Отговори на тема стр <  1, 2
 Молба за помощ при огред на Impreza 1998 1,8 автоматик-София 
Автор Съобщение
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
raketata написа:
Пробвай да метеш с автомобил с виско муфа колега дори да не е автоматик и тогава пак ще говорим :smt129 , а Субару автоматик няма междуосев деферинциал а виско муфа.

С метене не става - с четене :idea:

Сря Ное 23, 2011 12:01 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 89
Автомобил: 1998 Legacy 2.0 AT, Ford Galaxy 2.3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
s4etovod написа:
Така, днес пак се договаряхме и настоях за сервиз. Той твърди, че не е на зор...и явно не е, но ще изчаква поне още седмица докато евентуално се кандардиса да ходим в сервиз.

Благодаря на всички за мненията, макар и еднозначни :smt136 Ако ще се на се набълбуквам, поне ще е след минат сервиз при Митака или ДК Пърформънс колетага ATUDITU... Ако продавача кандиса - да ме чакат :smt134

Пичове, познахте! Пак се разминах със Субаруто...продавача не кандиса за оглед при майстор... разкандардисал се за бартера дето сам предложи и на който аз се съгласих за всичко.

Все пак това може би е, защото ставаше дума за бартер..... Ако нямах три коли може би щеше да му дойде акъла при оферта кеш...

Въпреки всичко си затвърдих мнението, че са си измамно племе автоджамбазите и хич не трябва да им се вярва :evil: особено пък за Субару!!!

Благодаря на всички дали мнение и препоръка :smt136 А аз ще продължа да търся кола за жената и да предлагам две други дори с доплащане :smt134 :smt139 :beer02:

Пет Ное 25, 2011 9:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2