно на другия край на града), за да проверя за една част или по-скоро консуматив. Там имаше едно момче, което ми каза, че не се занимавал със Субару и почна да звъни телефони "на човекът, който се занимава със Събару" (цитирам, защото имена не знам!)... Последният от своя страна не си вдигна телефона. Еми чаках 10 минути нещо да стане и до там. За мен това не е адекватно обслужване, особено за хора, които искат да се докажат и да набират клиенти. Магазинът се премести преди 6 месеца,колега.За информация би могъл да ползваш нашият сайт,нашите телефони,нашите и-мейли или лично собщение тук във форума. Съжаляваме,че се е получило такова недоразумение,и се извиняваме. Поздрави
|
|
|
|
| Пон Окт 31, 2011 12:36 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
|
След "лиричните" отклонения ще помоля пишещите да се придържат към темата.
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
8
|
|
| Пон Окт 31, 2011 4:51 pm |
|
|
|
chephe21
Регистриран на: Съб Ное 21, 2009 11:55 am Постове: 244 Местоположение: Berlin - Sofia
Автомобил: EVO VI GSR
Рейтинг: 26
|
votolom написа: В крайна сметка каквото и да напишете тук, както спомена subaru_fan, всеки си носи глава на раменете и си прави изводите за себе си. Аз веднъж съм идвал до вашия магазин (който ми е точно на другия край на града), за да проверя за една част или по-скоро консуматив. Там имаше едно момче, което ми каза, че не се занимавал със Субару и почна да звъни телефони "на човекът, който се занимава със Събару" (цитирам, защото имена не знам!)... Последният от своя страна не си вдигна телефона. Еми чаках 10 минути нещо да стане и до там. За мен това не е адекватно обслужване, особено за хора, които искат да се докажат и да набират клиенти. Същата случка на мен ми се случи два пъти - и в магазина и в моргата (предполагам там където сега е магазина) По телефона ми казаха тогава че имат тази част която търся, а като бях на место момчетата ровиха в един гараж и се оказа че няма такава част в момента (дебитомер за гс8 турбо) 
_________________ EVO VI GSR
|
|
|
|
| Пон Окт 31, 2011 10:43 pm |
|
|
|
Becko
Регистриран на: Чет Май 19, 2011 3:12 pm Постове: 273 Местоположение: Владая, Сф; Ст. Загора
Автомобил: Субару Джъсти 1.3 4WD '96
Рейтинг: 9
|
zevzek написа: След "лиричните" отклонения ще помоля пишещите да се придържат към темата.  Напълно съм съглсен. Има си Черен списък на магазини и сервизи. Там му е мястото за "Съдебен спор"
_________________ "IT'S BETTER TO LIVE ONE DAY AS LION THEN THOUSAND YEARS AS SHEEP" LATIN PROVERB
|
|
|
|
| Вто Ное 01, 2011 8:20 am |
|
|
|
STi.bg
Напуснал форума
|
|
Колеги,за да не получават недоразумения,ще ви помоля,когато се нуждаете от част 2ра употреба да ни давате номер на частта или рама на автомобила.Имаме немалко разглобени автомобили и понякога отнема време да намерим дадената част на момента.Изпращаме и снимки на детайлите,защото при 2 рата употреба за някои една част може да е добра,за други да е за боклука. Поздрави
|
|
|
|
| Вто Ное 01, 2011 8:32 am |
|
|
|
denislav971
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Мар 26, 2010 11:11 pm Постове: 875 Рейтинг: 60 
|
|
Доволния клиент първо гледа цената след това другите работи . ДОСТА СА ВИ ВИСОКИ ЦЕНИТЕ. Нищо лично
|
|
|
|
| Вто Ное 01, 2011 9:33 am |
|
|
|