|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
Някой да знае от къде може да се купи малката крушка с цокъла, имаше и зелено чорапче ама отиде...  от бутона за задният фар за мъгла е. Нещо, което не се употребява само то гори. Ама и ги измислят едни модели... Другата е за сравнение - от часовника, но там реших проблема, ама това така е отвъртяно с телчетата, че няма да стане с натъкмяваме. Не, че ми е спешно, щото така може да си отиде и с колата ама и други, като видят, че не ги закачам и ще вземат и те да горят ..ей, синдикатите на крушките са мислят за голяма работа, ама мисля да им спретна локаут 
Прикачени файлове:
lamp.jpg [ 77.88 KiB | Прегледано 1178 пъти ]
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 3:27 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Сякаш нещо пише на нея - погледни дали не е моделът ѝ.
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 3:40 pm |
|
|
|
Yco
|
|
Нищо не пише, като гледам с лупа 10х, .... на голямата е ясно - сложил съм я за сравнение.
P.S. Тъмното петно е остатък от чорапчето.
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 3:47 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
| Чет Дек 15, 2011 3:58 pm |
|
|
|
Yco
|
Благодаря, но няма ли готови, а...това си е инквизиция направо.... 
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 4:29 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Само трябва да им хванеш логиката на телчетата и става лесно. 
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 5:52 pm |
|
|
|
tomov.b
Регистриран на: Пет Юни 25, 2010 2:50 pm Постове: 73 Местоположение: Пловдив
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5 GX "99
Рейтинг: 3
|
|
Ако ти трябват само крушки най-добре отиваш във ВИКИВАТ!!!
Там имат всички, които можеш да намериш в колата си!!
Ако искаш и цокълчето.... Аз съм намирал на Коматевско шосе в един магазин "Авто Хит" или нещо такова беше.... Абе почти до кръстовището на Коматевско с бул. Южен. Там също имат и крушки, но цените са им много по-надути!!!
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 6:01 pm |
|
|
|
Yco
|
Ще пробвам пак във Викиват, но нямаха, там последно си намерих оранжева крушка за мигачите и още няколко габарити/стопове и др. по 2-3 лв всичките с телчета -Japan, като отидах на касата да плащам, касиерката каза: - има някаква грешка с тази оранжевата, не може да е 8 лв...а аз така се изсмях, защото знаех, че не са евтини въобще- ама и пригласям.. я е провери пак... 
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 7:21 pm |
|
|
|
ivanivanovi
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2011 12:46 pm Постове: 136 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK 2.5 "99
Рейтинг: 14
|
за тези дребните, собственика на магазина в Овча Купел, дето ги има, каза че търсел и не намерил откъде да внесе с цокъла........ но не се плашИ, сменя се елементарно......в събота смехих 6 за 10мин. и ми останаха още 3, ама тях не можах, че са във вратата, таблото и бутона за аварийките не излиза иначе имаше и цветни 80ст./бр.
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 7:26 pm |
|
|
|
Becko
Регистриран на: Чет Май 19, 2011 3:12 pm Постове: 273 Местоположение: Владая, Сф; Ст. Загора
Автомобил: Субару Джъсти 1.3 4WD '96
Рейтинг: 9
|
Колега дано не е късно. Ето едно линкче за LED-ове http://led.omega-light.com/AutoLED/autoled.html#b85d . Лично аз съм отвсякъде с лед крушки, само без таблото, че не ми е по силите да го разглобя и сглобя. Светят хубаво, дълаг живот, ниска консумация и никакво загряване. Дано съм ти бил полезен. П.С. Ако някой може да ми помогне с разглабянето на таблото да драсне.
_________________ "IT'S BETTER TO LIVE ONE DAY AS LION THEN THOUSAND YEARS AS SHEEP" LATIN PROVERB
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 10:42 am |
|
|
|
manata
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 8:15 pm Постове: 310 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 07 2.0
Рейтинг: 0
|
Becko написа: Колега дано не е късно. Ето едно линкче за LED-ове http://led.omega-light.com/AutoLED/autoled.html#b85d . Лично аз съм отвсякъде с лед крушки, само без таблото, че не ми е по силите да го разглобя и сглобя. Светят хубаво, дълаг живот, ниска консумация и никакво загряване. Дано съм ти бил полезен. П.С. Ако някой може да ми помогне с разглабянето на таблото да драсне. Аз съм купувал от тях, имат много голям набор от различни лампички. Те се намират на две крачки от офиса ни, Yco гледам, че си в Пловдив, ако имаш интерес мога да ги купя и да ти ги пратя.
_________________ http://www.climatech-eng.com
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 12:25 pm |
|
|
|
Yco
|
Благодаря на всички, вече съм решил ще си взема от обикновените 12V, поне палят постепенно. 
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 12:36 pm |
|
|
|
manata
|
Yco написа: Благодаря на всички, вече съм решил ще си взема от обикновените 12V, поне палят постепенно.  Аз от тая тема се сетих, че задния габарит ми е изгорял от няколко дена и реших да го сменя. Обиколих всички бензиностанции около Студентски град и те такава крушка няма никъде... Тя е двужична(стоп и грабарит), мисля че цокъла се води Т10. Плосък е, не е кръгъл, някой ако има идея от къде мога да намеря ще съм му благодарен.
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 2:42 pm |
|
|
|
Yco
|
По-горе съм писал, във Викиват ги има всичките, взе една шепа.  P.S. Вземи си повече, че като ги отворих моите бяха потъмнели, да не кажа почернели.
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 2:46 pm |
|
|
|
manata
|
Yco написа: По-горе съм писал, във Викиват ги има всичките, взе една шепа.  P.S. Вземи си повече, че като ги отворих моите бяха потъмнели, да не кажа почернели. Ето я тая гад ама магазина им е в Пловдив. http://vikiwat.com/avtolampa-12v-21-5w-globo.html
|
|
Последна промяна manata на Пет Дек 16, 2011 3:00 pm, променена общо 1 път
|
|
| Пет Дек 16, 2011 2:53 pm |
|
|
|
stupid_boy
Регистриран на: Съб Дек 26, 2009 8:09 pm Постове: 449 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0X 5MT 2003
Рейтинг: 23
|
manata написа: Аз от тая тема се сетих, че задния габарит ми е изгорял от няколко дена и реших да го сменя. Обиколих всички бензиностанции около Студентски град и те такава крушка няма никъде... Тя е двужична(стоп и грабарит), мисля че цокъла се води Т10. Плосък е, не е кръгъл, някой ако има идея от къде мога да намеря ще съм му благодарен. на мен пък единия стоп ми е изгорял, та може да се комбинираме драсни едно съобщение като намериш някъде ламбета за там. не се майтапя, и на мен ми трябва, но пусти мързел ...
_________________ Не казвай всичко, което знаеш, но винаги знай какво казваш!
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 2:56 pm |
|
|
|
Yco
|
|
| Пет Дек 16, 2011 3:04 pm |
|
|
|
manata
|
http://www.kosser.net/shops.php#Е тия продават крушки Трифа, имат няколко магазина в София. След работа мисля да отида до тоя в Горубляне да видя дали имат тая крушка. Ако я нямат и в Субару България ще проверя. Друг магазин в София не мога да открия. Не съм очаквал, че толкова трудна може да се окаже смяната на една крушка... 
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 3:18 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
|
| Пет Дек 16, 2011 4:15 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|