Коледна благотворителност - Варна
| Автор |
Съобщение |
|
walker
Регистриран на: Съб Сеп 13, 2008 9:34 pm Постове: 325 Местоположение: Варна
|
Ники участва в каузата  не участва на масата обаче 
_________________ Всички пътища водят до Рим,само българските до автосервиза...
|
|
|
|
| Нед Дек 04, 2011 5:43 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
|
Ba4oMisho написа: Ники, ти защо се цепиш от групата да те питам аз? Неделята е за почивка , не за работа!  Някои хора си почиваме постоянно и си намираме работа когато друите почиват. Надявам се, че са ти предали моите поздравления. Ако не - сега аз ти ги предавам лично... за идеята и за всичко останало. P.S. До вчера следобед бях сигурен за участие, но не било писано. 
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Нед Дек 04, 2011 6:02 pm |
|
|
|
miroslavmark
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 1:55 pm Постове: 843 Местоположение: Шумен
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
|
Ники, днес с каква кола си бил, като съм те изпреварил? Много добра и полезна среща !!!!!!!
|
|
|
|
| Нед Дек 04, 2011 9:45 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
|
miroslavmark написа: Ники, днес с каква кола си бил, като съм те изпреварил? Много добра и полезна среща !!!!!!! На моста (Аспаруховия) първо ти ни изпревари, после намали и ние те подминахме. Говореше по телефона в движение. Много ме впечатли стойката - лъскарка, с раздути калници, стъпила нашироко на пътя, ... в един момент се чудех дали е танк или полулегално стрийт-бъги Евала за машината.  Такива ме впечатляват повече от последния модел на Мерцедес или БМВ. P.S. Няма да кажа в каква кола съм бил, че ме е срам. 
|
Последна промяна ender на Нед Дек 04, 2011 10:41 pm, променена общо 1 път
|
|
| Нед Дек 04, 2011 10:22 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
|
ender написа: miroslavmark написа: Ники, днес с каква кола си бил, като съм те изпреварил? Много добра и полезна среща !!!!!!! На моста (Аспаруховия) първо ти ни изпревари, после намали и ние те подминахме. Говореше по телефона в движение. Много ме впечатли стойката - лъскарка, с раздути калници, стъпила нашироко на пътя, ... в един момент се чудех дали е танк или полулегално стрийт-бъги Евала за машината.  Такива ме впечатляват повече от последни модел на Мерцедес или БМВ. P.S. Няма да кажа в каква кола съм бил, че ме е срам.  e ами означава че и с мен си се разминал
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Нед Дек 04, 2011 10:24 pm |
|
|
|
miroslavmark
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 1:55 pm Постове: 843 Местоположение: Шумен
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
|
|
| Нед Дек 04, 2011 10:30 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
|
valadares написа: ....... e ами означава че и с мен си се разминал ХАПсолютно възможно, но ... Леонето ми събра очите. Пък и аз също говорех по телефона в тоя момент (но не от шоферското място  ). Не че това ме оправдава.  Честно казано яд ме е, че не успях да се включа, но имахме "ситуация" та се наложи в последния момент да отложа. Със сигурност щях да се радвам да се срещна за пръв път наживо с някои нови готини хора. БРАВО обаче още веднаж за резултата - и откъм събраните средства, и откъм рекордната бройка на присъстващите. P.S. Половинката днес ми смее, като и показах 3-4 машини по пътя, че отиват на срещата. 2-3 аутбека, леонето... А, и с едно Фори сребристо се разминахме на Харамията... и то май натам бързаше.
|
|
|
|
| Нед Дек 04, 2011 10:31 pm |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
|
Много е хубаво, когато най-много хора се събират, когато има кауза. ender написа: Няма да кажа в каква кола съм бил, че ме е срам.  Аз се сещам, но понеже същия срам тегнеше години наред и над мен, ще замълча гузно... 
|
|
|
|
| Пон Дек 05, 2011 10:01 am |
|
|
|
Miro1972
Регистриран на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm Постове: 886 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
|
Прикачени файлове:
IMG_0997[1].JPG [ 168.15 KiB | Прегледано 550 пъти ]
Малко ъпдеит по темата! Днес говорих с Д-р Джанкова и тя каза че имат нужда от аспиратори на секрети на бебетата и от инхалатори за деца с астма. Свързах се с фирма Медилинк , която е вносител на въпросните апарати и те се съгласиха да дадат преференциални цени, така че за 555лв ще можем да закупим 2 аспиратора и 2 инхалатора. Прилагам снимка на събраните играчки и дрехи от съфорумците. Хвала на тези добри хора- явно не сме загубени като нация , щом все още има милосърдие!!! 
