| Автор |
Съобщение |
|
HristoNN
Рейтинг: 0
|
Здравейте. Нов съм във форума. Харесах си една кола http://ivaneks.car24.bg/car.cgi и ми се иска ако е възможно да дадете вашите мнения за този модел. Също ако може да споделите мнението си за поддръжката на автомобила. Как стоят нещата с резервните части. Как е здравината, возията, издръжливостта и др. на модела. Ще съм Ви много благодарен за мненията за да мога да се ориентирам относно модела.
|
|
|
|
| Пет Яну 06, 2012 7:02 pm |
|
|
|
kalata14
Регистриран на: Пет Мар 07, 2008 10:30 pm Постове: 110 Местоположение: PLOVDIV
Автомобил: Legacy16v turbo20
|
Kолата е хубава ама маи няма климатик и ваздушното окачване трабва дасе вземе под внимание защото неса много евтини възглавниците ,а компресора му се прави ремонт след известно време зависи коло е работил ,части се намират нее кои знае колко трудно и неса скъпи, по скоро нормални цени като на другите марки ,нее лошо някои от форума които живее в Стара Загора да давиди автомобила преди да почнеш дого копуваш 
_________________ LEGACY 16V TURBO
|
|
|
|
| Съб Яну 07, 2012 11:51 am |
|
|
|
HristoNN
|
Аз съм от Казанлък и колата е в Казанлък точно над енергот. За сега окачването и компресора работят добре. Наистина ще съм много благодарен ако някой наистина погледне колата, ако не представлява проблем. Аз лично неискам кола с която да се правя на състезател. Просто искам сигурна кола и да вози добре. А и е идеално, че е комби, защото често имам доста багаж да превозвам особено когато ходя по палатки Карал съм до сега Mazda 323 BJ 1,8 16 V идеална кола от към возене, здравина и естествено нормално обслужване. Сега ми се иска пак да си взема японска кола, а и от много отдавна си мечтая за subaru.
|
|
|
|
| Съб Яну 07, 2012 12:53 pm |
|
|
|
svetlin201
|
|
И аз станах Фен на марката Субаро от 3, 4 дена че из форума и като гледам цените на частите не са много скъпи да речем че са приемливи и аз съм мернал око на едно легаси но никои не ми дава инфо за него.Вземаи го без да се чудиш повече
|
|
|
|
| Съб Яну 07, 2012 1:40 pm |
|
|
|
shery81
Регистриран на: Съб Май 30, 2009 8:24 am Постове: 203 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13
Рейтинг: -24
|
Здравей,ако намериш кой да ти я погледне най-важното е двигателя да работи както трябва,скоростната кутия,за окачването може да не се притесняваш мн.тъй като има опция да минеш на нормално(в случай,че след време това се скапе).Доста колеги които са били с компресор са минали на обикновено а и цената за 4 нови амортисьора няма да е над 800лв.Иначе колата изглежда мн.прилично от снимките.И единствено остава въпроса дали ти е важно да имаш климатик(все пак ако си карал преди кола със и без знаеш,че има разлика).Успех в избора SUBARU си заслужава 
_________________ 2007 Subaru outback B13
|
|
|
|
| Нед Яну 08, 2012 7:22 pm |
|
|
|
Иван Цветанов
Регистриран на: Съб Окт 15, 2011 10:10 pm Постове: 8 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU LEGACY
|
|
взимайте смело и беотговорно ! това е колата !аз карам легаси 1998 2.0 GL ( не е на въздушни и там нямам наблюдения) но колата е супер ! това ми е третото субару и вунаги съм бил доволен ! като разходи - не е много ... точно както казваш прилични цени, дето викат..."средна годишна потдръжка 1000лв - да задминеш снегорин - безценно ! " [/color]
|
|
|
|
| Нед Яну 08, 2012 9:49 pm |
|
|
|
HristoNN
|

