Силистар, Синеморец и Резово
| Автор |
Съобщение |
|
BAlexandrov
|
Yco написа: има три безплатни WiFi-та - покритие по целия плаж.  Трябва да се внимава с тези безплатни мрежи, защото не е ясно кой прослушва трафика - освен собственика и всеки друг може лесно.
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 1:56 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
Да добавя и два офроад маршрута, първия е много приятен - завива се преди сметището в ляво има поставена табела и води до скалите над устието на р. Велека, ама вторият си е за истински хардлайнери  и се стига до една река поне 6 метра широка но не посмях да продължа, че няма кой да ми помогне там  . Слизането лесно, ама на връщане на два пъти ми увисваха по една предна и една задна гума - мъка..мъкааа..., та чак сега разбрах предимството LSD -то. 
Прикачени файлове:
lipite.JPG [ 65.68 KiB | Прегледано 1273 пъти ]
Veleka1.JPG [ 104.93 KiB | Прегледано 1273 пъти ]
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 2:14 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
колкото с безплатните толкова и с платените трябва да се внимава:)  а,Ице мерси за маршрута,мисля да го споделя с моята събка и приятелката,като се върна
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 2:39 pm |
|
|
|
Yco
|
valadares написа: ........
а,Ице мерси за маршрута,мисля да го споделя с моята събка и приятелката,като се върна Първият горещо го препоръчвам, изгледа е такъв:  ..ама втория без LSD си е пълна римска трагедия.  , иначе излиза на великолепни безлюдни плажове.
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 2:51 pm |
|
|
|
valqk
|
Yco написа: valadares написа: ........
а,Ице мерси за маршрута,мисля да го споделя с моята събка и приятелката,като се върна Първият горещо го препоръчвам, изгледа е такъв: ..ама втория без LSD си е пълна римска трагедия.  , иначе излиза на великолепни безлюдни плажове.  лелеееее. тва е в България! Яко! Малко мрачно ми се види небето... валя ли те  ? Този втория трябва да го пробваме като сме група, хем да го видим как е като плажче, хем да се вадим 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 3:39 pm |
|
|
|
Yco
|
valqk написа:  лелеееее. тва е в България! Яко! Малко мрачно ми се види небето... валя ли те  ? Този втория трябва да го пробваме като сме група, хем да го видим как е като плажче, хем да се вадим  Снимката не е моя за визоализация на гледката от Google Земя я посочих има и адреса, валя само един ден ама беше по-страшно и от снимката. 
|
|
|
|
| Чет Авг 25, 2011 3:48 pm |
|
|
|
Dimensions
Автомобил: Impreza STI MY02
Рейтинг: 125  
|

Всяка година хода към този край на нашето черноморие. И съм правил всичко което изброихте - слезнах си до реката без никакъв проблем минах даже през нея и си спрях на плажа като пълен "селянин" Направихме си джамбурето със музика и студени бири и айде обратно нагоре. Катера си аз нагоре с 4 човека в колата без път и изкачвам най стращното и изведнъж тузарска къща с 2 бая скъпички немски возила и двама дебеловрати сладури които ме гледаха по стреснато и от мен тях  . Изненадах ги в гръб от към морето .. и така продължихме надолу към Резово. По пътя след Варвара на жената и се доходи до тоалетна по пътя и спрях на едно разширение, тя излиза....аз чувам странен звук-обръщам се и какво да видя 4 огромни черни ужасно грозни глигана на 4 метра от мен плюс 10тина малки също толкова отвратителни същества. Запазвам самообладание и казвам на жената нежно .. Ела вътре понатам ще спра пак. Типично за жена - Няма пък тука е добре! Аз вече нервен : ВЛИЗАЙ В КОЛАТА!!!@!@! Естествено по женски ми се отговори с въпрос... Показах грухтящите приятели и повече нямаше какво да обяснявам тя вече беше в колата и ме гледаше с изцъклен поглед. Гаазз и до ден днешен и пази топло 
_________________ Кефа цена няма ...
|
|
|
|
| Пон Дек 12, 2011 6:40 pm |
|
|
|
6traka
Изгонен
Регистриран на: Сря Мар 02, 2011 3:11 pm Постове: 349 Местоположение: sevlievo
Автомобил: Subaru Justy-Corsa-UAZ-452-Trabant
Телефон: 0884652407
Рейтинг: -49 
|
Здравейте ,няма как и аз да не напиша нещо за тези прекрасни места.Трета поредна година ходим на почивка там,вуичото на жената има хотелче на Резово.Няма нужда да качвам снимки,вие знаете всяка месност.Тези места са едно чудесно място за срещи през лятото,ще се познаваме по форумния стикер.Няма и да липсват купони вечер със съфорумците 
_________________ авто тенекеджииски,бояджииски услуги на ниски цени
|
|
|
|
| Пон Дек 12, 2011 7:27 pm |
|
|
|
6traka
Изгонен
|

Dimensions написа: Всяка година хода към този край на нашето черноморие. И съм правил всичко което изброихте - слезнах си до реката без никакъв проблем минах даже през нея и си спрях на плажа като пълен "селянин" Направихме си джамбурето със музика и студени бири и айде обратно нагоре. Катера си аз нагоре с 4 човека в колата без път и изкачвам най стращното и изведнъж тузарска къща с 2 бая скъпички немски возила и двама дебеловрати сладури които ме гледаха по стреснато и от мен тях  . Изненадах ги в гръб от към морето .. и така продължихме надолу към Резово. По пътя след Варвара на жената и се доходи до тоалетна по пътя и спрях на едно разширение, тя излиза....аз чувам странен звук-обръщам се и какво да видя 4 огромни черни ужасно грозни глигана на 4 метра от мен плюс 10тина малки също толкова отвратителни същества. Запазвам самообладание и казвам на жената нежно .. Ела вътре понатам ще спра пак. Типично за жена - Няма пък тука е добре! Аз вече нервен : ВЛИЗАЙ В КОЛАТА!!!@!@! Естествено по женски ми се отговори с въпрос... Показах грухтящите приятели и повече нямаше какво да обяснявам тя вече беше в колата и ме гледаше с изцъклен поглед. Гаазз и до ден днешен и пази топло  Освен тебе колега има ли други съфорумци отсядали в Резово,може и да сме се срещали 
|
|
|
|
| Пон Дек 12, 2011 7:54 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
6traka написа: Освен тебе колега има ли други съфорумци отсядали в Резово,може и да сме се срещали  Ми аз отсядам в Приморско, понеже женами е от там. Малко по неволя при тъщата 
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Пон Дек 12, 2011 9:03 pm |
|
|
|
6traka
Изгонен
|
Защо колега лошо ли е при тъщата,нали има зет като мед  Аз питх за резово няма проблем 
|
|
|
|
| Пон Дек 12, 2011 9:12 pm |
|
|
|
Dimensions
|
По принцип компанията сме 2 форковци и 2 турбо такива плюс 2 импрезки комбита и отскоро една млада дама от компанията се сдоби с дизелово фори. Обикаляме напред назад - Кресна-рафтинг, Банско Боровец,Витоша ски,сноуборд и лятото по къмпинзите градина смокиня и надолу към арапя но първо през германката за едни хубави скоци. После още надолу към Варвара,Силистар Синеморец и тн. Другата дестинация е Карадере,Камен Бряг и тн . Какво да се прави един си купи суби и после цялото стадо се обзаведе 
|
|
|
|
| Вто Дек 13, 2011 1:53 pm |
|
|
|
limona
Регистриран на: Вто Ное 24, 2009 2:55 pm Постове: 196 Местоположение: София Рейтинг: 6
|
|
Използвам темата да се включа и аз. Имах идея да пусна нова тема кой къде летува(впечатления,снимки,цени,условия и всичко,за което се сещате),защото лично на мен тази зима ми се видя доста дълга и вече бленувам за море. Чудесно е,че колегата Dimensions се е събрал с други съмишленици и летуват заедно. Би било интересно кой къде и по какъв начин летува с цел обмяна на опит?Ако прецените,че темата ще бъде интересна можем да я пуснем и като нова такава. Аз лично (може би от рано) но вече обикалям виртуално местата за ранно летуване,че вече нямам търпение. Ще споделя,че ходя с лодка на море,водолаз съм и съм любител на всякакви водомоторни спортове. При желание и интерес,бихме могли да се съберем и да станем по-голама тумба лятото и да се възползваме едни от други от това,с което разполагаме. Какво мислите? Дали ще срещна съмишленици?
