Отговори на тема стр 1, 2  >
 Нещо неясно за мен - Колко здраво е Subaru Legacy 
Автор Съобщение

Постове: 9
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги не ми е ясно защо всички казвате че субаруто е супер здрава кола а аз от прочетеното до сега останах с впечатление че много лесно се разваля - къде съединител задължително трябвало да се сменя при покупка,къде виели скоростите,лагери и тем подобни проблеми.Просто много разочарован останах :( !Аз карам митсубиши колт(за мен за да е кола трябва да е японка) от три години и съм нямал никакви ядове!Навъртял съм към 50 000 километра и съм сменял само консумативи и колицата върви ли върви-няма хлоп няма троп!!!Но тъй като искам нещо по мощно се насочих към SUBARU LEGACY okolo 2000 godina (до колкото разбрах се води Б4) и мислех да продам мицку и да си взема друго японче но останах много разочарован от прочетеното :( !Бихте ли хвърлили малко яснота???

Нед Дек 04, 2011 5:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, къде ги прочете тез лоши работи? Да не си гледал Ауди форума досега? Принципно е нормално да видиш много теми за проблеми в който и да е форум - идеята на форумите е такава. Качвай се смело на суби и не е плаши - досега, колкото хора познавам със суби - един не съм чул да каже, че не е доволен. Освен това, ако искаш истинско японче, нямаш много избор - или субару или мазда. Маздите, обаче са си форд, което е лошо, много лошо. Останалите "японки", не са виждали япония и на снимка (тойота, нисан, митсубиши - турция, англи, южна африка, чехия и къде ли не другаде).

Нед Дек 04, 2011 6:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Това колега е моето митсу (http://0906421006.snimka.bg/automobiles ... 0.25641131)!нямал с1м никакви ама никакви проблеми с него!единствения проблем е че е само 90 кончета,затова искам и да го сменям.И така се насочих на на legacy 2.5 156 kоня но наистина бая се замислих над прочетеното до сега.било му е адски скъпа подръжката,а тва за съединителя го четох на доста места и виенето на деференциала одзаде.аз съм човек които няма много време за ремонти и затова искам кола която да речем на година време да и правя профилактика и ремонта да не ми излиза колкото да си купя още една кола,разбираш ли?

Нед Дек 04, 2011 6:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Знаеш ли кола, на която да не и се сменя съединител? Аз досега не съм виждал, ама може и да има. Ако идеята на постовете ти е да тровиш, нямаш много шанс - в този форум ще намериш много щастливи собственици на марката, повечето от които, твърдят, че никога няма да сменят марката. Още нещо - мога да ти кажа, че колата ми ми доставя ТОЛКОВА голямо удоволствие, че каквито и ремонти недай Боже да ми се наложат, няма да чуеш от мен лоша дума. И аз като теб съм фен на японските коли - карах тойоти, митсубишита, хонди и винаги съм чувствал компромиса - правиш компромис с други неща заради здравината. От 6 месеца карам суби и от това усещане за компромис няма и помен.

Нед Дек 04, 2011 6:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
НЕ НЕ КОЛЕГА ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ПОСТОВЕТЕ МИ ИЗГЛЕЖДАТ ПО ТОЗИ НАЧИН!Възхищавам се на тези коли но просто ме е страх да не си купя нещо за което после да съжалявам :( .Иначе тази кола ме грабна много и затова ми мина през акъла да поогледам малко форума ВИ (който много ми допадна) и така реших да ви попитам.Значи и двете марки коли (митсу и субару) лично за мен са на почит и затова си търся мощно японче а не някое "голфу" :-D което да ми трови нервите после.Гледам по мобилето варят около 5-6-7 000 и са много красиви.На мен лично ми е мерак седанчетата и затова искам да разбера с какво се заемам ако си купя такова самолетче?

Нед Дек 04, 2011 6:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: FORESTER SH
Рейтинг: 67
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
evgeni_1616 написа:
...Но тъй като искам нещо по мощно се насочих към SUBARU LEGACY okolo 2000 godina (до колкото разбрах се води Б4) ...

Като за вашия планински край това е добър избор.
Рисковете са като за всяка кола втора ръка.

Нед Дек 04, 2011 6:49 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И гледаи да е ръчка защото автомата е тромав ,щом динамиката ти е важна ;)

Нед Дек 04, 2011 6:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
И аз определено мисля да е с ръчни скорости.