shery81 написа: Здравей,ако намериш кой да ти я погледне най-важното е двигателя да работи както трябва,скоростната кутия,за окачването може да не се притесняваш мн.тъй като има опция да минеш на нормално(в случай,че след време това се скапе).Доста колеги които са били с компресор са минали на обикновено а и цената за 4 нови амортисьора няма да е над 800лв.Иначе колата изглежда мн.прилично от снимките.И единствено остава въпроса дали ти е важно да имаш климатик(все пак ако си карал преди кола със и без знаеш,че има разлика).Успех в избора SUBARU си заслужава  Да карал съм кола с климатик и без. Разликата наистина е голяма  . Особено като влезнеш в хубаво нагрята кола, а отвън е 34 градуса като това лято и си пуснеш климатика "егати удоволствието" Но да ти кажа ще го преживея. По важно ми е да работи парното през зимата  защото съм карал и такава без парно. Беше живо приключение със замръзналите прозорци при -5 градуса  . Иначе аз обичам колата да вози добре и да е сигурна. Като тръгна на път да ми е кеф да карам, а не да се правя на самоубиец по пътищата. А напоследък при всяка възможност ходя на язовира за риба  и ще може да събирам багажа без проблем. А за съжаление черните пътища на язовира са по-хубави от тези в града (горчива реалност). Доста познати ми казват, че по-здраво от SUBARU няма. Дано е така, но при кола втора употреба си е чист късмет. Преди да отида да я взема ще накарам един майстор да дойде с мен да я види и той. Имам му пълно доверие.
|
|
|
|
| Нед Яну 08, 2012 10:21 pm |
|
|
|
HristoNN
|
|
| Нед Яну 08, 2012 10:51 pm |
|
|
|
shery81
Регистриран на: Съб Май 30, 2009 8:24 am Постове: 203 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13
Рейтинг: -24
|
За парното може да не се притесняваш въобще(стига да е както трябва)единственото е,че може да изгориш на очила 
_________________ 2007 Subaru outback B13
|
|
|
|
| Пон Яну 09, 2012 4:55 pm |
|
|
|
HristoNN
|
Да Ви помоля за едно нещо. Ако е възможно споделете какви са цените най-често сменяните части. Е ако някой знае и на не чак толкова често сменяните няма проблем  . Който има спомен кое колко му е струвало ако може да сподели. Ще съм много благодарен. Е това Subaru нещо неможе да ми излезе от главата. Просто някой познати се опитват да ме разубедят и за това се обръщам към вас. Защото ми казват "наистина са едни от най-здравите коли, но наложили ти се да ги ремонтираш ще ти изгори главата". Е небяха прави и за Mazda-та като ми говореха същото, но аз все пак да Ви попитам.
|
|
|
|
| Вто Яну 10, 2012 2:17 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Колега за тези коли ,които гледаш има много части втора употреба,които са достатъчно добри и евтини.Разгледай форума има раздел части и т. н. Най-важното е да случиш на поддържан автомобил,а не някой нареден.Много си отваряй очите.Това е. Дистанционно никой не може да ти каже каква е колата.Поразрови няколко нощи из форума и попрочети. Успех! За Субару Ходи с човек дето си има представа от такива коли,или ги карай в сервиз,където като вдигнат капака не казват  А БЕ ДЕ СА МУ СВЕЩИТЕ НА ТВА?
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Вто Яну 10, 2012 3:21 pm |
|
|
|
KOKO
Регистриран на: Пет Яну 15, 2010 9:51 am Постове: 46 Местоположение: Русе
Автомобил: legasy 2000
|
Според мен си потърси нещо с мотор 2.5 двойката е слабичка за това купе това си е мое мнение не го налагам. Аз карам с 2.0 двигател и съм доволен но добре щеше да е по-мощничка а за цени ето viewtopic.php?f=1&t=10052&start=0
|
|
|
|
| Вто Яну 10, 2012 8:58 pm |
|
|
|