|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Съмнения 2006 Legacy Wagon 2.5I Automatic trans.
| Автор |
Съобщение |
|
capitan4eto
Автомобил: Subaru Legacy Wagon
Рейтинг: 0
|

Здравейте ще започна малко по отдалеч,работя като помощтник механик в автосервиз в САЩ , заимах се с 06 SUBARU LEGACY WAGON STATION 2.5I АUtomatic преди седмица ,преди това в България не сам работил това и много от термините ми идват само на аглийски език,от друга страна сам тук от година проверявах САЩ форума но не ми харесва начина им на работа като цяло (нищо лично но нестават) затова реших че тук е по добре да питам.
Като цяло много ми харесва ,но като всяка кола на старо има някой неща за оправяне купих я на170'000 км 160'000 -(от продавача проверени в сервиза кадето работя) агренажен ремак,свещи,кабели на свещите,пистов ремак ,4 чисто нови гуми 170'000 (от мен)спирачки предни задни без дисковете за сега,сменил сам трансмисионното масло (пълна синтетика)филтара вкл.почистванена картера на скорсната кутия,преден диферциал синтетчно скоросно масло по каталог,заден диференциал същото масло,въздушен филтар,въздушен в купето,смяна масло и филтър пълна синтеткика всички масла са МОБИЛ 1
Дотук добре сега идват малко въпросителните 1-во с над 70км/ч се появява една вибрация придружена със звук периодичен,когато карам аз усещам и двете вибрацията в краката а приятелката ми чува само шума,звучи ми като лагер ,при леко отклонение на волана надясно със същата скорост се усеща напрежение и вибрацията става почти постоянна.При отклонение на ляво няма проблем всичко си е както преди еднотактов шум придружен с вибрация.Ако някой го е изпитвал да сподели.
2-роИмам скъсан маншон на дясното каре и горе и доло сменям цялото незнам как е на български Axle но нямам време за сега може ли да влияе от преди 200 мили протече греста немисля че влияе още
3-то Понякога имам чувството че ми играят оборотите на свободна и разбирасе пада когато завърта волана или превключа наистина е много слабо но аз го усещам Понякога и ме дразни,когато проверих свещите видях че има масло по гарнитурата на капака на главата мисля да сменя скоро когато имам време влия е ли или ? Как мислите
Нашите главни механици не са мн наясно с бохер и затова не ги имам за най-добрите за тази кола, със американските боклуци са царе но....
Благодаря за вниманието предварително опитах се да сам максималко изчерпателен
|
|
|
|
| Пон Мар 05, 2012 5:35 pm |
|
|
|
capitan4eto
|
|
До prada bg и аз четох за това моторче и тази клапа но имам проблем с превода на това моторче може ли някой да опише каде се намира как се чисти нещо и тази клапа trothle body ли е на аглийски ?
|
|
|
|
| Пон Мар 05, 2012 7:06 pm |
|
|
|
capitan4eto
|