Нед Дек 04, 2011 7:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега за "проблемите" който четеш са основно за какво да се внимава преди покупката на Суби.За да може в последствие да не влагаш и да не съжаляваш - но това се отнася за всички марки хАфтомобили ;) Купиш ли читав екземпляр - демек гледан и всичко да е сменяно на време,те чакат дълги и безаварийни километри.Близо 8 месеца вече си караме Импрезата 23 000км навъртени до момента и само масло и едни свещи съм сменил !Скоро ще си прявя рейката,но това е по-скоро педантичност от моя страна - просто е леко омаслена а ме дразни всяка точка масълце :smt129 Жена ми започна все по-често да ми звъни за да ми каже на кой е натрила носа по пътя и пренебрежително - един с едно Ауди ... тн. :lol: В началото - малко ми е нестандартно,странно е за каране а сега не мога да се вредя до колата :lol:
Оглеждай се за някоя читава Суба и ще разбереш драстичната разлика м/у автомобилите :smt129

Нед Дек 04, 2011 7:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Цитат:
... Гледампо мобилето варят около 5-6-7 000 и са много красиви.На мен лично ми е мерак седанчетатаи затоваискам да разбера с какво се заемам ако си купя такова самолетче?

Гледай да не е с въздушно окачване, защото на тези години е вероятно да е заминало. Иначе мисля, че ще си доволен - познавам 3-4 човека с легасита/аутбеци тези години. Всички до един са много доволги и не са правили нищо сериозно по колите, освен единия автомат, който по всякм вероятност си беше счупен при покупката още. Е точно той е най-доволен. За вашия край по добра кола няма. Харесвай си нещо и скачай - няма и минута да съжаляваш.

Нед Дек 04, 2011 7:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Ето за това говорим!!!Ейтакива одговори много ме кефят :smt023

Нед Дек 04, 2011 7:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Значи да се надявам че ще продам една читава колица за да се сдобия с още по читава! АМИН!!! ;)

Нед Дек 04, 2011 7:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
evgeni_1616 написа:
Значи да се надявам че ще продам една читава колица за да се сдобия с още по читава! АМИН!!! ;)

Успех с продажбата и още повече успех с покупката нна новата. И да се похвалиш.

Нед Дек 04, 2011 7:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Един такъв красавец например какво ще кажете колеги?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11320069003170350&f1=details

Нед Дек 04, 2011 7:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 141
Автомобил: Subaru legacy 2.5 L
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте Евгени,
Вече 4г.имам Субару Легаци 2.5 2002г. След покупката смених ангренажа и от тогава само консумативи като масла,филтри,накладки и тем подобни. До момента не съм имал никакви ядове въпреки че колата се кара не само от мен а и от жена ми което е доста показателно / без да обиждам нежният пол /. Нещо повече,моята е и автоматик и също нямам никакви проблеми.Въпреки че я имам не от вчера продължава да ме очудва с качествата за здравина и проходимост.Не искам да агитирам никой а само споделям мнение.Това си е въпрос на избор и разбира се на късмет при покупка втора употреба. Каквото и да е решението ти мога да пожелая само успех и много безаварийни километри !

Нед Дек 04, 2011 7:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Изглежда супер.Не само че е седан което рядко се среща на пазара.Но трябва да се гледа на място и тук колегите могат да дадът доста полезни съвети.

Нед Дек 04, 2011 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Ами само мога да ВИ благодаря за одговорите и аз също да ви пожелая ако някои от вас му се наложи да прави ремонт, то той да е свързан с това не че се е развалило нещо а ,че иска да направи самолета си изтребител!Много съм доволен от вашия форум и определено мога да ви кажа че спечелихте доверието ми!Когато стана собственик на такъв дзвер 6те ви се похваля ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! И още веднъж ВИ БЛАГОДАРЯ!!!

Нед Дек 04, 2011 7:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Отговори с цитат
Адаш, единствения проблем с марката ни е че трудно се намират читави на пазара.

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Последна промяна evg3 на Нед Дек 04, 2011 8:04 pm, променена общо 1 път

Нед Дек 04, 2011 8:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Успех пък знае ли човек...все пак идва Коледа :smt023

Нед Дек 04, 2011 8:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Добре ами ако влезна в колата и я подкарам така мъничко колкото да я пробвам мога ли да усетя дали нещо не е наред по нея?Искам да кажа лесно ли се усещат проблемите или трябва да си спец в тази област за да разбереш дали е читава или не?Знам че въпроса ми е глупав но ми е любопитно?

Нед Дек 04, 2011 8:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2  >