Отговори на тема
 Почти нов член на клуба 
Автор Съобщение

Постове: 6
Автомобил: Subaru Impreza
Телефон: 0892973707
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте всички собственици и фенове на марката.От дълго време съм голям фен на Субару,и почти дойде момента и аз да се сдобия с Субару Импреза 1.6 98'/т.е утре ако е рекъл оня от горе :) /.Намерих едно доста евтино и реших веднага да го взема,има забележки но пък за тия пари/1000 лв/ мисля че си заслужава,надявам се ще помагате ако трябват чарколяци,а то ще трябват :) .Карах го,върви добре,но стъпковото моторче е за чистене,ръжди няма.Живот и здраве като го взема ще кача снимки.Някои ако знае как да му пробам четворката и бързи и бавни дали работят да пише.

Пон Апр 16, 2012 8:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
sti_wrx написа:
Някои ако знае как да му пробам четворката и бързи и бавни дали работят да пише.

Бързи бавни гледаи оборотомера при една и съща скорост примерно 40км./ч на една и съща предавка има ли разлика работят,
4-та ми намери си някаде кал, трева, или нещо друго хлъзгаво наблизо мръсна газ и един да гледа острани, ще свърши работа и някои наклон, или бордюр, да я увиснеш на канрат, ама на мен ми трябваше време за да го направя и доста голям наклон. Увисне ли на кантар се въртят на кръст предно ляво и задно дясно или обратно, но по добре 1-я вариянт.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Пон Апр 16, 2012 12:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Автомобил: Subaru Impreza
Телефон: 0892973707
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Глупака я бил продал ](*,) ,явно не е била за мен,но аз пак оставам фен макар и без Субару,ще продължа да търся нещо по евтинко,знам че които търси-намира,но първо трябва да продам или бартеросам за Суби тая дето съм сега с нея.Да знаете че търся 1.6/90ps/ за да мога да я регистрирам на инвалид,ако намеря някое в някои друг град ще пиша и ако някой има желание може да иде да я огледа и да каже дали си заслужава.Благодаря предварително

Вто Апр 17, 2012 6:18 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема