AWD e тип 4WD, дори можем да кажем, че AWD= full-time 4WD, стига да отговаря на следните условия: Разполага с 3-диференциала, няма проблем със различната скорост на гумите при завой, може да се кара извън пътя и по асфалт при различни атмосферни условия и няма ограничение в скоростта и времето на каране и това всичко се управлява без намесата на шофьора. Субару е единствения производител на автомобили, който е превърнал AWD-системата в стандарт за всички свои модели.
и един цитат, който ми хареса: AWD-то е едно от тези неща, което всеки желае да притежава, но единствено не е сигурен, какво означава то.
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
Пон Фев 06, 2012 1:20 pm
Becko
Регистриран на: Чет Май 19, 2011 3:12 pm Постове: 273 Местоположение: Владая, Сф; Ст. Загора
Автомобил: Субару Джъсти 1.3 4WD '96
Рейтинг: 9
AWD-то е едно от тези неща, което всеки желае да притежава, но единствено не е сигурен, какво означава то.
Много добре и точно казано. Аз си признавам, че като купувах мойта трочка си нямах и хабер що е Субару, какво е фул ъайм, парт тайм, AWD, 4WD...Божа работа, видях я, купих я. Чак месеци след това ми се отвориха очите-от висене под колата, все се въртях около хората които ми я обслужваха, питах си очтиво и мноооого висене във форума
_________________ "IT'S BETTER TO LIVE ONE DAY AS LION THEN THOUSAND YEARS AS SHEEP" LATIN PROVERB
Искам да попитам Outback I и II 4WD ли са или АWD питането ми е за автоматиците и как разпределя задвижването на преден заден мост при нормални условия.
Вто Фев 21, 2012 12:31 am
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161