Отговори на тема стр <  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
7point написа:
Тази оферта също ми изглежда интересна

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Има ли някаква веротност да е форумен автомобил или някой да го е виждал вече ???

Утре ще ходя на оглед и ще ви кажа какво е състоянието на автомобила !

Чет Мар 01, 2012 5:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Majesty написа:
А какво мислите за тази?
http://www.cars.bg/u421486

Един ден в края на миналата година случайно се озовах в тази къща, без никакви уговорки.

Продавача е един от малкото, които са ми правили приятно впечатление - отказа да каже каквото и да е за колата с дословно "Нямам представа, да те лъжа ли искаш? Гледай, карай на сервиз ... каквото си решиш!" :–)
Времето беше леко дъждовно, бяха ми връчени ключовете "да се оправям", дори не се показа от караванката :–)

По спомени.
Външен вид - има неприятна драскотина отпред вдясно (калник или пасажерска врата) ... не е супер дълбока, но е дълга си личи.
Всичко друго по спомени ми хареса.
Вътре е чистичко, без някакви съществени забележки. Запали от раз в студен есенен ден, в периода валя цала седмица на почивки. В купето не се чуваше двигателя на празен ход, нищо в работата на празен ход или форсиране на място не ми направи впечатление. С газовата не съм се занимавал.

Аз лично точих лиги известно време и бих го завел на доктор за по-квалифицирано от моето мнение, но цената ми е трудна за преглъщане, отделно ... не харесвам газови, фабрични или не (макар че бих изтърпял първия тип).
Заемат чудесното място на резервната гума (малко като стария виц "Ех от този магазин какъв хубав гараж може да стане")

п.п. Цената претърпя известна корекция надолу откакто се появи обявата и го гледах, но в момента не съм сигурен -1000 или -2000, по спомен го закръглявах на 24к тогава

Чет Мар 01, 2012 7:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
Alex, Благодаря за подробния коментар. :beer:
Ще мисля още, ако има и други мнения добре са дошли.

Чет Мар 01, 2012 7:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
pradabg написа:
7point написа:

Има ли някаква веротност да е форумен автомобил или някой да го е виждал вече ???

Утре ще ходя на оглед и ще ви кажа какво е състоянието на автомобила !

Двигателят перфектен !
Автоматика - безупречен !
Ходова част - бетон - няма нищо какво да се сменя !
Дифа - без шумове каквито и да били и няма една капка масло отвън по него.
Изпробвах всички екстри:люкове,пръскалки,климатроник,ел.стъкла,седалки и всичко което можете да се сетите - работи безотказно ! С парктроник - голямо удоволствие .
Салонът е в много добро състояние !
Външно - без забележка !

Гражен екземпляр,собственика много любезен, прави изключително добро впечатление - инженер.Знае какво притежава и как да го поддържа.Всичко по подръжката сменено по него е с прилежащи документи и кутиите на частите са запазени, включително и на маслата и можете да ги видите.
Такова нещо на пазара не съм виждал !
Този автомобил за мен лично си е като да удариш 6-ца от тотото !

п.с.Въпреки,че по телефона при предварителната уговорка обясних,че съм от форума и ще дойда само за оглед а не съм купувач,собственика дойде точно на време не съм чакал и минута.Заведеме до къщата си с друг автомобил,като подчерта,че Субаруто не е палено от седмица.Влезнахме в гаража и чесно да си кажа пойсках го за себе си :bow:

Пет Мар 02, 2012 10:18 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
А да сте коментирали случайно бартер?

Пет Мар 02, 2012 10:47 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Отговори с цитат
Majesty написа:
А да сте коментирали случайно бартер?

Приятел,аз не си търся автомобил ! Отишъл съм на оглед чисто в полза на Вас новите съфорумци. Незнам нито до колко може да свали кеш,нито схема за бартер нито за каквото и да е било. Споделям какво съм видял - а това бе един безупречен автомобил, който не е на дежурните 160 хил. километра купен от бабата германка а в действителност е на такива. :bow: за собственика който го е съхранил в такова състояние ! Истински фен на марката,то просто си личи !

