Отговори на тема стр <  1, 2
 Въздушен Филтър???? 
Автор Съобщение

Постове: 49
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
http://www.subaruparts.com/catalog/?section=424

Предполагам ще излезне към 40 долара с доставката. На субару си е, оригинален. Има и инструкции някакви за инсталация на тоя сайт.

Не знам дали Пюролейтор правят за купето, но иначе се славят с добри филтри. Аз лично ползвам техния за маслото -- PureOne. Има два модела, който стават, единия от които е по-голям от фабричния, което на теория би трябвало да почиства по-добре. Да не разводняваме темата, но ако някой се интересува мога да дам точния модел.

Нед Окт 14, 2007 11:03 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 820
Рейтинг: 63
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
2004STi написа:
http://www.subaruparts.com/catalog/?section=424

Предполагам ще излезне към 40 долара с доставката. На субару си е, оригинален. Има и инструкции някакви за инсталация на тоя сайт.

Не знам дали Пюролейтор правят за купето, но иначе се славят с добри филтри. Аз лично ползвам техния за маслото -- PureOne. Има два модела, който стават, единия от които е по-голям от фабричния, което на теория би трябвало да почиства по-добре. Да не разводняваме темата, но ако някой се интересува мога да дам точния модел.

Интересуваме за Legacy EJ20 95-98 дали имат такива (защото такова суби съм си поръчал) и колко пари струват горе долу.

Пон Окт 15, 2007 7:52 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 49
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Не намерих точно за твоя модел, но цените се въртят някъде около 30-40 долара.

Потърси legacy cabin air filter, че нямам време сега да търся много.

Пон Окт 15, 2007 9:09 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Отговори на тема  стр <  1, 2