|
Страница 1 от 1
|
|
Легаси комби или Аутбек ???
| Автор |
Съобщение |
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
Незнам каде да пусна темата  пускам я тук ако модераторите решат да местят кадето трябва
Насочил съм се към аутбек или комби легаси и незнам кое е по добре цялата работа е в парите  щото 4,5хилки по евтино е комбито от аутбека а пък циганиите вървят с покупките ръка за ръка
така че който има аутбек да каже защо е по добре аутбека , а които има комби да каже защо е по добре комбито
аз съм супер некомпетентен когато става въпрос за тези коли
преди 5 г имах легаси турбо то беше 93 модел беше добре ама то и толкова се задържа при мен
значи става въпрос за колите модел 2000,2001год. 
|
|
|
|
| Сря Окт 17, 2007 9:00 pm |
|
|
|
Provigo
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 9:16 pm Постове: 657 Местоположение: Канада
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
|
Ох колега, и аз имам такава дилема. Чудя се дали да търся Аутбак или Легаси комби. След Нова Година ще търся едно от двете произведено през 2005 година но, не мога да реша какво да е. Гледайки двете коли на картинка, аз като потребител не намирам голяма разлика освен във височината на двата модела. Е може да има и някоя разлика при екстрите в зависимост от изпълнението. Идентични коли, примерно автоматик на долу горе еднакви километри имат разлика в цената от 2-3к $ в полза на Аутбака. Нека да кажат simbat и OutbackFan по някоя дума в тая връзка. Аз знам че, те са фенове на Аутбака 
|
|
|
|
| Чет Окт 18, 2007 12:52 am |
|
|
|
2004STi
|
|
За колегата от Канада специално, защото не познавам европейските модели... вземи Аутбека. Няма да съжаляваш. Колата е просторна, вози приятно, има добра проходимост (по-висока ми се стори от легасито) и идва с типтроник стандартно ако не се лъжа (провери си де, на мен такава ми дадоха да карам). Има си достатъчно мощност (не че ще се състезаваш с нея).
Предполагам я взимаш за семейна кола, та аутбека си е като един приятен на външен вид ван. На мен ми дадоха да я карам за два дни докато субаруто ми беше в сервиза и ако исках семейна кола не бих го мислил въобще. На мен лично ми беше по-удобна и просторна и от Форестер-а.
Легаси аз бих си взел единствено лимитед. Ама там говорим за съвсем други неща.
|
|
|
|
| Чет Окт 18, 2007 1:45 am |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
Разликата между Аутбека и Легасито е само в клиренса.Естествено,че Аутбек а е най добре-няма да се тюфкаш постоянно,че си закачил бронята на някой бордюр.Ако си ловеч или рибар тогава изобщо няма какво да мислиш.
Да не говорим,че е голяма и комфортна кола,а гори колкото импреза или форестър със същия двигател(то при нас под 2.5 така или инъче няма).
Провиго добре си се насочил приятел,но погледни и Аутбек LL Bean 3.0R от 2003 и 2004.Супер машини са !
Нещо такова:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Subaru-O ... 0170991323
Това също е добро
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Subaru-O ... 0167454512
Това последното е нещо невероятно.Бързо,проходимо,комфортно,надеждно,красиво...не се сещам за по хубава кола 
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Чет Окт 18, 2007 3:34 am |
|
|
|
Provigo
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 9:16 pm Постове: 657 Местоположение: Канада
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
|
Ммм, хубави колички си подбрал по горе, само че аз турбо машина не искам. Препдочитам атмосферките  Тая 3 литровата е направо като за мене. Намислил съм да търся 3 литрова машина 2003 или 2004 и също 2005 2.5 литра SOHC. Само ме притеснява че 2004 година е последната година за този модел каросерия, и след това нали я сменят с новия дизайн. Което един ден ще повлияе със сигурност на цената. Ама каквото дойде. Важното е на каква цена и в какво състояние ще е машината.
А по повод на отговора на 2004STI колегата, 2005 година автоматиците са всички с типтроник, мисля че в тази година ги въвеждат масово. Гледах някъде Легаси ГТ 2004 беше с такава кутия. Но само ГТ-то , другите са с нормален автоматик. Поне от това което съм видял по картинки до такъв извод съм стигнал.
|
|
|
|
| Пет Окт 19, 2007 1:34 am |
|
|
|
doctorm5
Регистриран на: Чет Окт 05, 2006 6:14 pm Постове: 73 Местоположение: sofia Рейтинг: 0
|
|
OUTBACK е колата!!! Определено има по-добра проходимост, а динамичните качества и комфорта се запазват, но те съветвам да си вземеш "ръчка" ако ще е 2,5 мотор. На мен лично американските версии по не ми допадат, има малки закачки в интериор и екстериор което загрозява колата
_________________ Subaru Outback 2,5 MT '07
It can be very unkind - SUBARU
|
|
|
|
| Вто Окт 23, 2007 2:12 pm |
|
|
|
socrat_bg
|
|
Извинявам се че се намесвам в тази тема ,но бихте ли ми казали ,има ли разлика между АУТБЕК купен от Щатите и Европа. Наистина съм си харесал АУТБЕКА и утре го капарирам ,но е внесен от Щатите ,и дали има някаква разлика с Европеиския.
Колата е април 2006 2,5 л автоматик
|
|
|
|
| Сря Окт 24, 2007 9:08 pm |
|
|
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
Младежи интересува ме какво значи ЛИМИТЕД когато колата е внос от щатите  и с какво се различават щатските коли от европейските става въпрос за аутбек 2001г.
|
|
|
|
| Пон Окт 29, 2007 10:07 pm |
|
|
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
|
Щатските Аутбеци са с малка резервна гума(патерица),при моделите с ръчни скорости няма бързи и бавни,както и система за потегляне на баир.Има и някои несъществени козметични разлики.
Limited е пакет,който включва кожен салон,кожен волан,шибидах,CD чейнджър,климатроник и огледала с цвета на купето.Тези екстри не могата да се поръчат отделно а само като пакет.Не е като при другите марки човек да си поръчва колата с каквито там екстри иска-при Субару има 2.5I и 2.5L.От 2007 има и само 2.5,което е базов модел без алуминиеви джанти,отопляеми седалки и шще някои неща.
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Чет Ное 01, 2007 3:06 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|