| Автор |
Съобщение |
|
samuraj
Регистриран на: Вто Дек 08, 2009 10:02 am Постове: 132 Местоположение: София
Автомобил: LEONE 2
Рейтинг: 7
|
|
Колеги, реших се Продавм си Леонето. Цената за която бих се разделил с него е не по-малко от 2000 лева. Ако някой го интересува защо го продавам и защо е такава цената мога да се обосновя. Поздрави!
|
|
|
|
| Съб Фев 18, 2012 9:58 am |
|
|
|
samuraj
|
|
| Съб Фев 18, 2012 10:05 am |
|
|
|
vitko
Регистриран на: Пет Яну 21, 2011 12:13 pm Постове: 106 Местоположение: velingrad
Автомобил: Subaru LEGACY 2.2I
Рейтинг: 0
|
|
Колега,снимките от разходката са прекрасни но ако можеш направи снимки по от близо на колата,интересува ме състоянието на купето ръжди изгнило(кърпена ли е колата и до колко качествено или само някой си е отбил номера) състоянието на задният мост ,състояние на скоростите и дифа а също и на таблото(има ли напуквания) и салона.Моля ако е възможно направи по детаилни снимки мисля че е и в твои интерес.Преди два месеца изхвърлиха в отпадаци също като твоето но състоянието му беше страшно просто не възможно за какъвто и да е проект.Извинявам се ако те притеснявам с толкова въпроси но все пак това е автомобил за който трудно се намират части.
|
|
|
|
| Съб Фев 18, 2012 11:22 am |
|
|
|
leone84
Subaru 1800 Fanatic
Регистриран на: Пон Яну 07, 2008 5:50 pm Постове: 272 Местоположение: sofia Рейтинг: -16
|
Аз се интересувам колега искам и снимки 
_________________84 subaru 1800 hatchback 84 subaru 1800 leone 87 subaru legacy 93 tva sa moite koli

|
|
|
|
| Съб Фев 18, 2012 2:26 pm |
|
|
|
leone84
Subaru 1800 Fanatic
Регистриран на: Пон Яну 07, 2008 5:50 pm Постове: 272 Местоположение: sofia Рейтинг: -16
|
|
Vitko не се притеснявай имаме с брат ми 3 мазета пълни с части за такива субарута само купета няма П.П. Съжалявам за офф-а
_________________84 subaru 1800 hatchback 84 subaru 1800 leone 87 subaru legacy 93 tva sa moite koli

|
|
|
|
| Съб Фев 18, 2012 6:12 pm |
|
|
|
Miro1972
Регистриран на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm Постове: 886 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266     
|
Леонето е уникално! Тази кола ме накара да си купя Субару!!! До колкото знам ЕА81 е хеликоптерен двигател без ремъци и вериги. Абе мания. Дано продажбата е свързана с покупка не друго Суби 
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Съб Фев 18, 2012 10:51 pm |
|
|
|
samuraj
|
|
Като искаш снимки си вземи фотоапарат и ела да те повозя......... Поздрави!
|
|
|
|
| Нед Фев 19, 2012 2:38 pm |
|
|
|
samuraj
|

vitko написа: Колега,снимките от разходката са прекрасни но ако можеш направи снимки по от близо на колата,интересува ме състоянието на купето ръжди изгнило(кърпена ли е колата и до колко качествено или само някой си е отбил номера) състоянието на задният мост ,състояние на скоростите и дифа а също и на таблото(има ли напуквания) и салона.Моля ако е възможно направи по детаилни снимки мисля че е и в твои интерес.Преди два месеца изхвърлиха в отпадаци също като твоето но състоянието му беше страшно просто не възможно за какъвто и да е проект.Извинявам се ако те притеснявам с толкова въпроси но все пак това е автомобил за който трудно се намират части. Колега, Много неща ме караш да правя, а време и мерак за това нямам. То и без туй съм на кантар още..... Правих го за себе си и да умре при мен ма..... А за това дет са го върнали я ми кажи къде е че да ходя да го зема. Щот таквоз кат мойто друго няма. А подведох те .... има ма в Италия и не с дигиталното табло.... ма е 1500 Евра там...... Ей къде е Велинград, ако си му навит ще дойдеш да го видиш. Ма ти нали си имаш, за кво ти е мойто. Легасито ти много радва.......... Поздрави!
|
|
Последна промяна samuraj на Нед Фев 19, 2012 2:55 pm, променена общо 1 път
|
|
| Нед Фев 19, 2012 2:47 pm |
|
|
|
samuraj
|
mirovarna написа: Леонето е уникално! Тази кола ме накара да си купя Субару!!! До колкото знам ЕА81 е хеликоптерен двигател без ремъци и вериги. Абе мания. Дано продажбата е свързана с покупка не друго Суби  Не, за съжаление. Ще изляза от отбора за сега.Ма не щот не е хубаво. Субару де.... Засега....... Поздрави!
|
|
|
|
| Нед Фев 19, 2012 2:52 pm |
|
|
|
vitko
Регистриран на: Пет Яну 21, 2011 12:13 pm Постове: 106 Местоположение: velingrad
Автомобил: Subaru LEGACY 2.2I
Рейтинг: 0
|
Да прав си, не беше с дигитално табло но беше отчайващо зле.Бе обявено в мобиле-на части за 500лв.а в отпадаци им платиха 380лв.Мислиш ли че ако можеше да го възтановя нямаше да го взема.Искам да си попълня колекцията ОТ SUBARU -та,а и има доста интересни проекти в Канадските форуми с машини като твоята.Прав си до София са 130+130=260Км. Но Моля убеди ме с още някоя снимка че си заслужава идването. Аз като чета май не ти се разделя с любимата  та за това пазиш хубавото само за себе си.Аз съм търпелив ако ми е на касмет ще я направя мома велиградчанка.
Прикачени файлове:
hp11.jpg [ 76.64 KiB | Прегледано 551 пъти ]
806ec7a6.jpg [ 89.26 KiB | Прегледано 551 пъти ]
|
|
|
|
| Нед Фев 19, 2012 4:09 pm |
|
|
|
samuraj
|