_________________ limona
|
|
6
|
|
| Пет Фев 17, 2012 4:27 am |
|
|
|
Явор Жечев
Регистриран на: Пон Дек 14, 2009 6:45 pm Постове: 141 Местоположение: София
Автомобил: Subaru legacy 2.5 L
Рейтинг: 0
|
|
Няколко реда и от мен за плажа Силистар за което някои може би не знаят.Колкото е красив толкова е и опасен.Според местните теченията там били опасни и при тихо море.Преди доста години /10-15/ там се удави мой приятел който беше добър плувец и не губеше самообладание лесно. Чул,че двете му момиченца пищят и влязъл да ги извади.Извадил ги едно по едно но той самият изчезнал под водата и то на не повече от 1.5-2 метра дълбочина. Докато дойде бърза помощ още имал пулс но на път за болницата издъхнал.Той също беше фен на Субару и жена му дълги години не го продаваше по разбираеми причини. С написаното не искам да плаша никой но нека се знае за да няма подобни случаи.
Прикачени файлове:
Коментар на файл: А това е малко извън темата но пак на морска вълна.Плажа до Българево който е също толкова закътан и красив.
IMGP0003 (3).JPG [ 187.41 KiB | Прегледано 976 пъти ]
|
|
|
|
| Пет Фев 17, 2012 9:04 am |
|
|
|
CusE
Регистриран на: Вто Мар 06, 2012 11:01 am Постове: 65 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0R, 2006
Рейтинг: 38
|

Колега, следващия път не се плаши  вероятно не са били глигани. В този район има полудиви прасета, които лятото ги пускат на паша, а на Коледа ги...  Dimensions написа: Всяка година хода към този край на нашето черноморие. И съм правил всичко което изброихте - слезнах си до реката без никакъв проблем минах даже през нея и си спрях на плажа като пълен "селянин" Направихме си джамбурето със музика и студени бири и айде обратно нагоре. Катера си аз нагоре с 4 човека в колата без път и изкачвам най стращното и изведнъж тузарска къща с 2 бая скъпички немски возила и двама дебеловрати сладури които ме гледаха по стреснато и от мен тях  . Изненадах ги в гръб от към морето .. и така продължихме надолу към Резово. По пътя след Варвара на жената и се доходи до тоалетна по пътя и спрях на едно разширение, тя излиза....аз чувам странен звук-обръщам се и какво да видя 4 огромни черни ужасно грозни глигана на 4 метра от мен плюс 10тина малки също толкова отвратителни същества. Запазвам самообладание и казвам на жената нежно .. Ела вътре понатам ще спра пак. Типично за жена - Няма пък тука е добре! Аз вече нервен : ВЛИЗАЙ В КОЛАТА!!!@!@! Естествено по женски ми се отговори с въпрос... Показах грухтящите приятели и повече нямаше какво да обяснявам тя вече беше в колата и ме гледаше с изцъклен поглед. Гаазз и до ден днешен и пази топло 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=yJCEOTr4kTU
|
|
|
|
| Пон Юни 18, 2012 3:30 pm |
|
|
|
Dimensions
|
Да полудиви са от Странжа слезнали  Доста грозновата мешана скара. Относно теченията за които спомена колегата горе е абсолютно прав. Много подводни скали,плитчини,ями,пещери, рязко дълбоко рязко плитко...не е шега работа. Но пък за сърф се е утепало и често прекраваме доста време там когато има вълни. Другото което е че има огромни комари и конски мухи които направо те влачат за краката към гората 
|
|
|
|
| Сря Юни 27, 2012 2:02 pm |
|
|
|