Отговори на тема
 Нов Forester във форума 
Автор Съобщение

Постове: 223
Автомобил: Subaru Forester 2.5 XT - EX
Рейтинг: 97
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Миналата седмица се сдобих с нова(за мен) кола - Forester 2.5XT 2006. За пръв път се качих на форестър и много ми хареса. Tрябваха ми точно 5мин, за да преценя, че това е моя SUV. Поздрави

Нед Апр 01, 2012 10:02 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 753
Автомобил: SPEC B, Forester SG
Рейтинг: 51
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
b3lq7a написа:
Tрябваха ми точно 5мин, за да преценя, че това е моя SUV. Поздрави

:D :D :D
Добре дошъл в клуба на Субару зависимите и тотално пристрастени :bow: :bow: Много да те радва и изпълва с положителни емоции!
Посни някоя друга снимка да споделиме и ние радоста ти :good:

Монтаж на ГИ

Иван Костадинов

0899366111

Нед Апр 01, 2012 10:52 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Мерси колега, нямам търпение да почна да идвам на вашите събирания и да се запознаем на живо. Опитах се да кача, но май трябва да я кача някъде и после линк. Може ли малко помощ? :-?

Нед Апр 01, 2012 10:56 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Това е единия вариант, другия е да намалиш размерите и ще стане :good:

Монтаж на ГИ

Иван Костадинов

0899366111

Нед Апр 01, 2012 11:02 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Сега ми се откючиха менютата и мога да качвам(ъплоудвам) преди това можеше само линк да дам. Явно защото съм с много нов профил.

Прикачени файлове:
IMG-20120330-00088.jpg
IMG-20120330-00088.jpg [ 385.21 KiB | Прегледано 981 пъти ]
Нед Апр 01, 2012 11:15 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мдаааа. красавец :good: :good: :good:

Монтаж на ГИ

Иван Костадинов

0899366111

Нед Апр 01, 2012 11:19 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Това за сефте го чувам, мерси. Имам я от 4ри дни и отзивите са само... леле колко е грозна, ужасна е, защо не взе БМВто и няма да се возя повече в нея, страх ме е. Голяма дилема имах тази или едно 530xd 2006ta комби. Но аз не съжалявам. Харесва си ми.

Нед Апр 01, 2012 11:51 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 953
Рейтинг: 96
Отговори с цитат
Това ти го е обяснявала жена предполагам :D И на мен така ми се мрънкаше, като си взимах моята, сега като я продавам се реве защо трябва да се продава, не може ли да си я запазим ROFL

Нед Апр 01, 2012 12:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Няколко при това, и предния и собственик това ми казва, че жена му му се е карала че я продава.

Нед Апр 01, 2012 12:12 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 820
Рейтинг: 63
Отговори с цитат
b3lq7a написа:
Здравейте колеги,

Миналата седмица се сдобих с нова(за мен) кола - Forester 2.5XT 2006. За пръв път се качих на форестър и много ми хареса. Tрябваха ми точно 5мин, за да преценя, че това е моя SUV. Поздрави

2.5ХТ, ако не се лъжа около 250 к.с. Ми просто няма начин да не ти хареса. Това е колата, имаш най-доброто от най-доброто на Forester. Лично за мен това е най-добрия face на Forester плюс мощност. Вобще не слушай какво ти говорят другите, те не знаят за какво става въпрос.

Честито, добре дошъл в КлубЪ, и хиляди безаварийни километри. :good:

Нед Апр 01, 2012 2:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 72
Телефон: 0887545857
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Честото колега ;) това е невероятен автомобил :) с мотор това е кола мечта .А относно бмв-то трябва да спираш на 2 километра от язовира поляната или каквото и място в страни от пътя освен ако не е в центъра на столицата :subaru_rulz:

Сря Апр 04, 2012 9:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това е най-добрия вариант на форестър за мен, а и едно от най-красивите и яки субки като цяло! Много добре си направил, че си отказал бмв-то..

Сря Апр 04, 2012 9:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Мерси колеги, и аз вече си я харесвам. Малко трябва да и посвикнеш, но е приятно висока и нямаш проблеми да минеш буквално отвсякъде в града. За вървенето върви 230коня я дават, но все пак си е височка и съм с една на ум. Нещо не съм очарован от спирането, за това вървене.

Сря Апр 04, 2012 10:49 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
С някой лев се оправя спирането - Брембо Голд :) Освен това, при Субару педала е по-малко чувствителен - тоест, спира си много хубаво, но педала има голям ход и трябва да му посвикнеш малко. Коментирано е доста - педала е направен така, че да можеш да прецениш кога колко да натиснеш, а не като при други коли с пипането да ти излезе цицина от предното стъкло. :) С времето ще свикнеш и ще започне да ти допада. Има доста теми - писано е, коментирано е - можеш да попрочетеш, когато имаш време.
За височината и стабилността - ако усещаш нестабилност - whiteline стабилизиращи щанги са твоето решение. Подобно на спирачките и това е коментирано и можеш да прочетеш мнения на колеги оборудвали се с това чудо на техниката :)

Сря Апр 04, 2012 11:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1159
Автомобил: с EWG
Рейтинг: 379
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито колега, колата е уникална. За ценители е супер красива и води до пълно пристрастяване. По въпроса със спирането - колата спира по-добре от конкурентите в класа, но за това вървене е силно недостатъчно ! Под това вървене имам предвид, че на ускорение и усещане тези 230 к.с. се усещат като доста повече, което си личи от динамичните показатели на автомобила. 2004/2005 2.5 XT МТ е 5.3 сек до 60 мили, следващите са около 6 сек. Моят съвет е или много да внимаваш при спиране(особено при изпреварване на автомобили и връщане в колоната), или да направиш upgrade - най-евтиният е хубави дискове и накладки(дискове задължително), най ефективният е спирачки от Легаси ГТ или четирибутални от WRX(за тях има хубави теми във форума).

Чет Апр 05, 2012 3:34 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 71
Автомобил: Forester 2.5XT
Рейтинг: 70
Отговори с цитат
Честито колега! Много практичен автомобил.
Няма как да не съм пристрастен, защото карам същият.
Спирачките са разочарование наистина, но може да се направи нещо. Вариант е описаното от taipan и six_stars, като може да погледнеш и в тази тема.http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=8549
Има полезна информация. Много безаварийни!

Чет Апр 05, 2012 7:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
b3lq7a написа:
Това за сефте го чувам, мерси. Имам я от 4ри дни и отзивите са само... леле колко е грозна, ужасна е, защо не взе БМВто и няма да се возя повече в нея, страх ме е. Голяма дилема имах тази или едно 530xd 2006ta комби. Но аз не съжалявам. Харесва си ми.

Това са нормалните реакции на лица от женски пол...След първото пътуване на сняг или по-екстремни условия, идва коментара "А, ама тая кола не била толкова лоша", недай си боже да я покарат и тогава става белята -"може ли и утре, ама искам и аз такава, моя си е, не ми карай колата... ROFL "

Честито и безаварийни километри :beer:

Пет Апр 06, 2012 7:59 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Аууу не си представям жена зад волана на Форестър. Същото ми е като мъж със Смарт. Нали знаеш всеки луд с номера си :pardon: . Спирачките съм ги решил - имам 8бутални D2 с 330мм дискове, които трябва да монтирам, но трябва да поръчам фланец 5х100, че сега са с 5х112 и нови накладки. Стоят ми 3та година, а са на 5000км. Имам и хубав блоу офф клапан на Фордж, но е двуботален за 1.8Т има ли някой представа ще стане ли тук? По каталог я дават за 5.8сек до 100, но не съм я взел за състезания по улиците. За тази работа си има WRX, STI и голфове в София колкото искаш :beer:

Пет Апр 06, 2012 9:14 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 886
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
b3lq7a написа:
Аууу не си представям жена зад волана на Форестър. Същото ми е като мъж със Смарт. Нали знаеш всеки луд с номера си :pardon: . Спирачките съм ги решил - имам 8бутални D2 с 330мм дискове, които трябва да монтирам, но трябва да поръчам фланец 5х100, че сега са с 5х112 и нови накладки. Стоят ми 3та година, а са на 5000км. Имам и хубав блоу офф клапан на Фордж, но е двуботален за 1.8Т има ли някой представа ще стане ли тук? По каталог я дават за 5.8сек до 100, но не съм я взел за състезания по улиците. За тази работа си има WRX, STI и голфове в София колкото искаш :beer:

Що бе батка? Мойта жена редовно ми разтрива Форито по магистралата с 200 км/ч и се изказа ,че не вървяла чак толкова лошо ROFL . Просто жените обичат расови жребци м/у краката си :D

Съб Апр 07, 2012 7:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
mirovarna написа:
b3lq7a написа:

Що бе батка? Мойта жена редовно ми разтрива Форито по магистралата с 200 км/ч и се изказа ,че не вървяла чак толкова лошо ROFL . Просто жените обичат расови жребци м/у краката си :D

:beer: И това е така, много добре казано! Поздрави ROFL

Нед Апр 08, 2012 8:18 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема