Отговори на тема
 Forester S-Turbo 99" въздуховод 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 438
Автомобил: The power of dreams ....
Рейтинг: 90
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги :smt023 ! Подобренията по колата продължават, но най-голямо удоволствие ми доставят дребните детайли . Просто придават завършен вид и стойка на автомобила ! От няколко дена ми е в главата въпросният - въздуховод (дифузьор) или "Hood scoop" на предния капак . От достата снимки които съм видял из интернет и на живо, ми се ще да сменя фабричния . Става ли такъв от STI/WRX, може ли да се направи/излее някъде или трябва да се купува нов !? Нещо от този тип ме интересува, големината е идеална, по-малък не ми стои добре . Благодаря предварително :beer02:

Изображение

Вто Дек 27, 2011 2:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Този ми прилича на булбай скуп но може и афтър маркет да е! Ако си го правиш сам не е зле да помислиш и за нож който да ти дели въздуха. СТИ скубовете имат такъв сплитер на въздуха на долната плоча (ъндер трей) не,че е важно но ще работи малко по добре кулера :smt023

Вто Дек 27, 2011 1:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
А къде мога да си направя !? Доколкото гледах и четох и такъв от STI ще стане, ако не се лъжа :smt100

Вто Дек 27, 2011 3:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Нема да е болт он, може да се окаже и голяма занимавка да сложиш какъвто и да е друг скуб от импреца. Има хора, които се занимават с изработване на разни неща от стъкломат, разни смоли и тнт - извади си твоя за моста и само му кажи на човека - колко висок го искаш и колко напред да стои горния ръб - а долната част към капака - той ще я отлее 1:1 с твоя и няма да имаш разправии. Имаше едно момче в Русе и един в Сливен - но трябва колегите да кажат, че съм им загубил координатите - на мен ми обявиха цена от 100 лв. - но те първа ще видя резултата - но като видях какви неща е правил човека, мисля че няма да има проблеми и ще си стане добре.

Пет Дек 30, 2011 7:36 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мерси много, колега :smt023 ! Ще поразпитам и потърся и тук в София, че така от разстояние не съм много почитател :smt136

Пет Дек 30, 2011 10:02 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема