Някой има ли информация за това Легаси (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
SeaHawk
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 0
|

Здравейте, Тъй като наскоро ми се роди детенце съм на кръстопът за ново МПС, като варианта е комби. Бях се спрял на Шкода Октавия, но какво да се прави и на мен ми влезе трън в гащите, пък жено им се кефи на Субитата  . Спрял съм се на два модела Legacy 3 и Outback 1-2. Тъй като почти всеки ден съм за риба Outback-a си е предимство, но си направих сметка, че кой знае какъв offroad докато се ходи за риба не правя и на преден план застана Легъси 3 с въздушното окачване  . Четох, че доста хора имат проблеми с това въздушно окачване, но ще се пробвам какво да се прави(може и да намразя марката) Друг е проблема, че като малък се учих да карам на автоматик, а от тогава не съм сядал на кола автоматик и грам идея нямам кое къде как и т.н. така, че ако се стигне до тест драйв изобщо нямам грам идея  . Минах през сервиза Любо в Люлин докато разхождам малкия, направи ми много добро впечатление и се спрях на него да направи един преглед на количката преди покупка. Звънях на няколко обяви и всички казват, че количките имали ръжда и това било нормално малко ми е трудно да го възприема  . Та спрял съм се на две обяви на който още не съм звънял, за съжаление са извън София Ще съм ви много признателен ако някой може да каже нещо повече за колите ако ги е гледал: http://www.cars.bg/u619464?%3E Тази е Асеновград и за мен това е напълно непозната територия Другата е на колега от форума: viewtopic.php?f=12&t=11087 Във Варна мисля, че има някакъв шанс да се оправя П.С. Ако има някой в района на Люлин за раздумка и почерпка по бира ще се радвам много ако може да ми даде някакви насоки  .
|
|
|
|
| Сря Мар 28, 2012 6:26 am |
|
|
|
gorogoro
Регистриран на: Сря Дек 10, 2008 7:01 pm Постове: 879 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2.5 AT '01
Рейтинг: 136   
|
Честита радост най-голяма, колега. Да расте здраво детето и само да ви радва! Явно и на половинка си случил в живота, щом я кефи тази марка ... Имам точно такъв автомобил, към какъвто си се ориентирал: Легаси 2001 АТ с въздушно окачване. И аз се бях ориентирал към Аутбек, но когато го търсих не попаднах на нищо читаво, а въпросния екземпляр, на който се радвам в момента не беше за изтърване и така... Въпроса и с окачването , както и с всеки друг възел на автомобила втора употреба е чиста проба късмет. И аз имах дребни проблеми с компресора, но след като го отстраних вече втора година се радвам на предимствата на въздушното окачване. За Автоматичната кутия няма какво да се притесняваш! Лесно се свиква на хубавото.  Щом и с Любака си се запознал ще изберете нещо читаво, ясно е ... А за ръждата ... какво друго да ти каже джамбазина, за да си продаде стоката ... ?! Не е нормално на моделите след 1997 да има ръжда, освен ако не е експлоатирана джелатската. Успех в търсенето 
|
|
|
|
| Сря Мар 28, 2012 9:13 am |
|
|
|
mofg
Регистриран на: Вто Фев 14, 2012 12:07 am Постове: 24 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 МТ 99'
Рейтинг: 2
|
|
| Нед Апр 01, 2012 5:51 pm |
|
|
|
kmeta91
Регистриран на: Сря Яну 25, 2012 9:58 pm Постове: 92 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 2000г
Телефон: 0883552075
Рейтинг: 10
|
http://www.cars.bg/u599238 само да кажа че ходих да гледам това легаси и определено не съм очарован при положение че търговеца "не пада под 5000 лв" (обявена е за 5300) да няма кора отзад в багажника, да е за нови гуми защото сегашните за нищо не стават, дисковете на спирачките са ръждясали като 10 годишна тенекия и отзад да е за нови накладки, и да не му работи климатика мисля че реално тази кола не струва повече от 4000 лв, че и те май са му много. Поствам само за да ако някои колега тръгне да го гледа по добре изобщо да не се разкарва
|
|
|
|
| Нед Апр 01, 2012 9:16 pm |
|
|
|
SeaHawk
|
Общо взето се убеждавам, че намирането на читав екземпляр е тегава работа, но за никъде не бързам. По-горната кола и аз я гледах, няма смисъл да се коментира  .
|
|
|
|
| Пон Апр 02, 2012 7:21 am |
|
|
|
bestbg
Регистриран на: Пон Ное 23, 2009 10:51 pm Постове: 493 Местоположение: София
Автомобил: XV 2.0 ; Outback B13 H6
Рейтинг: 224    
|
|
_________________ Subaru XV Premium 2.0 `18 Subaru Outback H6 3.0 `05 Subaru Outback H6 3.0 `03 Subaru Outback 2.5 `98 USA Subaru Legacy 2.2i GX `95 Toyota Corolla D4D `06 Skoda Octavia AXR `07 LR Discovery 300Tdi `96
|
|
|
|
| Вто Апр 10, 2012 7:19 pm |
|
|
|
ivo totev
Автомобил: Legacy EJ25 02 & Outback H6 05
Рейтинг: 51 
|
Прясно регистриран съм в форума. Предстой ми покупка на Легаси и тъй като за първи път ще се сблъскам с марката Субару ще помоля за информация какво да на какво да обърна внимание при оглед. Също така приблизително каква сума излиза първоначалното обслужване на двигателя. За момента съм се спрял на тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Поздрави
|
|
|
|
| Пет Апр 20, 2012 7:15 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
|
Привет и добре дошъл. Осигури си около 2000 лв. за основните разходи след покупката и няма да сгрешиш.
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Пет Апр 20, 2012 8:12 pm |
|
|
|
plaskom
|
Добре дошъл! Предлагам ти да поразгледаш и прочетеш какво пише из форума, защото въпросите които задаваш са дискутирани много пъти. А относно обявата - "оригинална газова уредба", ASR,ESP,Buy back,Ксенонови фарове,Лизинг и т.н. - неща писани наизуст. 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пет Апр 20, 2012 9:29 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
plaskom написа: Добре дошъл! Предлагам ти да поразгледаш и прочетеш какво пише из форума, защото въпросите които задаваш са дискутирани много пъти. А относно обявата - "оригинална газова уредба", ASR,ESP,Buy back,Ксенонови фарове,Лизинг и т.н. - неща писани наизуст.   Точно казано. Да не говорим, че за два реда описателен текст, в обявата има 10 правописни грешки. Въобще търговецът вдъхва "доверие" 
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Пет Апр 20, 2012 10:09 pm |
|
|
|
SeaHawk
|
Тази кола съм я гледал. Преден капак е подпухнал и скоро ще тръгне ръждата, както и при задните вежди се вижда, че скоро ще придобие кафеникав цвят. Отзад дясно е леко чукната не е болка за умиране. Двигателя запали доста трудничко, после угасна  , на мен повече не ми трябваше, чек енджина светеше най-вероятно заради газта. Иначе вътре не изглеждаше зле. Салона където се продаваше не беше голям и бяха предимно старички автомобили ако не ме лъже паметта.
|
|
|
|
| Съб Апр 21, 2012 6:43 am |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
|
Поразглоедаи обявите из форума, ако не се лъжа Петко от Бургас беше пуснал обява за неговото, което съм виждал, пали върви и е в общо доста добро състояние, само че е с 2л. мотор.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Съб Апр 21, 2012 8:01 am |
|
|
|
gamabuild
Пресен - пресен
Автомобил: Subaru Legacy 2.2i
|
Здравейте колеги, търся служебен автомобил и с моя колега сме страшно надъхани за това Legacy - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Има забележки, но сме навити да го постегнем, изглежда много добре като за 1200лв... Тръгнахме за Пасат, но тази кола е от друг клас направо. Ако някой има информация за този автомобил, ще бъда много благодарен да я сподели с нас, също така ако се продава подобна кола за тези пари съм отворен към предложения. Поздрави и благодаря предварително !!!
|
|
|
|
| Съб Апр 21, 2012 12:45 pm |
|
|
|
izhelev
Регистриран на: Пон Апр 30, 2012 6:32 am Постове: 117 Местоположение: София
Автомобил: Toyota Verso 1.8 CVT
Телефон: +359897873851
Рейтинг: -12
|
Здравейте, Търся си кола и съм се спрял на Субару Легаси засега. Предлагането е доста ограничено - не е като на Опел и WV  . Ще се радвам ако някой е гледал тази кола:http://bmv.cars.bg/u424699. Само да кажа,че продавача беше доста "дръпнат" - направо все едно не желаеше да я продава. Беше доста убеден в състоянието на колатаи всяка моя забележка видимо го изнервяше. Като забележка - имаше лек шум като от пробита тръба на ауспуха и автоматичните скорости се превключваха по- трудно - например от D на N и R. Благодаря предварително за отзивите.