Пет Мар 02, 2012 11:20 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 16
Нов фен
Отговори с цитат
Искам да благодря на колегата pradabg
за подробната информация, която получих т него по телефона
и, разбира се, за желаието да помогне на по-неопитните потребители да избегнат измами и да получат хубав автомобил

:beer: :beer: :beer:

Пет Мар 02, 2012 11:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Наистина е много отдаден на каузата! Браво =D>

Пет Мар 02, 2012 11:37 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 221
Автомобил: Smart for Four EQ Hyundai Kona EV
Телефон: 0887 93 70 90
Рейтинг: 99
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
...и от мен хиляди благодарности на колегата-той си знае за какво :good:

Пет Мар 02, 2012 11:58 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
7point написа:
Смени се линка към обявата, която ме интересува

Ходихме да я гледаме с колегата - разочарован съм, както и очаквах. Мотора омазан, салона зле. Даже не беше измита. Свърши бензина докато работеше на място. Снимките от обявата са на ПОДОБЕН автомобил. Първоначално отричаше, като твърдеше, че джантите са други. На въпроса ми защо са менили и мултифункционалния волан, търговеца си призна, че е друг автомобил. Питах и защо описанието няма общо с действителността (а именно - не е 5ЕАТ, няма VDC, няма LSD, няма памет на седалките, няма пръскалки на фаровете, няма mp3 и т.н.) - твърдението беше, че това са спецификациите от субару българия. Когато погледнахме сервизната книжка, на която пише Субару Аутбек 2.5 4ЕАТ и го попитах, отиде да търси бустър, за да запали форестъра, който даже нямаше акумулатор... При обявена цена 24 000 лв и такъв вид и отношение, мисля, че ще си остане там колата доста дълго. Даже пепелника не беше измит, за автомивка да не говорим. Не бих купил кола от там.

Пет Мар 02, 2012 12:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
six_stars написа:
... Не бих купил кола от там.

Дай да ги напишем тогава тук, за да се намират при търсене

TECHNODYNAMICS
гр. София
0893606269
Регион: София
technodynamics.mobile.bg
 7

Пет Мар 02, 2012 12:34 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Отговори с цитат
Мога да отбележа само, че Аутбека, който е гледал колегат prada..., е на много добра цена (състоянието му няма как да го коментирам, освен че външно изглежда добре)....за немски Аутбек, аз не бих се замислил на тая цена .....има само още една възможност за проверка по него...ако някой се засили да го нагризка , да ми пише на личното и ще му обадя какво да провери .....но (като съвет), ако някой се двоуми между кола около 10-12 000 и тая, по-добре да си стисне дупенцето, а се напъне и да я взима :idea:

Пет Мар 02, 2012 3:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bat bubi написа:
Мога да отбележа само, че Аутбека, който е гледал колегат prada..., е на много добра цена (състоянието му няма как да го коментирам, освен че външно изглежда добре)....за немски Аутбек, аз не бих се замислил на тая цена .....има само още една възможност за проверка по него...ако някой се засили да го нагризка , да ми пише на личното и ще му обадя какво да провери .....но (като съвет), ако някой се двоуми между кола около 10-12 000 и тая, по-добре да си стисне дупенцето, а се напъне и да я взима :idea:

И аз се бях влюбил в него само по снимките. Беше на друга цена обаче и жената като каза неща двуцветен...
Иначе като гледам маслата, ако колата е внасяна само за препродажба никой търговец няма да и купува скъпо масло за автомата. И сервизната книжка си изглежда много читава, а не като на някой италиянки през няколко полета на кръгли километри....

Съб Мар 03, 2012 11:28 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Това http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 ,и това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details не е ли една и съща кола.Мошенници. :idea:

Вто Мар 06, 2012 12:45 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
qadra написа:
Това http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 ,и това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details не е ли една и съща кола.Мошенници. :idea:

:giggle: защо да са мошенници,те даже са и кухи лейки според мен.в немския сайт пише че е Н6,а при нашите пише 2.5 5ЕАТ :facepalm:

Вто Мар 06, 2012 9:30 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Отговори с цитат
valadares написа:
qadra написа:

:giggle: защо да са мошенници,те даже са и кухи лейки според мен.в немския сайт пише че е Н6,а при нашите пише 2.5 5ЕАТ :facepalm:

Тази обява съм я коментирал малко по-нагоре, а Божо даде инфо за продавача, за да го избягвате. Не е нормално да продаваш кола и бензина да и свърши на паркинга, докато я оглеждаш. Не е нормално да твърдиш, че снимките са на същата кола, но с други джанти, пък после да се чудиш какво да обясняваш. И да пишеш екстри, които не съществуват като цяло за модела, камо ли за конкретния екземпляр - справка - мнението ми по-горе. Аз ги вилях нещата още преди да отида и знаех какво ще видя по време на огледа. Ама някой, който за сефте се сблъсква със субару няма да ги види и ще бъде измамен...

