Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
jovanni
Регистриран на: Вто Юли 15, 2008 9:30 pm Постове: 753 Местоположение: Асеновград
Автомобил: SPEC B, Forester SG
Рейтинг: 51 
|
|
Колеги, какво ще кажете да съберем на едно място мненията, свойствата на свещите и разликите между тях. Има много колеги които не са наясно какви и защо точно тези свещи да си закупят.
Например разликата между: - обикновени NGK и DENSO - иридиумови DENSO RIDIUM POWER , DENSO IRIDIUM TOUGH - иридиумови NGK IRIDIUM IX , NGK IRIDIUM MAX, NGK IRIDIUM IX LPG
_________________ Джованни Тач Обслужване и поддръжка Текущи и основни ремонти Монтаж на ГИ Иван Костадинов 0899366111
|
|
|
|
| Нед Мар 21, 2010 10:49 am |
|
|
|
koceto fen
Автомобил: sybary
Рейтинг: 0
|
|
zdr pi4 az skorosmenqx sve6ti na moeto subaru preporu4axami denzo iridiom i az takiva slojix nesum mn v 4as s tezi raboti i neznam dali sum sgre6il
Колега, пишете на кирилица! zevzek
|
|
|
|
| Нед Мар 21, 2010 8:23 pm |
|
|
|
koceto fen
Автомобил: sybary
|
|
скоро ми се наложи да сменям свещи препоръчаха ми дензо иридиом понеже не разбирам незнам дали съм направил правилния избор имам импреза комби 2000 кб 115 к
|
|
|
|
| Нед Мар 21, 2010 8:43 pm |
|
|
|
prizov
Регистриран на: Сря Апр 30, 2008 1:30 pm Постове: 411 Местоположение: София
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253     
|
|
Здравейте колеги. Смятам, че не е редно да отварям цяла нова тема за въпроса си, затова си позволявам да го задам тук. Преди време сложих на Легасито свещи BERU UXF79P. Успяха да ме убедят, че не остъпват по качества на NGK и като че ли, наистина е така. Много добре си работи колата с тях вече около 40 х.км. Не мога, обаче, да намеря инфо нито на сайта на производителя, нито по други сайтове за живота на тези свещи, тоест след колко х.км. е добре да ги сменя, без да чакам те да ме принудят да го направя. Ако някой има такава надеждна информация, ще му бъда много благодарен да я сподели. Карам само на бензин. Поздрави.
|
|
|
|
| Чет Мар 15, 2012 9:56 pm |
|
|
|
ivan_petev
Автомобил: Subaru Legacy Wagon 3.0
|
|
Здравейте колеги! Радвам се, че има отворена тема за свещи! Карам Легаси комби, 2004г., автомат, 3.0 H6! Имам газова уредба BRC с възможно най- скъпия изпарител!
Когато паля, на бензин, естествено, имам чувството, че не пали както трябва- малко бавно като че ли! Незнам дали е от това, но съм обслужил всичко друго! Закачах я на компютър- няма грешки! Чувал съм че е хубаво като си на газ, да сменяш свещите по- често! Някой може ли каже какви да сложа и най- ВАЖНОТО- къде са свещите на този модел!???
Едни "разбирачи" ми казаха, че трябвало целия двигател да се махне, за да ги сменя!
Някакви марки, цени!? Качеството е с предимство, не цената!
Предварително благодаря!
|
|
|
|
| Вто Мар 20, 2012 6:58 pm |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
По-лесно ще ги смениш, ако извадиш моторетката. Тя си е измислена да се вади лесно.
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Нед Мар 25, 2012 4:51 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
ivan_petev написа: Здравейте колеги! Радвам се, че има отворена тема за свещи! Карам Легаси комби, 2004г., автомат, 3.0 H6! Имам газова уредба BRC с възможно най- скъпия изпарител!
Когато паля, на бензин, естествено, имам чувството, че не пали както трябва- малко бавно като че ли! Незнам дали е от това, но съм обслужил всичко друго! Закачах я на компютър- няма грешки! Чувал съм че е хубаво като си на газ, да сменяш свещите по- често! Някой може ли каже какви да сложа и най- ВАЖНОТО- къде са свещите на този модел!???
Едни "разбирачи" ми казаха, че трябвало целия двигател да се махне, за да ги сменя!
Някакви марки, цени!? Качеството е с предимство, не цената!
Предварително благодаря! На място се сменят свещите. Тук е сервизното ръководство за теб http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Le ... back/2004/ на стр. 1658 е дадено как. Свещите са дадени NGK ILFR6B
|
|
|
|
| Нед Мар 25, 2012 6:36 am |
|
|
|
vasko9999
Регистриран на: Пон Дек 12, 2011 11:35 am Постове: 64 Местоположение: Batak
Автомобил: SUBARU LEGASY 2.2 128ks
Рейтинг: 13
|
Не му е тук мястото да попитам но темата е сходна.Случайно попаднах на този адрес http://emk-33.com/shop/index.php?cPath= ... _3554_9493Става дума за кабели за свещи "TESLA" за SUBARU.Говорим за 26лв. КОМПЛЕКТА!!!Преди време съм ползвал на друг автомобил такива кабели и останах доволен.Не искам коментари от рода на "ти за 26лв какво искаш" и подобни а компетентни мнения.Предварително благодаря на всички отзовали се по темата.
|
|
|
|
| Нед Мар 25, 2012 1:50 pm |
|
|
|
ivan_petev
|
|
| Пон Мар 26, 2012 5:32 pm |
|
|
|
ivan_petev
|
|
BAlexandrov, не ми го зарежда линка!
Можеш ли да ми го пуснеш целия за да го копна направо в браузера!
Предварително благодаря!
Поздрави
|
|
|
|
| Пон Мар 26, 2012 5:33 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1