|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Задна седалка с дог гард/щора за Легаси 3
| Автор |
Съобщение |
|
proscrip
|
|
Здравейте колеги, трябва ми мястото в склада, а тези са доста обемисти - става въпрос за задна седалка комплект - плюш/облегалка и седалка/, с дог гард, който става като щората се опъне нагоре към тавана, а като се опъне назад към задната врата си става нормална щора за багаж. Съответно самата щора е разделена на две - на голямата и малката облегалка и са независими една от друга. Стават за Легаси Комби 3-а генерация, но не на всички!!!!!! - снимал съм гърба на облегалката - където се виждат дръжките за сваляне на облегалката - та трябва и вашите да са същите, ако искате да пасне седалката.
Цената е 80 лв. Намират се във Варна - предпочитам най-сигурния вариант, някой да дойде с колата на място да видим дали ще пасне, понеже на времето аз ги купувах за моето легаси, но не паснаха на вътрешната извивка, и изобщо моята седалка беше по-семпла и с други захвати и дръжки.
|
|
|
|
| Чет Дек 08, 2011 9:37 am |
|
|
|
proscrip
|
|
| Пон Дек 19, 2011 11:39 pm |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 68 
|
само щората струва повече
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Чет Яну 05, 2012 12:54 pm |
|
|
|
proscrip
|
|
Ъп, салона си струва - стига да ви пасне на комбито.
|
|
Последно избутване proscrip от Чет Фев 23, 2012 3:01 pm
|
|
| Чет Фев 23, 2012 3:01 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|