Отговори на тема
 Тъчскрийн на фабрична навигация на Легаси 05 
Автор Съобщение

Постове: 339
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги днес както си играх с навигацията, изведнъж натиснах нещо и тъчскрийна се изключи, демек дисплея си работи, но няма тъчскрийн, мога от копчетата отдолу да местя, но не и да влизам в менютата и да пусна евентуално пак тъчскрийна да работи. Ако някой има инфо как пак да активирам тъчскрийна, ще съм много благодарен, че книжката ми е на италиянски и никъде не мога да видя дали и какво пише за навигацията.

Съб Фев 04, 2012 6:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ей тук имам две ръководства за навигация http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Le ... /Buletins/
Работата е, че не виждам функция за спиране на тъч скрийна... евентуално нещо да е пусната калибрация, която да е много на криво - опитай да натискаш на различни места по екрана.
Виж в ръководствата как се влиза в тест менютата - може нещо да излезе.
 1

Съб Фев 04, 2012 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 339
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Благодаря за инфото. Снощи го ръчках около 2-3ч и накрая стана. Значи ако и при някой друг така стане трябва с много упоритост и нерви да си върти пръста около set. След това като се отиде на сет пак с много упоритост да се натисне второто копче отгоре, това с пръста и след това reset - демек кръгчето с посоките да е в долния ляв ъгъл, а не в горния десен. Обаче си трябва яко натискане, сигурно на 100-ия път хваща на малките бутони.

Нед Фев 05, 2012 10:10 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема