Отговори на тема
 Странично огледало Легаси 95 
Автор Съобщение

Постове: 13
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
стъклото на ляво огледало за легаси 95г може ли да се замени с такова от импреза или друг модел субару.

Вто Фев 21, 2012 9:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Явно сте ми променили заглавието.Извинявам се ако е било неправилно.

Сря Фев 22, 2012 10:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 203
Автомобил: Outback B13
Рейтинг: -24
Кофти...
Отговори с цитат
Здравей колега ако ти е счупено огледалото,най-лесно можеш да провериш дали ще пасне от друг модел като свалиш пластмасовата основа,която го държи,очертаваш я на едно шаблонче и има един магазин на "Ръковска" между "Сливница" и "Козлодуй" в който имаше такива огледала и аз взех последните за легаси но останаха няколко за импреза.Другия вариант е да попиташ колегата Марин от Варна-mimo13 тъй като се занимава с доставка на части и предполагам би ти помогнал,а освен това гаранция може да ти достави оригиналното стъкло за огледалото.Надявам се да съм бил полезен :good:

Вто Фев 28, 2012 7:54 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
mimo13 ми написа"За този модел не се предлага само стъкло. Търси нещо втора ръка."

Вто Фев 28, 2012 6:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 203
Автомобил: Outback B13
Рейтинг: -24
Кофти...
Отговори с цитат
Аз преди година си бях счупил стъклото на дясното и тогава ходих при един стъклар да ми изреже(там си имаха шаблон)но проблема е,че стъклото е абсолютно плоско и не е панорамно което е доста гадно.А втора ръка няма как да ти свалят само стъклото и ще ти се наложи да вземеш цялото огледала със тялото.
Успех в търсенето ;)

Сря Фев 29, 2012 10:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз имах обратния проблем. Счупих съклото на огледалото на Импреса, а от Ибей ми го объркаха и ми пратиха от Легаси - различно е, не легна в леглото , но се събра като цяло в огледалото и с малко силиконец за огледала си го залепих и го ползвах.

Чет Мар 01, 2012 10:15 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема