Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2
 Джанти за Субару от други коли ? 
Автор Съобщение

Постове: 219
Автомобил: subaru Impreza 20d Limited S
Рейтинг: 200
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги.
От миналата година имам дизелова Импреса,колата е сребриста на цвят и искам да и купя черни алуминиеви джанти.Проблема е ,че в сервиза на Субару оригинални няма :smt076
Заради това трябва да потърся някакъв заместител.
Въпроса ми е: На моята кола отворите за болтовете 5х100 ли са? И с какви размери трябва да се съобразявам още? От вътрешната страна на оригиналните джанти пише:17х7JJ55
Централния отвор е 56мм. Това 55 ЕТ ли е?
Благодаря предварително на отзовалите се.

Нед Яну 08, 2012 2:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
dancho.danev написа:
Здравейте колеги.
От миналата година имам дизелова Импреса,колата е сребриста на цвят и искам да и купя черни алуминиеви джанти.Проблема е ,че в сервиза на Субару оригинални няма :smt076
Заради това трябва да потърся някакъв заместител.
Въпроса ми е: На моята кола отворите за болтовете 5х100 ли са? И с какви размери трябва да се съобразявам още? От вътрешната страна на оригиналните джанти пише:17х7JJ55
Централния отвор е 56мм. Това 55 ЕТ ли е?
Благодаря предварително на отзовалите се.

Аз карам с такива 16",но ти си разгледай има и други тъмни :smt023
http://www.borbet.de/en/products/rims/b ... ?history=2

Нед Яну 08, 2012 2:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Само гледай да не скачаш много в офсета, на импреза като твоята съм пробвал джанти 17х7 с ЕТ +48 и стават, но повече от това рискуваш да опират.
Виж по американските форуми има повече инфо какви афтърмаркет джанти слагат на ВРХ 2008(той е 1 към 1 с твоята) и ще се ориентираш.

Нед Яну 08, 2012 5:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2