Отговори на тема стр <  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 7
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
valadares написа:

мислиш ли че е проблем това,моята от чисто нова се чува така :D

Ами не знам дали е проблем. На колата, която карам в момента (15+ години, 250к+ на километраж) не се чува толкова ясно. Ако на аутбеците си се чува така - ОК, но просто ми направи впечтление.

Нед Мар 25, 2012 11:07 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 65
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0R, 2006
Рейтинг: 38
От звездите одобрен
Отговори с цитат
И аз да добавя нещо за тази кола, гледах я в началото на февруари.
Продавачите, според мен абсолютни мошеници. Колата докарана на ход от Германия, но документите са на Италиански. Сервизна книжка няма.
Докарана на ход - супер икономична - 6,5 на 100 ГАЗ :) Умрях от смях.
Интериора доста захабен, предвид на декларираните километри. (Само преди 2 седмици си взех Аутбек от Швейцария на 190 000 с далеч по-запазен/неизносен интериор)
Попитахме за гаранция (дори и срещу заплащане). Беше ни отказана - гаранция - до портала.

vkanev написа:
Здравейте!

От известно време се заглеждам по Аутбеците и вчера гледах този:

http://www.cars.bg/u576375

Нещата, които забелязах са:

- интериорът е позахабен, но не е много зле
- няма следи от сериозни удари по купето (по колонки, рогове, греди няма следи от намеса, всички стъкла и фарове са еднакви)
- има следи от малки ремонти по калници
- окачването май е добре

До тук с приемливите неща, надолу другите:

- таблото има забележима пукнатина до изходите на парното на централната конзола
- по таблото и конзолата има забележими следи от отверка
- таблото е отваряно скоро (след от отвертка по пластмасите и болтчето)
- двигателят при първоначално палене (студен) работи стабилно, без подозрителни шумове
- има следи от скорошна интервенция по двигателя (по колекторите с отверка има написано A,B,C,D). Всъщност, колекторите свалят ли се и за по-рутинни ремонти?
- когато загря и на бензин и на газ не държи обороти
- при форсиране на място светва Check Engine, според продавача "заради лошата газ"
- предавките се превключват нормално (според мен, нямам опит с автоматици), но при D и R на място с натисната спирачка колата глъхне, все едно е на полу-съединител. Това май не е много нормално?
- при тест драйва светнаха едновременно Check Engine и ABS (може би, една кола нарисувана в коловози?)
- при ускорение скоростната кутия се държи много странно. Двигателят влиза в обороти 5-6к и се задържа така 3-4сек. След това много рязко, направо все едно с удар (но звук не се чува) се включва по-ниска предавка. Това май не е никак добре?
- в колата има книжка на полски, предполагам за газовата, на която пише, че автомобилът е 2005-та (по обява е 2006)
- на предното стъкло има скорошна винетка от Словения
- според продавача колата е купена от него от Германия от италианец, който е женен за германка (!?) Оригинално колата била купена от Италия. Тази история за италианеца и германката и друг път съм я чувал и не се вързах

На табела колата е 18500, в интернет 17500. По телефона продавачът заяви, че няма да смъкне под 17500, но тези цени, за състоянието на автомобила, са прекалено високи.

Нед Мар 25, 2012 1:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 420
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
vkanev написа:
valadares написа:

мислиш ли че е проблем това,моята от чисто нова се чува така :D

Ами не знам дали е проблем. На колата, която карам в момента (15+ години, 250к+ на километраж) не се чува толкова ясно. Ако на аутбеците си се чува така - ОК, но просто ми направи впечтление.

Безшумна е

Нед Мар 25, 2012 5:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 47
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги иматели информация за този екзепляр:
http://www.cars.bg/u618014
и
http://www.cars.bg/u617319
и един от Враца
http://www.cars.bg/u574213
и тази изглежда добре но незнам колко е реална
http://www.cars.bg/u579251

Вто Мар 27, 2012 9:09 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
[quote="Bebo"]Колеги иматели информация за този екзепляр:
http://www.cars.bg/u618014

Колега,миналата седмица гледах този автомобил.Какво да ти кажа,на снимките изглежда доста по-добре(което едва ли е някаква изненада).Абсолютно всички автомобили в тази автокъща изглеждаха ужасно мръсни и не потдържани,включително и Аутбека.За сравнение-в съседните автокъщи не беше така.Човека,който работеше там(едва ли е собственика)беше абсолютен ЧОБАНИН.На въпроса ми-Може ли да отключи колата,за да е огледам и вътре и евентуално и да е запаля да поработи малко,ми отговори,че само ако ще я гледам без да купувам не виждал смисъл да ми я показва.Това само по себе си трябва да ти говори нещо.Сега конкретно по колата:на първо четене-надрана е леко отпред от дясно бронята но нищо сериозно,може би само с пастиране ще се оправи.Но отново отпред от дясно има сериозно разминаване между капака на колата и калника при затворено положение,което не се вижда от снимките.Също така задната броня-отново от дясно,не е добре закрепена и също има няколко сантиметра разлика.Цялата задна броня е за пребоядисване,защото от дясно освен че е не добре напасната има и сериозни драскотини,които определено няма да се оправят само с пастиране.На въпроса ми-може ли с репатрак да се закара до някой сервиз за диагностика,каза,че по принцип може,но трябва да се уговорим за някой друг ден поне след няколко дни,но като цяло не изглеждаше очарован от идеята.Също така в колата почти няма бензин,и когато е запалих трябваше по-бързо да е загася.Лично за мен тази кола не става, поне не и за тези пари,но дори и да беше в по-добро състояние не ми направиха добро впечетление(останалите коли и човекът който работеше там).Това е от мен.Извинявам се за малко дългия пост.

Вто Мар 27, 2012 11:14 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 41
Автомобил: Outback'2004,2.5 MT
Нов фен
Отговори с цитат
Купувал съм кола внесена от тях и после трябваше да купя още една,за да събера от двете една нормална.

Вто Мар 27, 2012 12:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 47
Нов фен
Отговори с цитат
Този също някой дали го е гледал
http://www.ooyyo.bg/car-detail/?languag ... ru_Outback

Вто Мар 27, 2012 1:38 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 65
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0R, 2006
Рейтинг: 38
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Относно тази обява: http://www.cars.bg/u579251

Аз купих моята машина чрез този човек Павлин Симеонов (Автосалон Симс)
Мога да кажа, че човека е изключително коректен и точен.
Първоначално щях да купувам именно този автомобил (още не беше доставен от Швейцария), но в последствие се спрях на друг от Швейцария (с който съм и сега) и въпросният човек Павлин Симеонов ми уреди доставката + всички митнически подробности около него.
Само положителни неща мога да кажа за човека.
Относно обявата - видях я и в швейцарския сайт - километрите са реални, общо взето обявата звучеше така: колата е в отлично техническо състояние, има следи от градушка, идеална е за експорт (затова е и на тази цена). Сменени са преден капак, предно стъкло, но следи има по тавана и калниците. В колата не е пушено, но е возено куче. Колата няма миризма на куче :). Колата е минала сервиз и на практика е обслужена - ремъци, масла, по спомен водна помпа и още някакви дреболии. Има фактура.
В последствие говорих с Павлин за този автомобил за мой познат, и той спомена, че щетите от градушката са оправени.

Вто Апр 03, 2012 11:49 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 51
Автомобил: Outback 2003
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, приятели!

Някой случайно да е попадал на този аутбек: http://www.cars.bg/u618067 ?

Чудя се сериозно за него, мисля да отида да го погледна, но реших първо да пиша тук, може да има полезна информация :)

Благодаря за помощта предварително!

Сря Апр 04, 2012 11:23 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 9
Автомобил: още търся...
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Някой ако може да сподели впечатления и от този Аутбек или автокъщата:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Мерси

Сря Апр 04, 2012 8:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 517
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Цитат:
Някой случайно да е попадал на този аутбек: http://www .cars.bg/u618067 ?

Сподели какво си видял,че и аз се заглеждам... :)

Сря Апр 04, 2012 10:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
valiovalio написа:
Здравейте,

Някой ако може да сподели впечатления и от този Аутбек или автокъщата:

Мерси

Американка. Доста голямо описание, повечето неща се повтарят. Не съм свръх-запознат с американските версии, но доста от нещата ми се струва, че не съществуват (за екстрите говоря) - не е 5 степенен автоматик, не е "дуъл рейндж" - няма бързи и бавни, няма "хил холдър", няма мп3, разхода от 6.7 извънградско е доста пресилен и т.н. Освен, че е на малко километри (ако са реални) друга причина аз лично да се загледам по този бек на тази цена не виждам - можеш да намериш и доста по-добро, даже 6-так за тия пари.

Сря Апр 04, 2012 10:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Цитат:
Американка. Доста голямо описание, повечето неща се повтарят. Не съм свръх-запознат с американските версии, но доста от нещата ми се струва, че не съществуват (за екстрите говоря) - не е 5 степенен автоматик, не е "дуъл рейндж" - няма бързи и бавни, няма "хил холдър", няма мп3, разхода от 6.7 извънградско е доста пресилен и т.н. Освен, че е на малко километри (ако са реални) друга причина аз лично да се загледам по този бек на тази цена не виждам - можеш да намериш и доста по-добро, даже 6-так за тия пари.

six_stars благодаря много! Търся го този 6-так за тия пари но тъй като не намирам по БГ обяви гледам и 2.5... Явно ще трябва да изчакам или да мисля за алтернативи от чужбина...

Сря Апр 04, 2012 11:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Отговори с цитат
Американките се проверяват лесно по VIN. Ако километрите са реални и наистина е с нови гуми и тази година, цената е нормална. Иначе текста е копи-пейст от някокоя друга обява. А и в София има свестни майстори за един оглед.

Чет Апр 05, 2012 5:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
krismarg написа:
Американките се проверяват лесно по VIN. Ако километрите са реални и наистина е с нови гуми и тази година, цената е нормална. Иначе текста е копи-пейст от някокоя друга обява. А и в София има свестни майстори за един оглед.

Нормална е цената, но аз бих предпочел някой за тия пари на 170-80 к км, обаче да си е нафукана - кожи, можи и т.н. Поне аз така бих направил.

Чет Апр 05, 2012 8:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Отговори с цитат
Е то е ясно. Ето я де:

Чет Апр 05, 2012 8:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
И тази не бих платил на тази цена. Имам приятел с 2009-та, европейка (по-красива според мен), няма няма - камери, двд-та и т.н., който лятото беше готов да се раздели с нея за 6-7 к по-малко пари от тази, на 60-70 к км.

Чет Апр 05, 2012 9:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 24
Автомобил: SUBARU OUTBACK 2,5XT,07MY
Рейтинг: -16
Кофти...
Отговори с цитат
За Шестака на тия години и пробег май трябва да се приготвят още десетина килолевчета!?

Пет Апр 06, 2012 10:47 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
six_stars написа:
И тази не бих платил на тази цена. Имам приятел с 2009-та, европейка (по-красива според мен), няма няма - камери, двд-та и т.н., който лятото беше готов да се раздели с нея за 6-7 к по-малко пари от тази, на 60-70 к км.

А сега продава ли я?
Като цяло забелязвам, че има голям недостиг на Субару-та, които си заслужават парите. Аз търся Аутбек, автомат, кожен салон и засега няма такава, която да си заслужава парите. Или цената е надута, понякога доста необосновано, или са доста "изморени" автомобили.

Пет Апр 06, 2012 11:24 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ivanh написа:
За Шестака на тия години и пробег май трябва да се приготвят още десетина килолевчета!?

Може и за по-малко, като гледам обявите в чужбина но ще трябва някой да ти я докара...

Наистина доста голям недостиг на аутбеци...

Пет Апр 06, 2012 3:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 157  >