Отговори на тема
 фарове аутбак 2008г. феислифт 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 278
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0882705040
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
здравейте колеги имам проблем с един американски аутбак .с удар е и се оказа че фаровете на европейските са по къси от американските.моля ако някой има информация за това къде мога да се сдобия с такъв помагайте.

Чет Фев 23, 2012 6:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 79
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
От ebay.com ;)

Чет Фев 23, 2012 10:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
todor78 написа:
От ebay.com ;)

Точно !

http://www.ebay.com/itm/Passenger-Side- ... 4cfe8b1540

$150 максимум с доставката.Не забравяй застрахователите в Бг ще ти ги платят на 1000 + лв. , Ксенон 2000лв... колкото струват европейските !!!

Може и много по-тънко да минеш ако ти се занимава с минимална реставрация с двукомпонентни полимери.Ти си лесен .Тези фарове ги има навсякъде колкото искаш,както и всякакви други части за този модел на много приемливи цени . От Легаси също стават. Аз сега се насадих с един турбо форестър с ксенони дето всеки фар му е по $1000 и се намират с 300 зора...

http://www.ebay.com/itm/Subaru-Legacy-H ... 3a669f4316

Този последния му искат $45 няма да му платиш мито дори ,с малко двукомпонентна епоксидна смола и ли течно стъкло ще стане идеален.Освен това обърни внимание ,че идва с оригиналната пластмаса,с която се монтира фара.Врухчето му е счупен.При теи фарове това е критичен момент.На мен ми се е чупило връхчето и пластмасата при транспорт-много са крехки.

Като купуваш фара виж дали твоята пластмаса под самия фар е здрава.Ако е счупена а тя лесно се чупи ще ти трябва нова плстмаса а много от афтърмаркет фаровете се предлагат без тази пластмаса !

Пет Фев 24, 2012 6:37 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 79
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Само да вметна, че от известно време се плаща мито независимо от стойността, т.е. и за такива под 50 USD. И за да е още по-дразнещо, се начислява такова и върху транспорта. Но както и да е...фаровете си трябват :), а тук е доста трудно да се намерят, ако не невъзможно.

Пет Фев 24, 2012 10:00 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема