Отговори на тема стр <  1, 2
 Темпомат 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Wintry написа:
jafaar написа:
Брях, аз лично не съм засичал, защото ми е слаб мотора и постоянно връща предавки и ме стряска, но съм чувал масово мнения, че ефектът е икономия, поради равномерната работа на двигателя.

Вдига разхода мамка му. Сигурно само на американците им сваля разхода...като ги знам какви са шофьори...но на нас за съжаление ни вдига разхода.

Ако няма олигофрени, заради които да биеш спирачки, а си караш със 130 на темпомат и няма нашите големи денивелации, може би сваля. Моите наблюдения над бензинови коли е, че вдига. На дизел АТ, също вдига малко, а на дизел МТ ми се струва, че сваля.

Нед Фев 12, 2012 9:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 219
Автомобил: subaru Impreza 20d Limited S
Рейтинг: 200
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте :) Аз имам тази екстра в колата си и за мен е изключително полезна.Всички копчета за управление се намират на волана и свикнеш ли веднъж няма никакви проблеми. На темпомат е възможно най-икономичния режим на каране.Става въпрос за магистрала или не натоварен първокласен път.При включване стелката на скоростомера става като залепена върху избраната скорост.Когато се налага компютъра повишава или намаля газта максимално плавно.
Чао и :beer:

Пет Фев 24, 2012 8:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2