Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Firestarter
Регистриран на: Чет Фев 11, 2010 6:07 pm Постове: 148 Местоположение: Пловдив
Автомобил: '99 Subaru Legacy 2.0 AWD Sedan
Рейтинг: 4
|
Честит празник! Колеги,външният слой на гърнето ми е заминал,ама вътрешния изглежда доста запазен.Аз,обаче искам да не го чакам да отиде и той,но се чудя какво да правя-дали да го боядисам с някаква боя?Ако се сещате температурноустойчива-дайте предложения.Пръскал съм го преди време е един спрей от тея гръцките май беше(cosmos)-черен,матов и температурноустойчив,ама спрея няма покривност и свърши слаба работа.Сега намерих някакъв немски спрей за камини,но той,както се подразбира,е за вътрешна употреба.Ще ми се да е боя,за да направи плътен слой.Търсих в търсачката,но намерих само,че може гърнето да се обвие с ламарина.Дайте някой акъл,а ако споделите опит-още по-добре 
_________________ Airbags save lives.Symmetrical AWD saves airbags. Roses are red - violets are blue - gotta love Subaru!
|
|
|
|
| Съб Мар 03, 2012 6:20 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
Дори и да не третираш гърнето с нищо в този вид ще изкара още поне 4 години! 
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Нед Мар 04, 2012 8:04 am |
|
|
|
2T POWER
Регистриран на: Пон Ное 14, 2011 5:14 pm Постове: 129 Местоположение: kru6evo
Автомобил: trabant-impreza
|

Firestarter написа: Честит празник! Колеги,външният слой на гърнето ми е заминал,ама вътрешния изглежда доста запазен.Аз,обаче искам да не го чакам да отиде и той,но се чудя какво да правя-дали да го боядисам с някаква боя?Ако се сещате температурноустойчива-дайте предложения.Пръскал съм го преди време е един спрей от тея гръцките май беше(cosmos)-черен,матов и температурноустойчив,ама спрея няма покривност и свърши слаба работа.Сега намерих някакъв немски спрей за камини,но той,както се подразбира,е за вътрешна употреба.Ще ми се да е боя,за да направи плътен слой.Търсих в търсачката,но намерих само,че може гърнето да се обвие с ламарина.Дайте някой акъл,а ако споделите опит-още по-добре  Няма да казвам бронз,защото е доста стро и се отлющва от водата.Нещо по издържливо,може да ти е чудно но действа.Сребърен феролит,изпитал съм го доста пъти.И то на такова място където температурата е по голяма .Давам и пример,боядисвал съм крифките на моторедките преди години.Както искаш става дебел слой ,само докъто поизсъхне малко мирише.
|
|
3
|
|
| Нед Мар 04, 2012 5:50 pm |
|
|
|
Firestarter
Регистриран на: Чет Фев 11, 2010 6:07 pm Постове: 148 Местоположение: Пловдив
Автомобил: '99 Subaru Legacy 2.0 AWD Sedan
|
Благодаря и на двама ви за отговорите.Сребърният феролит защитава много добре от корозия,но досега не ми беше хрумвало,че издържа и на висока температура 
_________________ Airbags save lives.Symmetrical AWD saves airbags. Roses are red - violets are blue - gotta love Subaru!
|
|
|
|
| Нед Мар 04, 2012 10:25 pm |
|
|
|
2T POWER
Регистриран на: Пон Ное 14, 2011 5:14 pm Постове: 129 Местоположение: kru6evo
Автомобил: trabant-impreza
|
Firestarter написа: Благодаря и на двама ви за отговорите.Сребърният феролит защитава много добре от корозия,но досега не ми беше хрумвало,че издържа и на висока температура  Ами щом издържа на пояти най горещото място кривките,а най отзаде гърнето не се нагрява толкова няма да мръдне 
|
|
|
|
| Пон Мар 05, 2012 5:17 pm |
|
|
|
stamenov
|
|
Разбира се,сребърен феролит ще ти свърши перфектна работа,а и не е толкова скъп.
|
|
1
|
|
| Сря Мар 07, 2012 3:04 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|