|
|
|
|
| Пон Апр 30, 2012 7:04 am |
|
|
|
s4etovod
Регистриран на: Чет Мар 10, 2011 5:19 pm Постове: 89 Местоположение: София
Автомобил: 1998 Legacy 2.0 AT, Ford Galaxy 2.3
|
|
Тва Легаси виси в тая автокъща /продават основно Smart/ поне от година. Живея в района и знам това със сигурност. Мен не ме привлече - гледах го отдавна. нямам спонем за състояние, но ти си го видял.....
|
|
|
|
| Пет Май 04, 2012 10:28 pm |
|
|
|
Bat_Koko1
Регистриран на: Вто Авг 30, 2011 8:53 pm Постове: 110 Местоположение: Sofia, Bulgaria
Автомобил: Legacy 2.5 GX AT 2001
Рейтинг: 11
|
Привет колега. "Дамската" кола- заради лепенката на маргаритка или друго подобно тревисто и аз я гледах миналата година, по това време, ако не се лъжа. Мисля цената беше някъде към 5300лв. Не я карахме, но пък и не ме грабна от началото още. Беше някак си "мудна", като я форсирахме. Може би заради по-малката кубатура от това на което накрая се спрях, 2.5 литрова зелена "мръсница" след още доста търсене и лутане  Колкото до маргаритката- под нея най-вероятно има добро количество ръжда, като се има предвид факта че като се загледахме малко с приятелите, с които ходихме на огледа, забелязахме ръжда, която лепенката не беше успяла да прикрие.  Поздрави. 
|
|
|
|
| Съб Май 05, 2012 12:39 pm |
|
|
|
izhelev
Регистриран на: Пон Апр 30, 2012 6:32 am Постове: 117 Местоположение: София
Автомобил: Toyota Verso 1.8 CVT
Телефон: +359897873851
Рейтинг: -12
|
|
Благодаря за отговорите. Наистина по гърнето имаше доволно количество ръжда. На мен ми беше обяснено, че колата "виси" там от зимата, а за коментар на цената дума не можеше да става, защото продавача бил вече с тая кола около 2000 лв на червено.
|
|
|
|
| Съб Май 05, 2012 4:30 pm |
|
|
|
skipper_aa
Пресен - пресен
Телефон: 359898556501
|
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ce=messageОт доста време търся кола и преди 3-4 дни заковах опглед на това Легаси? Дилемата обаче е много голяма... Субару или някаква друга кола! казвам някаква друга, защото субаруту е всеизвестно със здравината си, а и цялото удоволствие което полчуаваш от него. Возим се и в едно Субару Трибека ново, но това е друга история. Дали някой може да подкскаже нещо точно за това чудо от обявата... така он-лайн, покартинка или пък, ако случайно го е виждал на живо  Питам преди оглед, защото лично аз съм лаик и искам да се подготвя преди да го видя. Дано скоро се присъединия към клуба, като горд собственик!
|
|
|
|
| Вто Май 08, 2012 2:16 pm |
|
|
|
Bebo
|
|
Тази обява седи от миналия Юли поне, знам го със сигурност защото тогава търсих кола за жена ми и ходих да го видя. На мен тогава не ми хареса. Имаше драскотини на задния калник които не се виждаха на снимките, салона е захабен, двигателя на пръв поглед работеше нормално, но не ми хареса и не стигнах до там да искам да я проверявам в сервиз! Това са лични впечатления разбира се на теб може да ти хареса. Но и не беше автоматик и тогава цената и беше с 2000лв отгоре. Такаче сега можех да си я спазариш изгодно , но задължително преди да я вземеш на сервиз! В нета в момента има доста Седани малко по скъпи но и в по добро състояние. Бих ти препоръчал както всеки един от тук да се спреш на H6 3.0! Успех в избора
|
|
|
|
| Вто Май 08, 2012 2:52 pm |
|
|
|
edd2
Регистриран на: Пон Май 09, 2011 5:44 pm Постове: 144 Местоположение: Gabrovo
Автомобил: Легаси 2,0 D
Рейтинг: 46 
|
|
Колата имаше лек удар отпред. Километрите са верни.Аз лично мислех да я взема както е ударена,но се отказах да вземам блъскана кола. Успех.
|
|
|
|
| Вто Май 08, 2012 3:47 pm |
|
|
|