| Автор |
Съобщение |
|
Subsy
Регистриран на: Чет Ное 03, 2011 9:33 pm Постове: 6 Местоположение: Sofiq - Montana
Автомобил: Impreza 2.0 AWD 125hp
Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги ! имам едно питане понеже много съм се надъхал на една импреза ( данни от заглавието )  до сега несъм имал субару и не им знам особенните белези та питането ми е : Импрезата е автомат може ли да ми кажете нещо по конкретно за него смисал хубави и лоши страни и до колкото видях от зад спирачките са барабани и се учудих мислех ,че трябва да са дискове ?
_________________ Think different
|
|
|
|
| Чет Ное 03, 2011 9:48 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
по принцип е AWD но е повече % на предната ос маслото е 8литра на автомата може да е по-скъпичко, но комфорта на автоматичните скорости е супер особено за ГРАДСКО трябва да се кара с еднави като марка, модел и размер гуми с близки рамери на грайфера може и някой повдигач да чука леко антифриза е хубвао да е за алуминиеви блокове каретата трявба да се проверяват и гресират редовно колата ПО ПРИНЦИП НЯМА ЛАМПА ЗА РЕЗЕРВАТА НА горивото ! след 130 ако е натоварена (4човека и багаж) става тромава за изпреверване ако е GL има абс, клима и греди на покрива и пръскалки на фаровете барабаните отзад не са проблем, но като щяло спирачките са малко слаби за автоматик (лично мнение) като щяло колата е комфортна и много лесна за каране ако има друго питай смело може и някоя снимка да сложиш 
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Пет Ное 04, 2011 12:26 am |
|
|
|
Subsy
Регистриран на: Чет Ное 03, 2011 9:33 pm Постове: 6 Местоположение: Sofiq - Montana
|

Здравейте ! Колега Благодаря за изчерпателния отговор  така след по обстоен оглед да кажа коментари какво видях колата била чуквана от пред леко калник и капак , но добре е направена на пръв поглед. Вкарана е от Австрия личи си от долу са почнали малките ръждички , но според мен това нее проблем може да се обработи , чуват се много леко повдигачи , но маслото е за смяна и само в БГ е стояла 8 месеца значи маслото е мноо зле. Автомата се кара приятно не се усеща като превключва скорост.Антфриза е зелен (незнам за какви блокове е ) има лампа за резерва на горивото защото свети  а и няма клима  има ABS пръскалки на фаровете и греди на покрива ,комби е забравих да спомена . Може ли да ми кажете някакав ориентировъчен разход на бенз. и евентуално на газ защото мисля да и слагам ( и се чудя и каква газова да и сложа обикновена или инжекцион каква ще е разликата м/у двете ако може да споделите . / Сега карам един Сивик на газ и съм много доволен от разхода  а, забравих да кажа има написано на една пластмаса от ляво до двигателя кога е сменян ангренажния ремък и лепенка кога е сменяно маслото , но само това няма сервизна книжка , дали може да се вярва на написаното според Вас !?
|
|
|
|
| Нед Ное 06, 2011 11:32 pm |
|
|
|
Subsy
|
Темата може да бъде изтрита вече карам и аз субару  каквото съм разбрал разбрал , вече съм в играта 
|
|
|
|
| Нед Ное 13, 2011 10:55 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Със здраве... 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Пон Ное 14, 2011 12:42 am |
|
|
|
plaskom
|
Честито!  Със здраве да си я караш! Чакаме снимки... 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пон Ное 14, 2011 7:58 am |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
Subsy написа: Темата може да бъде изтрита вече карам и аз субару  каквото съм разбрал разбрал , вече съм в играта  айде честито, ама качи малко снимки 
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Пон Ное 14, 2011 12:53 pm |
|
|
|
Subsy
|
Ето я Куклата много си ме кефи въпреки че си има някой забележчици 
Прикачени файлове:
Коментар на файл: Зелената Перла :))
Suby.jpg [ 19.79 KiB | Прегледано 5056 пъти ]
|
|
|
|
| Сря Ное 30, 2011 9:47 pm |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
Ето тук много хора са си написали разхода: viewtopic.php?f=1&t=4934Можеш да видиш резултатите и да се ориентираш какво да очакваш, а като добиеш впечателния, може да се запишеш и ти. Ще ти харчи повече от Сивика, но автомата и 4х4-то си имат "цена". За чукането - може би не са повдигачти, най вероятно е "пистън слап" виж тук: viewtopic.php?f=1&t=3058Дразни, но не е фатално - караш си и това е. Повдигачите на този двгател - 125 коня са механични, хубаво е клапаните да се настройват на 100 000 км заедно със смяната на ангренажа. На околко 9-11 година често си заминава детонационния дачтчик - сменя се. Не търси филтър на купето - няма. За газта - най добре газов инжекцион. Не е капризна към газифициране. Спирачките наистина са малко слабички, има някаква компенсация за това със слагането на скъпи дискове и накладки, но в общи линии се свиква. Иначе колицата е "желязна"!
|
|
|
|
| Чет Дек 01, 2011 12:59 pm |
|
|
|
Subsy
|
|
Ок благодаря за инфото колега . Само да питам какав е този детонационен датчик !? И сложих газ да кажа , реших да бъде обикновенна да ви кажа доволен съм как стана няма никакви грешки не свети чека много добре се даржи на газ . Сега нямам 1200 лв. за хубав газов инжекцион и предпочетох да сложа хубав обикновен с така наречената плочка с голям 140Кв испарител на БРЦ.
|
|
|
|
| Чет Дек 01, 2011 10:45 pm |
|
|
|
mamutar
Регистриран на: Сря Ное 17, 2010 9:14 pm Постове: 282 Местоположение: Стамболийски / София
Автомобил: Legacy 2.0 GL 97г.
Рейтинг: 14
|
Честито! Със здраве да си я караш! 
|
|
|
|
| Пет Дек 02, 2011 12:27 am |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
|
| Пет Дек 02, 2011 10:56 am |
|
|
|
Subsy
|
|
ОК колега благодаря за линка ще прочета малко, че от време на време ми светва чека за малко и само като запаля сутрин на студено.
|
|
|
|
| Пет Дек 09, 2011 10:36 am |
|
|
|