Приятелю, разбери че със снимки няма да можеш да добиеш представа от състоянието на колата, трябва да я видиш на живо. Кусури си има - говорим за кола на 30 години.............. Първо в момента е зарината със сняг. За цяла зима съм я искарал цели 2 пъти. И това е главната причина да се разделя с нея. Не ми е толкоз за парите - спешни разходи нямам, пък и разходи по леонето също няма - регистрирано е инвалидно. Та може и да си седи колкото си иска. Като му покажа ключа обаче пали и тръгва на където му кажа. С таз кола съм пътувал най-спокойно. Като ти видях Легасито на Юндола нямам съмнение че ти си човека дето ще го направи така, както аз исках да го видя. А това като че ли е най важното ...................... Така че нищо спешно не е, не са много и хората, дето ще го оценят. Когато имаш път насам заповядй да се повозим.......... Поздрави! А и забравих да ти пусна едно клипче да видиш защо тъпите американци и австралийци тунинговат точно моето. Разликата между 2 и 3 генерация ...................... http://www.youtube.com/watch?v=nCnUx9gE_v8
|
|
|
|
| Пон Фев 20, 2012 9:25 am |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
Приятелю искам да ти ъп-на обявата, това е една невероятна кола и за мен ще си остане N1 за всички субарута. Малко ще ти оспамя темата, но имахме точно същото с дигитално табло АТ (да автоматик) ел.стъкла и плюшен салон 84г. купихме го 94г. и се разделихме с него 98г. поради финансови затруднения. Купи го дъщерята на собственика преди нас с които бяхме приятели. Само че за 1г. го строши (блъсна) От тогава съм влюбен в марката, дано го папдне в добри ръце, някои които има възможност да си го потдържа и да му се радва дълго време. Няма смисъл да го хваля, то само говори за себеси щом наближава 30г.  Нито един голф, да не говорим опел или ауди изкарват толкова.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Вто Фев 21, 2012 9:14 am |
|
|
|
samuraj
|
Mladen99 написа: Приятелю искам да ти ъп-на обявата, това е една невероятна кола и за мен ще си остане N1 за всички субарута. Малко ще ти оспамя темата, но имахме точно същото с дигитално табло АТ (да автоматик) ел.стъкла и плюшен салон 84г. купихме го 94г. и се разделихме с него 98г. поради финансови затруднения. Купи го дъщерята на собственика преди нас с които бяхме приятели. Само че за 1г. го строши (блъсна) От тогава съм влюбен в марката, дано го папдне в добри ръце, някои които има възможност да си го потдържа и да му се радва дълго време. Няма смисъл да го хваля, то само говори за себеси щом наближава 30г.  Нито един голф, да не говорим опел или ауди изкарват толкова. Благодаря ти за ъпчето, колега. Така е, всичко което казваш е вярно. Аз знам много добре какво имам. Поздрави!
|
|
|
|
| Чет Фев 23, 2012 9:39 am |
|
|
|
tennn
Регистриран на: Съб Сеп 27, 2008 4:05 pm Постове: 117 Местоположение: По света и унас в София
Автомобил: XT TURBO COUPE,LEONE 84,LEGACY GT
Телефон: 0888899201
Рейтинг: 15
|
|
_________________ НЕ Е ВАЖНО какво SUBARU имаш ,важно е , че го имаш......
|
|
|
|
| Чет Мар 01, 2012 3:52 pm |
|
|
|