Вто Мар 06, 2012 1:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 22
Автомобил: Legacy
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеите колеги решил съм да сменям Легасито с Оутбек някои гледал ли е този кола и какви са му впечаленията лоши добри от доста време е по саитовете за афтомобили което не е добър знак като че ли Благодаря пердварително.
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... ru_Outback

Чет Мар 08, 2012 1:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 509
Автомобил: Дизелов
Рейтинг: 410
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
mitev ivailo написа:
Здравеите колеги решил съм да сменям Легасито с Оутбек някои гледал ли е този кола и какви са му впечаленията лоши добри от доста време е по саитовете за афтомобили което не е добър знак като че ли Благодаря пердварително.
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... ru_Outback

Няколко поста по-нагоре има коментар за същия автомобил

alex написа:
Majesty написа:
А какво мислите за тази?
http://www.cars.bg/u421486

Един ден в края на миналата година случайно се озовах в тази къща, без никакви уговорки.

Продавача е един от малкото, които са ми правили приятно впечатление - отказа да каже каквото и да е за колата с дословно "Нямам представа, да те лъжа ли искаш? Гледай, карай на сервиз ... каквото си решиш!" :–)
Времето беше леко дъждовно, бяха ми връчени ключовете "да се оправям", дори не се показа от караванката :–)

По спомени.
Външен вид - има неприятна драскотина отпред вдясно (калник или пасажерска врата) ... не е супер дълбока, но е дълга си личи.
Всичко друго по спомени ми хареса.
Вътре е чистичко, без някакви съществени забележки. Запали от раз в студен есенен ден, в периода валя цала седмица на почивки. В купето не се чуваше двигателя на празен ход, нищо в работата на празен ход или форсиране на място не ми направи впечатление. С газовата не съм се занимавал.

Аз лично точих лиги известно време и бих го завел на доктор за по-квалифицирано от моето мнение, но цената ми е трудна за преглъщане, отделно ... не харесвам газови, фабрични или не (макар че бих изтърпял първия тип).
Заемат чудесното място на резервната гума (малко като стария виц "Ех от този магазин какъв хубав гараж може да стане")

п.п. Цената претърпя известна корекция надолу откакто се появи обявата и го гледах, но в момента не съм сигурен -1000 или -2000, по спомен го закръглявах на 24к тогава

Чет Мар 08, 2012 2:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
pradabg написа:
7point написа:

Двигателят перфектен !
Автоматика - безупречен !
Ходова част - бетон - няма нищо какво да се сменя !
Дифа - без шумове каквито и да били и няма една капка масло отвън по него.
Изпробвах всички екстри:люкове,пръскалки,климатроник,ел.стъкла,седалки и всичко което можете да се сетите - работи безотказно ! С парктроник - голямо удоволствие .
Салонът е в много добро състояние !
Външно - без забележка !

Гражен екземпляр,собственика много любезен, прави изключително добро впечатление - инженер.Знае какво притежава и как да го поддържа.Всичко по подръжката сменено по него е с прилежащи документи и кутиите на частите са запазени, включително и на маслата и можете да ги видите.
Такова нещо на пазара не съм виждал !
Този автомобил за мен лично си е като да удариш 6-ца от тотото !

п.с.Въпреки,че по телефона при предварителната уговорка обясних,че съм от форума и ще дойда само за оглед а не съм купувач,собственика дойде точно на време не съм чакал и минута.Заведеме до къщата си с друг автомобил,като подчерта,че Субаруто не е палено от седмица.Влезнахме в гаража и чесно да си кажа пойсках го за себе си :bow:

Тази вече е продадена!

Пет Мар 09, 2012 11:46 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги,някой да е гледал този автомобил?
Разговарях по телефона и разбрах,че е внос от Италия и е със сервизни документи,естествено и километрите са РЕАЛНИ(че как иначе).

Вто Мар 13, 2012 5:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 157  >