Кодовете за грешка бих предположил, че се дължат на лош кантакт на буксата на клапана. По-лошият вариант е ако бобината е окъсила или прекъснала - това може да се провери ако се сравнят стойностите на R на отделните клапани. Не мисля, че компютърът маркира грешка, че клапана не затваря добре механично

. Колкото за продухването аз бих разкачил ел. буксата на клапана и изходната му въздушна линия към амортисьора и многократно да подам напрежение за да прищрака десетина пъти под налягане и да изхвърли част от въздуха от системата през него навън а с него и евентуални боклуци. но мисля че последната възможност е да има проблем в клапана. При явен пропуск аз лично ги класирам според вероятността така:
1. пропуск от корпуса на амортисьора поради ръжда (проблемът е характерен за задните амове на Легаси 95-98 г, където клапаните са монтирани на корпуса на амортисьора и защитени под капачка, която събира кал и задържа влага),
2. пропуск от балона при над 15-18 год. употреба,
3. пропуск от някои О-пръстени по сглобките (помага много почистване и смазване леко със силиконова смазка).
Това че чат пат работи най-вероятно е от балона, но може и да е друго.