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Пон Дек 05, 2011 7:22 pm |
|
|
|
walker
|
Супер! Храна и дрехи отвсякъде ще се намерят,но необходима медицинска апаратура едва ли. Мисля,че това ще е най-добрият коледен подарък от нас.
|
|
|
|
| Пон Дек 05, 2011 8:28 pm |
|
|
|
Ba4oMisho
Регистриран на: Вто Дек 09, 2008 6:30 pm Постове: 124 Местоположение: Варна
|
Много добра среща и ЯКО ДЪЛБОКА ОРАН на Аспаруховския плаж, някой няма ли да пусне снимки на това явление? Добре е че и родната полиция не ни отрази този път? 
_________________ SUBARU BOXER DIESEL SUBARU OUTBACK H6 3.0
|
|
|
|
| Пон Дек 05, 2011 8:36 pm |
|
|
|
alchemist_AZ
Регистриран на: Нед Мар 21, 2010 2:11 am Постове: 257 Местоположение: Варна/София
Автомобил: Forester '08 2.0
|
Браво! Това с аспираторите и инхалаторите е чудесно. 
|
|
|
|
| Пон Дек 05, 2011 8:55 pm |
|
|
|
walker
|
|
Днес с колегата mirovarna купихме въпросните апарати,натоварихме вече събраните дрехи и играчки и посетихме Дома за медико социални грижи.Та да се отчетем:
|
|
|
|
| Вто Дек 06, 2011 11:45 am |
|
|
|
Alcyone SVX
Регистриран на: Чет Мар 31, 2011 8:17 pm Постове: 248 Местоположение: Варна и около Варна
Автомобил: Outback 3.0 06
Телефон: 0888233373
|
Добре се получи, без излишности - речено-сторено. Моите уважения! Радвам се, че имахме честта. 
|
|
|
|
| Вто Дек 06, 2011 7:11 pm |
|
|
|
pj
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 1:19 am Постове: 127 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
|
|
Здравейте, колеги.
Поздравявам ви с подетата и осъществена инициатива. Горд съм да бъда част от това общество.
Със съжаление пиша, че не успях да участвам в това начинание. В момента съм в чужбина и едва сега видях кампанията, която сте организирали, а имам голямо желание и аз да помогна на дома за деца във Виница. Има ли начин закъснели, като мен, с взимането на участие в това начинание да бъдат включени? Доколкото разбрах Миро е в постоянен контакт с дома. Молбата ми е ако имат банкова сметка - тяхна, а не на министрество да я публикувате тук за да мога да помогна и аз. Възможно и други колеги, като мен да успеят да се включат поне с това.
Благодаря ви предварително. Поздрави.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
|
|
| Вто Дек 06, 2011 8:34 pm |
|
|
|
Miro1972
Регистриран на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm Постове: 886 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
|
Закъснелите желаещи могат да се отсрамят пред съфорумците с SINGLE MALZ Island Scotch!  иначе Дома има сметка , но тя отива в Министерството и нищо не се връща във Виница. По-добре говорете с шефката на дома
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Вто Дек 06, 2011 9:26 pm |
|
|
|
pj
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 1:19 am Постове: 127 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
|
mirovarna написа: Закъснелите желаещи могат да се отсрамят пред съфорумците с SINGLE MALZ Island Scotch!  иначе Дома има сметка , но тя отива в Министерството и нищо не се връща във Виница. По-добре говорете с шефката на дома Привет. Да сметката я видях, но от тази тема разбрах, че парите не стигат до дома, а това не ми е присърце. Като се върна ще ида да говоря директно с шефката на дома. Пък за малца, Миро, няма проблеми ... Ще се отсрамя подобаващо. Просто ми е малко трудно да го направя от 12 000 км от БГ. Като се върна само трябва да се уговорим. Поздрави.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
|
|
| Сря Дек 07, 2011 12:28 am |
|
|
|
Marin_Stoinov
Регистриран на: Нед Дек 25, 2011 7:55 pm Постове: 28 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza WRX
Телефон: 0897944131
|
 гордея се с вас колеги
|
|
|
|
| Нед Яну 22, 2012 12:27 am |
|
|
|
subaru prodrive
Регистриран на: Съб Апр 19, 2008 8:41 am Постове: 762 Местоположение: ВАРНА,БЪЛГАРИЯ
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
|
Аз да повдигна темата...сори но по това време"КОЛЕДА" бях далече далече,ами какво ще кажете да се организираме наново,,,за една благотворителност,,както се казва децата нямат спирачки.......  много силно към децата.....и нека не е само по коледа,,,,,,те винаги имат нужда някой да ги обича,,,,,знам къде живеем...BG..но децата са,,,това което идва след нас,,,,, 
_________________ не е леко да се вдига тежко..................казал щангистът +359894313437
|
|
|
|
| Вто Май 08, 2012 9:06 pm |
|
|
|
Жената на bai Vladi
Автомобил: Subaru Forester
|
|
и аз съм на среща с каквото мога ще помогна ......
|
|
|
|
| Нед Ное 18, 2012 1:06 am |
|
|
|