|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
За или против праховото боядисване?
| Автор |
Съобщение |
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
|
Търсих прахово боядисване и песъкоструй във Варна преди 1-2 месеца. Оказа се трудна работа. Намерих прахово боядисване на няколко места, но песъкоструй само на едно място - като тръгнеш по крайезерния път за ТЕЦ-Варна, на 30 метра преди отбивката за бившия домостроителен комбинат завиваш наляво в един промишлен двор - в дъното е момчето дето боядисва прахово и чисти с песъкоструйка, също така има и мостри на боядисани джанти. Цената беше 1,5 лева на цол на джанта за песъкоструй и 1,5 лева на цол на джанта за боя+боядисването. Исках джантите да станат металикови, за целта трябва боята да е такава - перла, металик или както там се казва. Иначе, както е пказал колега Алекс по-горе, джантите стоят като обикновен боядисан метален детайл. Мисля, че имаше сребриста металикова боя на тази цена. Но за всеки друг цвят, металиковите бои бяха 3 лева на на цол на джанта - и се отказах. За температурната обработка на алуминиевите джанти и аз съм чувал , че трябва да се внимава.
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 1:18 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |