Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
|
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Пон Апр 02, 2012 6:27 pm |
|
|
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
Ползвал съм...не вреди 
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Пон Апр 02, 2012 6:56 pm |
|
|
|
prizov
Регистриран на: Сря Апр 30, 2008 1:30 pm Постове: 411 Местоположение: София
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253     
|
Аз тествах подобен продукт на WURTH. Не правя реклама. Казвам само, че не съм установил еднозначно вредни въздействия след около 50 000 км. от употребата му. Поздрави, ПР Демек: каквото и да сложиш за подобряване работата на ДВГ, или не можеш да отчетеш ефекта, или ефектът е свързан с подобрявяне на засмукването на гориво! Те нали все горивопроизводителите ти ги предлагат добавките  Що си мислиш, че ти правят добро?
|
|
|
|
| Пон Апр 02, 2012 8:42 pm |
|
|
|
vasko9999
Регистриран на: Пон Дек 12, 2011 11:35 am Постове: 64 Местоположение: Batak
Автомобил: SUBARU LEGASY 2.2 128ks
Рейтинг: 13
|
|
Колеги (според мен) НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ с разните му добавки,подобрители и тем-подобни.Всичко е една прикрита лъжа и добра реклама.Ползвал съм добавки за двигателно масло(увеличава компресията,намалява разхода на МАСЛО),добавка за "чукащи" клапани,за теч на хидравликата,за спиране на теч на антифриз от радиатор,за шум в скоростни кутии,за бензин,дизел(говоря за маркови и скъпи добавки) и какви ли още не НО ефекта от тях винаги е бил НУЛЕВ ИЛИ ПОЧТИ НУЛЕВ.Това е все едно да ми кажат,че има ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ-един гумаджия с дългогодишен стаж ми каза-такива гуми няма те са или зимни или летни.С това изказване НЕ ангажирам никого това е само и единствено мое мнение.
|
|
|
|
| Пон Апр 02, 2012 10:44 pm |
|
|
|
patko
|
|
Моето мнение е, че това си е рекламен трик и не бих ползвал такива неща. Какво е това масло с удължен пробег? Пробега на маслото го определя производителя на двигателя и той казва на какъв интервал да се сменя. Друг е въпросът, ако маслото е произведено по изискване на този, който е конструирал двигателя и тогава да каже - пробег ХХ км, но само с това масло. Пример: моят шурей е международен шофьор и сменят маслата на 100 000 км. Камионите са Мерцедес Актрос. Но това е масло, произведено за тях. Последният му курс беше на чисто нов камион - на около 50 000 км и не беше доливал и грам.
_________________ LEXUS GX 460, V8, 4.6, 2014 TOYOTA CHR HYBRID GR SPORT, 2.0, 2023 LEXUS LBX 2026
|
|
|
|
| Вто Апр 03, 2012 11:20 am |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|

Относно добавките, бяхме 1-те коио опитаха XADO, и нищо не усетихме, обработихме няколко машини, една фрезичка, резачка за дърва, и бус Форд Транзит които след това сменя помпа,, която реално беше заминала но се опитахме да я оправи. Е не стана. Чудното при форда беше че след като отвофиха и мотора, и блока седя 1 седмица отворен и очаквания бяха цилиндрите да станат матови или да започнат да корозират, си седяха много лъскави. Коментирахме и стигнахме до заключение че МОЖЕБИ добавката прави някакъв тънак слои които би бил доста по издръжлив и можеби е добре да се обработи здрав мотор за по дълъг пробег.
Наскоро четох пак след като Янчо, от бургаската групичка каза че е обработил неговия Аутбек с Политрон, не помня какво каза за момента, но ще видим за напред дали ще има някаки впечатления. Та като четох, попаднах на много коментари, особенно в Ситроен форума, където колеги пишеха че след като обработили.... вече не помня какво колата наистина се оправила, НО след определен период и то не много голям, положението било същото че и по зле. И след като прочетох няколко коментара че коли са станали по зле след известен период от време тотално се отказах да си правя експерименти с колата си, иначе бях на път и аз да опитам и уж да удължа живота на мотора.
За мен това са пълни глупости.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Вто Апр 03, 2012 7:32 pm |
|
|
|
bojopp
Регистриран на: Чет Дек 09, 2010 7:30 pm Постове: 37 Местоположение: пловдив
Автомобил: subaru legacy GX 2.5 limited
Рейтинг: 0
|
|
Точно тази добавка не съм ползвал, но пробвах с ресурс, мото-гард, хадо-антикокс, чудото на циклон, интересувах се и четох листовките на почти всички останали - бардал, sx6000 , лики моли и т.н. и т.н.Истината е, че рекламните листовки те омгьосват с невероятните чудеса, които ще извърши добавката, но на практика няма никакъв ефект! Е, не съм забелязал поне и отрицателен. Не си давайте парите за глупости.Всички тези алхимици са мошеници от класата на автоджамбазите.
|
|
|
|
| Вто Апр 10, 2012 2:00 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|