|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Subaru Outback 2.5 2003 !!!съвет!!!
| Автор |
Съобщение |
|
Sergo
Регистриран на: Пон Яну 29, 2007 4:46 pm Постове: 187 Местоположение: Пирдоп Рейтинг: 0
|
Provigo написа: Лелее, simbat с тоя линк от Ауди форума пак ще паднеш в очите на Impreza'94  Иначе откровено казано е полезно това дето си дал тоя линк.
Само да допълня!!!
И вярно!!!
_________________ .
|
|
|
|
| Пет Сеп 14, 2007 8:36 am |
|
|
|
rado
|

simbat написа: Радо аз съм предпазлив,понеже знам какви цигани (в пряк и преносен смисъл  ) са повечето автотъргаши и съм се парил веднъж в САЩ при покупка на кола от негър(повече никакъв бизнес с черни,жълти,червени,чалмари и др.цветни,колкото и изгодно да е!).Не че няма и свестни такива хора,но процентно са много малко. Вярно е обаче,че на 03г. Аутбек риска да попаднеш на кола с проблеми е много малък.Това не е толкова масова кола или дизел все пак.Да не говорим,че може още да е гаранционна или наскоро излязла от гаранция(5г./100хил.км.).Ако я купуваш пък от възрастен Немец а не от автокъща пък тогава изобщо няма за какво да се притесняваш.Немците като цяло са много коректни и честни хора. Ето ти една много полезна тема,макар и от друг форум какво да се гледа на употребявана кола при покупка-написана е за неспециалисти и може просто да я разпечаташ и да подчертаеш с жълт маркер по-важните неща,които твоя човек трябва да погледне: http://audibg.com/index.php?showtopic=6559Разбирам напълно, какво имаш предвид, и от това се притеснявам. Всичко което казваш е напълно основателно и разумно. От друга страна знам, че при покупка на автомобил на старо гаранции няма. Точно затова исках да разбера дали няма някакви обичайни проблеми с Аутбека от тази година , още повече човека който ще я гледа не е специалист по Субару. Просто живее там и сме много добри приятели. Той си е купил вече няколко коли и има опит, на който разчитам. А иначе, тези препоръки от Ауди форума съм го прочел, мисля дори че тук бях попаднал на тях, доста полезни неща пише! По принцип , аз първоначално бях заложил на "по-сигурния" вариант , да поръчам на някой който се занимава с това, конкретно на човек който внася от Швейцария и от който друг мой приятел беше много доволен. Както и да е минаха около 3 месеца и досега нямам резултат. Затова се принудих да се разровя из нета и намерих това: http://mobile.de/SIDIKKOsvpPy8CeLTDipZn ... 275152303&И това е, утре или вдругиден моя човек ще отиде да я погледне. Това е цялата ситуация около така желания от мен Аутбек! Flat 6 написа: Сложи снимки на колата, текст на обява (ако има)... Доста по-лесно ще е. Wink
Линка към обявата е по горе 
|
|
|
|
| Пет Сеп 14, 2007 11:09 am |
|
|
|
rado
|

simbat написа: Радо аз съм предпазлив,понеже знам какви цигани (в пряк и преносен смисъл  ) са повечето автотъргаши и съм се парил веднъж в САЩ при покупка на кола от негър(повече никакъв бизнес с черни,жълти,червени,чалмари и др.цветни,колкото и изгодно да е!).Не че няма и свестни такива хора,но процентно са много малко. Вярно е обаче,че на 03г. Аутбек риска да попаднеш на кола с проблеми е много малък.Това не е толкова масова кола или дизел все пак.Да не говорим,че може още да е гаранционна или наскоро излязла от гаранция(5г./100хил.км.).Ако я купуваш пък от възрастен Немец а не от автокъща пък тогава изобщо няма за какво да се притесняваш.Немците като цяло са много коректни и честни хора. Ето ти една много полезна тема,макар и от друг форум какво да се гледа на употребявана кола при покупка-написана е за неспециалисти и може просто да я разпечаташ и да подчертаеш с жълт маркер по-важните неща,които твоя човек трябва да погледне: http://audibg.com/index.php?showtopic=6559
Само да допълня, моят човек е говорил с този , който продава колата, и по телефона продавача е потвърдил, че Аутбека е в добро състояние. Мисля , че става въпрос за автокъща (което знам че не е най добрия вариант). Също знам че с тоя бизнес в Германия се занимават основно турци и араби, дори съм чувал че 1-2 дена преди да излезе примерен вестник с обяви за автомобили , отиват в редакцията и срещу 200-300 евро получават достъп до обявите тоест , като излезе вестника те вече са проучили обявите и най-често са купили това което си заслужава.
Но това дали е истина или не, в крайна сметка за мен резултата е налице - все още Аутбеците ги гледам на картинка!
Мисълта ми е, че въпреки многото несигурни моменти в конкретния вариант, за мен след 3 месеца (може би и повече) търсене , този вариант остава най реален.
Между другото, центата в обявата е без ДДС.
|
|
|
|
| Пет Сеп 14, 2007 11:26 am |
|
|
|
tonizdravkov
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 7:53 pm Постове: 768 Местоположение: София,България
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
|
|
аз имам един приятел който вкарва коли от Италия и на паркинга където ги продава има едно Легаси комби.докарано е от Швейцария и изглежда много добре.автоматик,2,5 двигател,води се limited edition.не може да се вдига(не е с пневматични амортисьори)2002 год. е с оригинален касетофон+сд.цената му е 19000лв ако не се лъжа
_________________ 2002 Subaru Legacy 2.5 GX luxe Sedan
|
|
|
|
| Пет Сеп 14, 2007 1:07 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Provigo написа: Лелее, simbat с тоя линк от Ауди форума пак ще паднеш в очите на Impreza'94
Съмнявам се да го интересува
Няма проблем, то такива теми има и в други автофоруми и не е конкретно за дадена марка, попрехвърлих и аз от нея наистина е полезна и хубава 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Пет Сеп 14, 2007 2:50 pm |
|
|
|
socrat_bg
|
Бихте ли ме посъветвали какво да гледам при покупката на АУТБЕК
Колата е внесена от Щатите ,
първа регистрация април 2006 г
2,5 л автоматик
на 40 000 км
Карах я и съм впечетлен,много добре изглежда.Авроматика има ,нормален режфим и спортен и отделно ръчно превключване.
Отдоло няма ЦЯЛА предпазна кора ( за разлика от старата ми Лагуна  )))) а са 2 половинки.
Гумите и са на износване вече и е за нови
ето това съм харесъл

|
|
|
|
| Сря Окт 24, 2007 9:18 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2