Ами то да ти кажа с риск да се разочароваш Аутбек с 2,0 двигател от тези години няма! Даже мисля, че и в останалия диапазон на години Аутбеците за с минимум 2,5 двигатели.
_________________ България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те удари отзад!
Добре де на този как са му здрави ръцете се чудя?!? Между другото познат си купи от него легаси и е много доволен. Аз 2007-ма ходих при него да гледам една импреза комби с големите халогени. Колата беше като изкарана от дъното на езеро. Даваше ми я тогава за 5500 и ме убеждаваше, че ако не я взема ще сбъркам. След 2-3 седмици я пусна за 8500 и я продаде много бързо. На горкия купувач сигурно му е било нанагорно после.
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
Момчета , гледайте темата бре ) На 1-во място стои Горския ... та за това ...Четох , че двойката е най-балансирания двигател сиреч най - надеждният ) брей , брей пари -има , коли -не