Отговори на тема стр <  1, 2
 Проблем с двигателя на Impreza 1.6 '98 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колежке, като ти чета темата ми става лошо - ако тая кола можеше да говори да ти е теглила една голяма... :lipseal:
Влез в раздел Сервизи и Магазини, има 2 спрягани сервиза, обади се и отиди на място да ти оправят колата че си за бой в добрия смисъл на думата... :smt131

Вто Ное 29, 2011 11:33 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз и пратих на колежката на лично съобщение съвет...дано ме послуша,пък после и да сподели кое какво е било :smt023

Но ако не беше Субару, а някоя по кекава френска машинка...отдавна да е дала фира!
Като с всичко е работата...поддържаш - караш,не поддържаш - не караш...освен ако те бие здраво парата...ама като чета не си от втория тип....а не поддържаш [-X

Вто Ное 29, 2011 3:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Автомобил: subaru impreza 1998g
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Pacone 4X4 написа:
Аз и пратих на колежката на лично съобщение съвет...дано ме послуша,пък после и да сподели кое какво е било :smt023

Но ако не беше Субару, а някоя по кекава френска машинка...отдавна да е дала фира!
Като с всичко е работата...поддържаш - караш,не поддържаш - не караш...освен ако те бие здраво парата...ама като чета не си от втория тип....а не поддържаш [-X

Проблема е че до сега баща ми се занимаваше с поддръжката, аз си я карам ама той се занимаваше, и ето до каде ме докара.
Първа кола ми е, жена съм, сравнитекно млад шофьор,-не разбирам много ама ми писна всички около мен да се правят че разбират за това вече сама се оправям ама то вече не едно и две, и не знам от каде да започна.

Благодаря на всички за съветите!
Пак ще пиша какво е станало. :smt023 :beer01:

Вто Ное 29, 2011 3:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
proscrip написа:
...

Има TPS, има IAC, има knock - всичко си има.

bella_87 написа:
Не е сигурен че е кнок, това показа компютъра, грешки 22 и 33 ако не се лъжа бяха, ама той си мисли че от speed sensor- a се получава това притрисане и падане на оборотите на нулева скорост, и от притриснето кнок-а отчита удари или детонации в двигателя . Демек по неговата логика ако се оправи speed sensor-а ще се изчисти и другата грешка.

Значи твоя майстор твърди, че като откачиш жилото на километража и мотора не може да работи? Кажи му, че не е вярно ! И му кажи, че датчика не регистрира детонации от тресене или нестабилен празен ход.

Вто Ное 29, 2011 9:01 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Имаме ли развитие по темата?

Сря Ное 30, 2011 11:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По същия начин стои въпроса, дали модела е с жило или сензор (VSS), но трбва някой да се наведе и да погледне. :smt129

Пет Дек 02, 2011 2:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2